Suomen miesten takana seisoo vielä voimakkaammat naiset.

Olen tasa-arvon kannattaja, enkä aseta toista sukupuolta toisen edelle siksi, että hän on nainen/mies.

Mutta yhdessä asiassa haluan ”syrjiä” naisia, sillä ”pakollinen” asepalvelus kuuluu vain miehille. piste.

Tämä on minun rakkaudentunnustukseni kaikille suomen naisille ja ilman teidän kotirintamaanne, etulinjakaan ei kykene isänmaata puolustamaan.

Näin se oli vuosina 39- 45 ja niin se on oleva myös vastakin.

Vapaaehtoinen asepalvelus naisille on ollut jo vuosikymmeniä voimassa, joka tähän haluaa osallistua se sallittakoon, mutta pakko on huono isäntä tässäköhtaa.

 

 

16 Replies to “Suomen miesten takana seisoo vielä voimakkaammat naiset.”

 1. Ei se, että naisia on paljon hallituksessa ja pääministerikin on nainen, tee siitä yhtään parempaa/huonompaa.

 2. Olen täysin sama mieltä, mutta haluaisin kyllä kaikin keinoin madaltaa naisten kynnystä lähteä armeijaan, vaikka onhan jo nyt katumusaika jne. mutta jos jollain tavoin voitaisiin asiaa vielä edistää niin hyvä.

  Tunnen henkilökohtaisesti oikein hyvin 3 nuorta armeijan käynyttä naista, jotka kaikki ovat olleet tyytyväisiä valintaansa ja maininneet valinnalla olleen erittäin positiivinen vaikutus esim. työnhaussa / haastatteluissa.

 3. Kyllä naiset pärjäävät armeijassa aivan yhtä hyvin kuin miehet. Ja täsmennän vielä ”miehet”, eivätkä puolikkaat ja sohvaperunat.
  Ampuvatkin kuin Mäkäräinen. Nyrkkeilevätkin.. ja heittävät moukaria ja keihästä. Pelaavat jääkiekkoa ja jalkapalloa.
  Naiset pärjäävä poliisina ja järjestysmiehinä kuin konsanaan miehet.
  Ajavat rekkaa ja taksia yhtä hyvin kuin miehet. Ja polttavat ja juovat.

  Sitten on niitä oikein naisellisia naisiakin- onneksi.

  Kyllä sinä Arvi olet patavanhoillisuuden mallikappale !

  1. Ei ole kyse pärjäämisestä vaan kunnioituksesta ja suojelusta meidän ihania naisiamme kohtaan, jos se on patavanhoillisuutta niin olkoon.

   1. Heikki toteuttaa elämässään sanontaa, naiset edellä vaikka heikoille jäille.
    Ja varmasti laittaisit miinanpolkijoiksikin.

 4. En laittaisi naisille pakollista asevelvollisuutta.
  Tasa-arvon nimissä kuitenkin kannatan kaikille pakollista minimissään 6 kk yhteiskuntapalvelusta, minkä saa suorittaa asevelvollisuutena tai muuta yhteiskuntaa hyödyttävänä toimintana, kuten pelastus-, ensiapu-, sosiaali- yms palveluna.

 5. Joopa joo poropeukalo pelastus ja ensiapu jne hommiin? Unohda. Ja pakollista? Kyllä siinä työnantaja manaa kun firmalle tärkeä tyyppi lykätään jonninjoutavaan yhteiskuntapalvelukseen.

 6. Yksi piirre naisilla on.
  Velimies ja vuosikymmeniä tutkijana ollut poliisi oli tehnyt sellaisen havainnon, että naisen on vaikea tunnustaa ristiriitatilanteessa syyllisyyttään.

  Kun jokin onnettomuus tapahtuu tai eturistiriita ilmenee, niin mies tyypillisesti ryhtyy ratlaisemaan tilannetta, kun taas nainen keskittyy sälyttämään syyn vastapuolen kontolle vaikka olemattomin todistein.

  Mieleeni tulee telaketjufeminismi, jossa tällainen piirre saattaa korostua. Jos tällaiselle käytökselle löytyisi geneettinen perusta, niin sillä saattaisi löytyä yhteys pesimisviettiin. Naaras puolustaisi pesäänsä paniikinomaisesti.

  ——-

  Eli veikkaisin, että naisista kyllä löytyisi säälimättömiä tappajia sotakäyttöön.

 7. No ei seiso yhtäkään naista mun takana ei liioin tule seisomaan enää terv tepivaari

 8. Olen samaa mieltä Arvin kanssa. Mutta Heikin kommenttiin sanoisin, että naiset eivät kyllä joka asiassa pärjää miehille ruumiinrakenteensa takia. Vaikka nainen ampuisi kuinka hyvin ja olisi kovakuntoinen niin kun selkään laitetaan painava rinkka ei nainen pärjää miehille jotka ovat romuluisempia. Ainakin suurimpaan osaan tämä pätee. Joskus tuli joku ohjelma tv;stä missä nainen oli päässyt laskuvarjojääkäriksi. Ymmärsin niin, että miehille oli lisätaakkana se että yksi ei jaksanut. Naisille toki suotakoon mikä tahansa homma mutta ei kiintiöpaikalla vaan todellisten kykyjen on riitettävä koska ei ole erikseen olemassa naisten sotia tai tulipaloja. Ketään ei pidä tasa-arvon takia laittaa tehtävään josta hän ei tositilanteessa selviä.

 9. Kannatan tasa-arvoa (kun vielä tietäisi miten se määritellään ja mitataan), mutta en naisten pakollista asevelvollisuutta. Se on miesten hommia. Mies on isompi kuin nainen, fyysisesti vahvempi kuin nainen ja miehille on henkilökohtaisen hygienan hoitaminen vaivattomampaa kuin naisille kenttäolosuhteissa ja mahdollisissa rintamaolosuhteissa. Mies ei voi myöskään tulla raskaaksi.

  Mies on luonnostaan metsästäjä, perheen elättäjä, heikompien suojelija ja soturi, nainen on luonnostaan pesänrakentaja ja kotilieden vartija.
  Mies ja nainen eivät ole toistensa vihollisia kuten marxilaispainotteinen feminismi vänkää, vaan kumppaneita, jotka joutuvat yhdessä taistelemaan luontoa vastaan, ja usein ja valitettavasti toisia ihmisiä vastaan.
  Nämä asiat on koodattu ihmisen geeneihin ja vaikka teknisen ja muun kehityksen seurauksena kivikauden ja nykyajan ihmistä ei tietenkään voi rinnastaa, kyllä ne geeneihimme koodatut asiat siellä taustalla vaikuttavat edelleen ja vahvasti.
  Ottaa vain ns. valistusajan sumentamat lasit päästään ja katsoo ympärilleen.

Kommentoi