Saulinkin nyrkki pysyy piilossa, taisi mennä sekaisin ”mari(ni)sta”.

Suomen päättäjät, otatteko poliittisen vastuun ( mitähän sekin tarkoittaa ) jos ja kun teidän ”koronanyrkkinne” osuukin suoraan kansalaisten ”keuhkoihin”, vapauden kiimassanne.

Näkyy olevan, että suomalaiset ( osa ) ovat kuin kevätlaitumille päästetty mullilauma, kun portit avataan, niin paska lentää tuulettimeen.

29 Replies to “Saulinkin nyrkki pysyy piilossa, taisi mennä sekaisin ”mari(ni)sta”.”

 1. Mutta tämä meidän uimataidoton hallituksemme upottaa kyllä seuraavaan aaltoon kaikki, jotka käsipohjaa lähtivät heidän vanavedessään äkkisyvään uimaan.
  Mutta otetaan vaan lisää velkaa, päästään mukaan välimerenmaiden ”viisasten kerhoon”.

 2. Jo ennen koronaakin, hallitus heitti tapin yli laidan suomiveneestä ja nyt kun paatti hörppää jo vettä reunoiltaan, niin huomataankin että aivot ja pelastusliivit oli unohtuneet naulaan.

 3. Nyt kun perussuomalaiset eivät hihku onnesta eikä hypi seinille Marinin onnistuneesti kasvattamasta maamme velkavuoresta, niin heitä pidetään mitään ymmärtämättöminä impivaaralaisina, mutta mieluimmin impivaaralainen köyhä, kun Brysselin orja.
  Onneksi on taas vaalit ovella, saavat demarit taas lukea satuja kansalle, jossa punahilkka söikin suden.

 4. Ensimmäisen kerran näin, että hävinnytkin kilpailija nostaa kätensä pystyyn voiton merkiksi maaliin saapuessaan, kuten teki Marini suomen kamaralle palattuaan.
  Mutta kovin vähän on hurraahuutoja tämä kisa osoittanut katsomoissa, kun rahapussit huutaa hoosi annaa ja tuuli huuhtoo takapuolta.

 5. Perussuomalaisetkin julkesivat vaatia eduskunnan koollekutsumista mokoman velan takia ja kyllä se perustuslakikin toimii loistavasti, kun toveri sitä toverille tulkitsee.

 6. Kepun Kärnäkin haukkui Väyrystä mielipuoleksi, kun kritisoi tehtyä rahoitus-sopimusta ja Pekkarisenkin samaan syssyyn.
  Taitaa siellä tupailloissa pian olla käynnissä puukkojen yö, kun puukkolitassa ei hipasuja hyväksytä.

 7. Kokoomuksen Raimo Ilaskivikin tuli perussuomalaisten linjoille, mutta huutaa kyllä tuuleen, kun Orpo joukkoineen johtaa kokoomusta sosialistien kylkeen yhä tiiviimmin ja ruiskukka muistuttaakin jo erehdyttävästi punaista villiruusua.

  1. Ilaskivi toisti vanhoja jaarituksiaan Uudessa Suomessa. Ilaskiveä vituttaa kokoomuksen saamattomuus ja Marinin hallituksen aikaansaannokset; hänen mielestään ei mitään, vaan tarttis tehdä raha-asioissa jotain Ilaskiven mieleen. Hän, kun ei ymmärrä muuta kuin suuria seteleitä.
   Persut hän kiertää kaukaa vaikka kuun ympäri, ettei edes näkisi saati kuulisi.

   1. Tuppurainen sanoi kokoomuksen olevan perussuomalaisten apupuolue, mutta ei kyllä ole, on lähinnä vihervasemmiston puisto-osasto.

   2. Vai toisti Ilaskivi vanhoja jaarituksia? Mahtoiko taas käydä niin, että et edes lukenut Ilaskiven kirjoitusta elvytyspaketista ?

    No jos satuit lukemaan niin mikä kirjoituksessa on vialla, mitkä ovat asiavirheet?

    Taloudesta hän saattaa olla jo unohtanut enemmän kuin Marin ja Tuppurainen koskaan yhteensä oppivat.

    1. Vielä, miksi toistaa vanhoja faktoja Italiasta jne.. Ne ovat olleet tiedossa koko EU:n olemassaolon ajan. Miksi niihin ei ole puututtu jo Ilaskiven aikana ?
     .. ja olisi olisi ja olisi pitänyt. Hän kun luulee olevansa edelleen todella vaikutusvaltainen poliitikko-miksi ei ole tehnyt mitään, josta ei tarvitsisi valittaa.
     Nyt, jos koskaan Välimeren maiden ongelmat tulivat kaikkien silmille ja on odotettavaa, jos Italia ei käytä rahojaan allokoituihin tarkoitukseen, viiva tulee päälle.
     Nyt, jos koskaan EU:n on syytä panna ja vaatia verokantaa yhteneväiseksi EU:n alueella.
     Turha valittaa, jos ei verotusta saada harmonisoitua ja budjetti valvontaa EU:lle.
     Mutta tämähän on persuillekin kylmäävää, että EU puuttuisi Impivaaran piikkilankaa ympäröivän navetan kantturan sorkkien leikkuuseen.

     1. Niin, Ilaskivi ei kylläkään kirjoituksessan toistele mitään faktoja Italiasta, ei uusia eikä vanhoja, eikä Ilaskivellä taida olla myöskään mitään tarvetta luulla olevansa vaikutusvaltainen poliitiko, hän on eläkeläinen.

      Lapsenomainen uskosi EU:n mahtavuuten on toki jossain määrin ihailtavaa, mutta jotain realismia kannattaisi pitää mukana.

      Elvytysvaroista 90% mene ihan suoraan jäsenmaille ja ihan tosissasiko uskot, että noiden varojen käytönvalvonta on todellista?

      Ei sihen kyllä kukaan muu sitten taidakaan uskoa, ei edes meppi Pietikäinen, joka muutoin on uskoo EU:n autuuteen kritiikittä.

      En ole kuullutkaan, että EU:ssa ajettaisin yhtenäistä verokantaa?

      Impivaara on varmasti sinulle hyvin tuttu.

  1. Eemeli, johan tänä aamuna kävin ämpärillisen mustikoita keräämässä ja verkoiltakin nostin päiväksi affenet savupönttöön. Nyt luppoaikana sitten sinua ja sinunlaisiasi ”ilahdutan” blogillani, mutta en tietenkään voi sinua vaatia niitä seuraamaan ja lukemaan, jos ne nostaa verenpainettasi.
   Iltapäivällä onkin sitten rankamettään meno, saunapuut uhkaavat loppua, samalla teen vielä lisää saunavihtoja talveksi jo tehtyjen kahden tusinan lisäksi.
   Mutta niinhän sitä sanotaan, että hullu töitänsä luettelee, viisas pääsee vähemmällä. Älä ota Eeemeli politiikkaa vakavasti, en minäkään, tahdon vain ärsyttää ja härnätä ”viisaampia”.

 8. Mutta vaikka tämä hulluus sataisikin persulaariin, niin tämä vaalityö jonka Marini meille teki, olisi saanut kyllä jäädä tekemättä.

 9. Italiaan on syntynyt uusi, EU- eroa ajava puolue ja sanokaan minun sanoneen, että italia seuraa Englantia, takaisin itsenäisten maiden joukkoon ja tämä miljarien lahja unioinilta ( myös suomelta ) pitkittää vain hetkellisesti eron tuomaa painetta.

  1. Joo, varmasti Italia eroaa kuten britit, jotka jo nyt ovat menettäneet talousmenetyksinä 47 kertaa maksettujen Eu:n jäsenmaksujen verran, kun talousmoottorit ovat siirtyneet muualle Britanniasta ja epävarmuus ja ulkomaiset ihmiset ja työntekijät sekä opiskelijat ovat kauhuissaan takkutukan hölmöilyistä.

 10. Italialle voi sanoa että tervemenoa.Että oikein itsenäinen maa,jossa huseeraa mafia, katolinen kirkko ja korruptio.

 11. Verkosta=Pitkään jatkunut tuomiopäivän julistaminen on eristänyt Tuomas Malisen kotimaisesta konsensuksesta. Povattua pörssiromahdusta ei tullut, vaan kurssit nousivat kolmessa vuodessa kymmeniä prosentteja.

  1. Ja mikä voisikaan Suomessa olla suurempi synti kuin konseksuksesta poikkeaminen, oli se konsensus kuinka typerä tai jopa vahingoillinen tahansa.

   Suosittelen muuten lukemaan myös se loppuosan kirjoituksesta.

 12. Suomalaiset mepit perussuomalaisia lukuunottamatta ovat sitä mieltä, että parasta kaikessa oli että sopuun päästiin, sisällöstä viis.

  1. Arvi, no näinhän se vaikuttaa olevan, sopu sijaa antaa, mutta kenellä ja millä hinnalla.

 13. Marini sanoi suomen olevan rikas maa, yksi vauraimmista, mutta jos on jo ensimmäisen vuoden aikana ottanut 20 miljardia uutta velkaa, niin minusta me olemme persaukisia, silti rahoitamme myös välimarenmaiden ”köyhät” ja pelastamme osaltamme myös välimerenmaita rahoittavat sijoittajapankit.

Kommentoi