11 vastausta artikkeliin “Puolikuuta leivosesta, harakasta ei päivääkään.”

  1. Jotkut ihmiset tuovat iloa minne sitten menevätkin, toiset taas mistä lähtevätkin
    ( arvin aforismi )

  2. Heikki ei ole tainnut harakanpesää nähdäkkään, sehän on vain sekainen kasa risuja, jossa munatkin jäätyy.

  3. No, sinä ei harakan taiteesta ymmärrä sen enempää kuin munimistakaan. Sillä on kaikista linnuista poiketen katto pesässään, joka suojelee vihulaisilta ja hopealusikka suussaan herkuttelee marjatkin hallan alta.

  4. HS: ”Timo Harakka uskoo, että lennot Skopje­en keskeytyvät.”
    Uskoo? Eikö ministeri­llä ole enää mitään valtuuksia vai eikö uskalla käyttää niitä?

    1. Itse en kylä kovasti yllättyisi vaikka Skopjen lennot jatkuisivat ihan normaalisti, enkä yllättyisi edes siitä, että ihan kaikilla Turkuun tulijoilla ei ole suomalaista sosiaaliturvatunnusta, eikä ihan kaikki ole turistimatkalla.

      Huom, en väitä mitään, mutta totean, että en yllättyisi.

  5. Minna Arven juuri laittaman somepäivityksen mukaan Turun kaupunki on neuvotellut suoraan lentoyhtiön kanssa ja lentoja vähennetään, koneeseen tulijoilta vaaditaan negatiivinen testitulos ja lentokentällä jatketaan testauksia.

    Hyvä turkulaiset, kun toimitte jälleen ominpäin odottelematta.

    1. Saisipa hallituskin ryhtiä puuhasteluunsa eikää vetkuttaisi, kuten maskiasiassa ja Skopljen lennoissa ”voidaan lopettaa viikon päästä”…

  6. Nyt juuri todettiin, ettei hallitus voi lain mukaan lopettaa lentoja Skopjesta. Samalla todettiin, etteivät lait toimi kriisitilanteissa kuten pitäisi ja niitä on muutettava. Mitään muuta ei mikään toinenkaan hallitus olisi voinut tehdä koska Suomi ei ole diktatuuri ja hallituksen on noudatettava lakia. Lennot kyllä on tarkoitus lopettaa mutta se tapahtuu viranomaisten päätöksellä.

    1. Eihän hallituksen tarvitsekaan päättää viranomaistoimesta.
      Hallituksen pitäisi päättää ohjeista ja suosituksista nopeasti, jolloin viranomaiset voivat tehdä ne päätökset.
      Samoin hallitus olisi voinut päättää STM:n valtuuksien puitteissa ohjeista ja suosituksista maskien käyttöön, mutta poliittinen ideologia on estänyt senkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *