Suomi, Euroopan viimeinen dikt……eiku demokratia.

Sauli Niinistö sanoo olevansa huolissaan Valko- Venäjän tilanteesta.

Kerää nyt taas tänne suomeen kaikki Trumpista ja Putinista lähtien, saat tässä joukossa suomenkin ja itsesi näyttämään kokoonsa suuremmalta.

Ei taida omasta maasta nyt löytyä sopivaa kohdetta kilpensä kiillottamiseen, kun täytyyy rajojen yli hakea esimerkki, jossa voi näytellä suurta valtiomiestä.

 

 

22 Replies to “Suomi, Euroopan viimeinen dikt……eiku demokratia.”

 1. Veimme juuri terroristi valtio Libanoniin miljoonia euroja ja apujoukkoja. Vierasta on mukavampi auttaa kuin omia…

  1. Viimeksi kun Niinistö Trumpin ja Putinin sai narsismissaai suomeen kokoustamaan, niin sekin pikainen käynti maksoi valtiolle noi 6 miljoonaa.

   1. Jep, Putinin kaveri osteli juuri Suomesta oman saaren. Nämä tekee mitä lystää

 2. En kyllä suoraan sanoen ymmärrä tuota katkeruutta Niinistöä kohtaan.
  Haluatteko tänne uuden Halosen tai jahkailija-Manun, joka esti Karjalan palautuksen?

   1. Niinistö on kapinallinen. Juhlii itsenäisyyspäivää, vaikka maanpetturit ovat kirjanneet perustuslakiin, että Suomi on Ruroopan Unionin jäsen.

    Tulevaisuudessa itsenäisyyden juhlijat vangitaan niin kuin Bobrikovin aikaan.

    1. Niinistö saattaa aiheuttaa 6. joulukuuta perustuslaillisen kriisin juhlimalla itsenäisyyttä, koska itsenäisyys on perustuslaissa kiistetty.

     Löytyykö maasta henkilöä, joka ei honaisi, että Suomea ollaan ujuttamassa liittovaltioon?

  1. Manuhan rupesi diktaattoriksi yhteisvaluuttakokeilun uhattua tuhota talouden.

   Manu kutsui kokoon salaisen ”Koiviston konklaavin” (salaisiksi julistetut paperit) maan talousviisaista ja saattoi mukana olla myös korkeimman oikeuden jäseniä.
   Konklaavin tehtävänä oli maan talouden vetäminen kuiville.

   Käytännössä Koivisto otti PM Ahon pään kainaloonsa ja saneli, miten haölituksen tuli menetellä.

   Koivisto oli herännyt jahkailustaan.
   Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Itse arvostan enemmän Kekkosen koleerista johtamistapaa, jossa ongelmiin tartuttiin jo ennakoivasti.

 3. Lipponen ja Aho jo tekeekin työtä venäjän kansallisten etujen puolustajana ja edistäjänä, onkin mielenkiintoista seurata jatkuu YYA myös Niinistön kohdalla virkakautensa jälkeen.

  1. Tiedän, että Niinistön kritisointi on suoranainen pyhäinhäväistys maassamme, mutta kai jokaisella on sentään mielipiteen vapaus ( toistaiseksi ) sanoa kantansa kuin niilläkin, jotka hänen nimeensä vannoo

  2. EU on suurempi uhka maan itsenäisyydelle kuin Venäjä.

   Venäjän suhteen olisi pitänyt noudattaa PS:n ajamaa tasapuolisuuslinjaa esimerkiksi niin, että jos Venäjä rajoittaa suomalaisten maanomistusta Venäjällä, niin venäläistenkin maanomistusta pitäisi rajoittaa täällä.

   Tämä ei käynyt kokoomukselle, ehkei keskustallekaan.

 4. Noin presidentti Niinistö sanoi mtv:n verkkosivun mukaan ja oikein sanoi=Niinistön mukaan vaaleja ei toteutettu kansainvälisten periaatteiden mukaisesti, eikä vaalitarkkailijoita kutsuttu seuraamaan niitä.

  – Ei ole hyväksyttävää käyttää väkivaltaa rauhanomaisia mielenilmaisuja vastaan, presidentti kertoo tiedotteessa.

  Niinistön mielestä Valko-Venäjän tulisi kunnioittaa kansainvälisiä ihmisoikeuksia, joihin kuuluu sekä sanan- että kokoontumisvapaus.

  (täällä saa sanoa mitä lystää vaikka Ninistöstä-arvi myös-mutta VelkoVenäjällä heilahtaa häkki pahimmassa tapauksessa kun se arvostelulle herkkähipiäinen yksinvaltias saa herneen nenäänsä)

  1. Ei pidä olla tuomarina, se on toisen maan sisäisiin asioihin puuttumista, olipa siellä millainen hallinto hyvänsä, Hoidetaan me täällä omat asiamme omalla tavallamme ja antaa heidän selvitellä omat ”sotkunsa”.

 5. Aikoinaan kävi tuolla tuon äijän pakeilla seurue Suomesta. Oli mukana kansanedustaja, josta tuli sittemmin ministeri ja on nyt johtotehtävissä. Sanoi joutuneensa kättelemään tuota primadonnaa mutta heti sen jälkeen kävi pesemässä kätensä. Oikein.

  1. Tällaisiin maihin kun yritetään istuttaa länsimaista demokratiamallia, niin katsokaahan kuinka kävi esim. Arabikeväässä. ( täysi kaaos )

   1. https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Valko-Venäjä

    Valko-Venäjän historia on Euroopan ankarimpia. Eivät ole saaneet elää rauhassa.

    Presidentti ymmärtää, miten pienestä kaaos voi syntyä ja on yrittänyt säilyttää vakauden ja tehdä muutoksia pienin askelin.

    Maa saattaisi jakaantua venäjämielisiin ja eeuumielisiin tai valtion omaisuus saattaisi joutua oligarkkien käsiin.

    En lähtisi sekaantumaan Valko-Venäjän sisäisiin asioihin.

 6. Valkovenäläiset eivät ole arabeja eikä muslimeita. Sivistynyttä väkeä jotka ansaitsevat oikeandemokratian eikä diktatuuria. Arvi se on kaikenlaisten diktaattorien tai autoritaaristen tyyppien ihailija. Muuta sinne asumaan.

  1. ”Arvi se on kaikenlaisten diktraattorien tai autoritaaristen tyyppien ihailija. Muta sinne asumaan”
   VOI PYHÄ YKSINKERTAISUUS, EI VOI MUUTA SANOA, KUN EEMELILLÄ LAMPPU SYTTYI PALAMAAN.

 7. Ja nyt sitten tietenkin, EU asettaa Valko- Venäjälle pakotteet, mutta siinä käy kuten Venäjänkin kohdalla, että potkaistaan vain itseään nilkkaan ja saatetaan maan kansalaiset vieläkin huonompaan tiilaan kuin missä nyt ovat.
  Pakotteilla ajetaan Valko-Venäjä äiti-venäjän hellään huomaan.

 8. Twitteristä=Joissakin vaalipiireissä vaalitoimitsijat ovat luvatta julkaisseet oikeita tuloksia, ja kaikissa Tsihanouskaja voitti 55-85 prosentin äänisaaliilla. Ulkomaiden äänestyspisteissä exit pollien tuloksissa Tsihanouskajan prosentti oli yli 90.

Kommentoi