Valko-Venäjä, orjuudesta kurjuuteen.

Valko – Venäjällä Lukasenkka ei estä mielenosoituksia enään voimakeinoin, vaan on ottanut käyttöönsä työpaikoilla olevan kontrollin ja valvonnan.

Eli kun leipä loppuu niin loppuu halut mellakoidakkin, kun työpaikalle ja sitäkautta palkanmaksuun tule stoppi, jos ja kun protesteihin osallistuvat.

Tottahan sitä jonkun aikaa soppatykit protestoijia ruokkivatkin, mutta kyllä pian herne etsii toistansa sattumasopasta ja kun ulkomainen ruoka-apu pysähtyy rajoille, niin taitaa vallankumous syödä vain omat lapsensa.

Minulle on yks`hailee kuka Belarusta johtaa ja millä tavoin ja jos eivät itse pysty luomaan kestävää järjestelmää yhteiskuntaansa, niin olkoon luomatta, ulkopuolisille se ei kuulu.  Sillä ulkoa johdettu kansannousu ei tule pidemmän päälle kestämään se on nykyistäkin pahempi, sen ovat tulleet hurmosliikkeet aina osoittamaan.

 

11 Replies to “Valko-Venäjä, orjuudesta kurjuuteen.”

 1. Tästä tulee viivytystaistelu ja niin pitkään kun turvallisuusjoukot seisovat presidentin tukena, niin pitkään Lukasenkka hallitsee.
  Ja kun leipä loppuu, niin mellakoijat alkavat väkivaltaa käyttäen yrittää vallata hallintorakennuksia ja tehtaita ja se nyt ainakin tietää heille tappiota ja Lukasenkka saa sanoa suojelevansa yhteiskuntarauhaa hulinoitsijoilta.

 2. Paha on diktatuurissa luoda yhtään mitään. Nyt ne niillä mielenosoituksilla yrittää jotain. Demokratiassa annetaan kenkää entisille vallanpitäjille vaaleissa jos haluaa vaihtaa. Sehän on yksi hailee Arville kuka tyranni kussakin maassa sortaa kansaansa. Mm. kidutusten avulla. Mutta se on Arville yks hailee. Luoja maatamme varjelkoon tuolalisilta persuilta.

 3. Eemeli,- rauhoitu, nyt ei ole kysymys minusta.
  Oppisit sinäkin lähestymään asioita muuten kuin blogin kirjoittaa haukkuen.

 4. Twitter=Lukašenkan yksityiskoneen kerrotaan lähteneen kohti Venäjää, mutta kääntyneen sitten takaisin Minskin suuntaan.

 5. Lakasenkasta tulee Trump mieleen. Kumpikin komentaa sakkia tehtaille ja pelloille töihin kaiken sekasorron keskellä…onkohan nämä sukulaisia?

  1. Jos Putin sanoo ettei venäläisiä ole Venäjälläkään niin tottahan se on 💪😃

 6. Kumpikaan ei piittaa koronasta, kumpikin haukkuu Natoa, kumpikaan ei hyväksy itselle negatiivista vaalitulosta, toinen haluaa asua Valko-Venäjällä ja toinen valkoisessa talossa. Pakko olla sukulaisia, kuvitelkaa Trumpille viikset niin huomaatte yhdennäköisyyden.

  1. Juurihan Generallismus Trump haluaa hajoittaa Yhdysvaltojen postijärjestelmän ettei kansa voi äänestää.

Kommentoi