Vasurien väkivalta vaan on parempaa ja sillä siisti…

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/4899ced2-4d0a-4856-8b8c-c75820357bd6

”Poliittista väkivaltaa nettifoorumikirjoitteluissaan 2000-luvulla ihannoinut Koivulaakso johti Säätytalon hallitusneuvotteluissa keväällä 2019 oikeusvaltion kehittäminen -alaryhmää, joka on osa suurempaa turvallinen oikeusvaltio Suomi -työryhmää, mistä syntyi jonkinasteinen kohu.”

Toistaiseksi tilastojen mukaan äärivasurit ovaturoopassa  väkivaltaisempia kuin äärioikeisto.

 

9 Replies to “Vasurien väkivalta vaan on parempaa ja sillä siisti…”

 1. juhak olis aika kiva kun perustelisit väitteesi että vasurien väkivalta olis parempaa
  Omasta mielestäni mikään väkivalta ei ole yhtään parempaa olipa tekijä kuka hyvänsä terv tepivaari

  1. Tämä on vasurien mielipide.
   Minä vastustan kaikkea väkivaltaa ja myös ihmisiin suoraan kohdistumatonta vahingontekoa millään perusteella.
   Vasureiden mielestä eri mieltä oleviin kohdistuva väkivalta ja kaikki yhteiskuntaan kohdistuva vahingonteko on sallittua.

   1. Tuo ei ollut mikään perustelu vaan suurelta osin vain väittämä jolle ei ole totuuden kanssa mitään yhteistä
    Itse en hyväksy minkään asteen väkivaltaa olipa tekijä kuka hyvänsä terv tepivaari

   2. Nyt ei vademmiston väkivallalle ole tilausta, kun vasemmisto on hallituksessa, missä se voi mättää rahaa omilleen ja kasvattaa valtion velka veronmaksukykyisten maksettavaksi.

    Oikeistohallituksen aikaan vasemmisto voi harrastaa taloudellista väkivaltaansa laittomin lakoin ja poliittisin lakoin. Sipilää vastaan nostettu poliittinen lakko oli näyte rahoissaan rypevien lakkokenraalien väkivallasta demokraattisesti valittua valtiovaltaltaa vastaan.

 2. Koivulaakso on kyllä ihan oma instituutionsa, jonka ehkä kannattaisi asua jossain instituutiossa. Sen verran väkivaltahullu kaveri on yhä edelleen. Mutta, hän edustaa kyllä hyvin omaa puoluettaan, että kaipa hän on oikeassa paikassa. Surullinen tapaus, vaan kaipa jokaisella puolueella pitää olla omat hullunsa.

 3. Li Andersson ollessaan Vasemmistonuorten puheenjohtaja sanoi tv2-lähetyksessä: ”Se vasemmistolainen väkivalta on erityyppistä kuin äärioikeiston. Se ei kohdistu ihmisryhmiin, vaan siis yleensä anarkistivasemmistolaiset ryhmät myöskin. Mä en sano, että se on oiketettuu, vaan sanon, että se on erilaista. Se yleensä kohdistuu niinku yhteiskunnallisiin rakenteisiin – eli silloin se kohdistuu siihen valtiokoneistoon – kuin yksittäisiin ihmisryhmiin.”

  Jos tuo Li Anderrsonin sanonta ei tarkoita, että vasemmistolainen väkivalta on parempaa väkivaltaa, mitä se tarkoittaa?
  Mikä on valtiokoneisto? Esimerkiksi poliisit ja poliisien hevoset ja koirat kuuluvat valtiokoneistoon.
  Eikö Andersson tuolloin muka tiennyt, että vasemmistolaiset ryhmittymät pahoinpitelevät ja tappavat ihmisiä siinä missä äärioikeistolaiset ryhmittyvät, itse asiassa paljon enemmän, koska niitä on paljon enemmän kuin äärioikeistolaisia? Totta kai tiesi.
  Ehkä hänen tarkoituksenaan oli rohkaista Antifan porukkaa aloittamaan samanlaisen terroritekojen aallon kuin se on tehnyt esim. Ruotsissa. Vaikea tuota hänen tv- esiintymisessä sanottua on muuten käsittää.

 4. En nyt ehkä enää määräänsä enempää kaivaisi ihmisten yksittäisiä heittoja. Parempi katsoa kokonaisuutta, ei yksittäistä sitaattia.

  Kokemukseni mukaan äärivasemmistoa ja äärioikeistoa ei erota oikeastaan mikään. EU-vastaisia, juutalaisvastaisia, väkivaltaisia, salaliittoteorioihin uskovia hulluja jotka näkevät vihollisia kaikkialla.

 5. ” Vasurien väkivalta” ???

  Vastakysymyksiä:

  Mitä on henkinen väkivalta? Siitä ei joudu linnaan vaikka kiinni sataisiin.
  Mitä on fyysinen väkivalta ? Siitä joutuu, jos kiinni saadaan.

  – Yritysjohtojen ylimmille portaille on tutkitusti pesiytynyt psykopaatteja – he harjoittavat henkilökunnalleen henkistä vakivaltaa.
  – Entä äärioikeistolainen (oikeistolainen) trump- politiikka ? Otetaan köyhiltä pois ja maksimoidaan itselle kaikki !

  – Fyysistä väkivaltaa toteuttavat eri ideologiset äärijärjestöt, kuten sos of olders ja se on oikeitolaista.
  – Vasemmistolaista vastaavia ryhmiä ei ole nimetty, mutta niitäkin on.
  – Julkinen väkivaltakoneisto ( järjestyksenpitokoneisto) on lain valvonnan piirissä ( poliisi ja, armeija)

 6. Kyllä henkisestälin väkivallasta rangaista voidaan, tyäpaikkakiusaamisesta ja koulukiusaamisesta. Tähän asti on ollut tulkintana, ettei pakkoruotsi olisi väkivaltaa toisin kuin esimerkiksi hanhien pakkosyöttäminen ennen teurastusta.

  —–

  Taloudellistakin väkivaltaa on useampaa sorttia, kuten esimerkilsi petos. Toisen hädänalaista asemaakin voidaan käyttää hyväksi.
  Vasurien käyttämä taloudellisen väkivallan muoto on laiton lakko.

Kommentoi