Trump ei terrorismia hyväksy, eikä anna sille oikeutusta.

Yhdysvalloissa rasismin vastustamisen varjolla mellakoivat joukot muistuttavat päivä päivältä yhä enenevässä määrin terroristeja, jotka ovat ottaneet lain omiin käsiinsä ja tästä ei ole enään pitkä matka siihen, kun terroristit antavat aseiden puhua puolestaan.

Näitä mielenosoittaja-terroristeja demokraatit kiihottavat, tavoitteena saada Trump syrjäytettyä,  keinoista välittämättä.

Mutta olen varma, että tämä ”rotuterrorismi” tulee kääntymään niitä vastaan, jotka kuvittelevat laittomuuden ja väkivallan olevan hyväksyttävää ja oikeutettua, kun demokraattisesti valittu hallinto ei heidän ”demokratiaansa” kumarra.

Rasismi on otettu välineeksi omien tavoitteiden saavuttamiseksi ja kun ei demokratia miellytä, eikä ole heidän ”uskontojensa” mukaista niin pannaan ranttaliksi.

Se on varmaa, että Trump ei rikollisille anna periksi eikä anna myönnytyksiä terroristeille ja mitä pidempään tämä demokraattien suojeluksessa mellakoiva rosvojoukkio jatkaa toimintaansa, sitä varmempaa on Trumpin uudelleenvalinta.

 

20 Replies to “Trump ei terrorismia hyväksy, eikä anna sille oikeutusta.”

 1. Kyllä siinä on vika johtajassakin, mm Tricky Dickyn (Richard Nixon) aikakautena oli jatkuvaan rähinöitä, narsisti paskahan sekin oli itse ja kiero kuin korkkiruuvi.

  Huono johtaja pitää erottaa, raudoittaa ja pistää hoitoon tai eläkkeelle syrjäiseen mökkiin.

 2. Mutta olipa millainen johtaja hyvänsä, niin mikään ei oikeuta laittomuuksiin hänen syrjäyttämisekseen.

  1. Trumppi taas yrittää käyttää lakia väärin pysyäkseen vallassa. Idiootti pahimmasta päästä, joka on pannut USA:n ja maailman sekaisin kaikilla rintamilla.

 3. Yhdysvaltojen alennustila maailmalla on surkeaa nähtävää, johtaja diilaa diktaattoreiden ja narsistien kanssa. Yhdysvallat on vetänyt joukkonsa Trumpin käskyllä alueilta joiden valtatyhjiön on täyttänyt Venäjä. Trump soittelee mieluummin salaisia yksityispuheluita Putinin kanssa kun pitäisi keskustella Nato liittolaisten kanssa….

  Generallismus Trumpin kielenkäyttö on alaluokkaista ja käytöstavat kuin adhd lapsella.

 4. Sopii hyvin Tolvana -Trumpia äänestäneisiin. Twitteristä=Tämä alkaa tosissaan olemaan testi, jossa mitataan ihmisten henkistä kyvykkyyttä. Nimittäin mä en ainakaan voi sille enää mitään, että pidän persuja äänestäviä ihmisiä vähän *lisää tähän kliinisesti vähä-älyisen ihmisen kansanomainen synonyymi*.

 5. Antaaako alatyylinen nimittely jotakin lisäarvoa kommentoinnille. Minusta ei.

  Mitä tulee noihin BLM-mielenosoituksiin, niin on kyllä melkoista tahallista asioiden väärinymmärrystä syyttää äärioikeistoa mielenosoituksissa esille tulleesta väkivallasta ja tuhoamisesta.

  Kai se on niin, että rauhaa ja rakkautta julistavia on niin kovin vaikea nähdä pahantekijöinä, vaikka he sitä ovatkin. Kautta aikain tälläisiin mielenosoituksiin on liittynyt väkivalta ja muiden omaisuuden tuhoaminen.

  Kuten Arvi yllä toteaa, niin voi hyvinkin olla, että BLM kääntyy ajamaansa asiaa vastaan. Mustien asema ei välttämättä tuollaisella riehumisella parane. Ei Yhdysvalloissa eikä globaalistikaan.

 6. Molemmin puolin idiotismi kääntynee omia vastaan. Tosin mielenosoittajilla ehkä hitaammin, Trumpia on helpompi arvostella. BLM mielenosoitusten arvostelija voi joutua leimatuksi rasistiksi. Suuressa maailmassa siitä voi helposti menettää työpaikkansa.

  1. Onneksi ei ole työpaikkaa, minkä voisi menettää.
   Valitettavasti tuo blm on muuttunut rasistiseksi osin väkivaltaiseksi puuhasteluksi, missä jo esiintyy aseistettuja jouykkioita rähisemässä.
   Tulos on samanlainen kuin meytoo-pelleilyssä, missä toidella mentiin holtittomuuksiin joka suhteessa.
   Kuitenkin tuo Trumpin liittovaltiojoukkojen lähettäminen ei vahingossakaan rauhoita tilannetta, vaan valaa bensaa liekkeihin.
   Myös se, että osavaltiot vastustanat sitä, on selkeä osoitus Trumpin diktaattorimaisesta käytöksestä, missä kyse on oman vallan näytöstä eikä asioiden hoidosta.

 7. Oikea mielenosoitus on täysin rauhallinen, ei rikota, eikä polteta mitään. Esitetään julisteilla omaa kantaa ja pidetään puheita oman asian puolesta.

  Mellakointiin pitää vastata niin suurella voimalla, että mellakointi loppuu.

 8. Maailman sivu änkeää rettelijöisijöitä ja rosvoja melkein mihin vaan mukaan kun aletaan osoittaa mieltä vieläpä oikean asian puolesta. Sellaiset meinaa pilata koko asian ja saattaapa jopa olla tarkoituskin. Joukkojen lähettäminen on bensan heittämistä liekkeihin niin kuin juhak sanoo. USAssa on kaiken hyvän ohella paljon mätää. Turha edes toivoa, että Trumpin tapainen niitä alkaisi korjailemaan. Tai edes kysyisi tyytymättömiltä, että mistä kiikastaa.

 9. Todellakin pitää olla rauhallinen mielenosoitus. Ja mellakointiin vastataan suurella voimalla. Kuten tuolla ”ryssänmaalla”. Ja päälle tekaistuja syytteitä ja vankilatuomioita.

 10. Hieman esimerkkejä puolin ja toisin: Englannissa bkm-mielenosoittajat heittelivät poliisia pyörillä yms. , naisratsupoliisin hevonen pillastui ja poliisi putosi hevosen selästä loukaten itsensä pahasti..

  USA:ssa, olikohan Seattlessa, julistettiin ”poliisivapaa vyöhyke”. Muutama murha siinä sitten tapahtui, kai ne olisivat tapahtuneet, vaikka olisi ollut poliisikin, mutta osoittaa, ettei USA:n ongelma ole niinkään poliisin väkivalta kuin holtiton ammuskelu, johon poliisinkin on osallistuttava henkensä pitimiksi.

  Valkoisen talon ympäristössä oli myös mielenosoittajia, niitä tavallisia kyltteineen. Trump käski poliisin hyökätä heidän kimppuunsa kyynelkaasulla. Sen jälkeen hän saapasteli läheisen kirkon rappusille otattamaan itsestään kuvan Raamattu kädessä!

 11. Amerikan BLM-mielenosoitukset ovat Antifan ja Antifan taustajoukkojen masinoimia.

  Hulluus päästettiin irti vuonna 2017 kun Hollywoodin rikkaat ja valkoiset naisnäyttelijät ja heidän taustahahmonsa polkaisivat liikkeelle Me-too kampanjan. Tällä Amerikan ja muidenkin maiden naiset päästettiin veren makuun. Se kulttuurimarxismin lippulaiva feminismi.
  Nyt vuonna 2020 Amerikassa, Britanniassa, meillä Suomessa ja kaiketi lähes kaikissa muissakin länsimaissa on pantu jylläämään intersektionaalinen feminismi (mikä on puhdasoppista marxismia), kaikki maolaisuudesta oikealla olevat ovat äärioikeistolaisia, ja mustien, alkuperäiskansojen ja kaikkien vähemmistöjen puolustajat on saatu lietsottua pyhään vihaan valkoista sortajaa vastaan. Ja koska nämä puolustajat ovat liikkeellä hyvän asian puolesta, kaikki heidän tekonsa ovat oikeutettuja ja tarvittaessa vaikka pää poikki väärinajattelijoilta!

  Tämän takia patsaita kaadetaan Amerikassa ja vähän muuallakin ja tämän takia poliittisen korrektiuden korruptoiman valtamedian toimittajat ovat kynänsä kanssa liikkeellä kuin hullut koirat tehden parhaansa lietsoakseen kaikki ”oikealla asialla olevat” veren makuun, jotta historia toistaisi itseään – Gulag ja Kiinan kulttuurivallankumous.

  Onneksi Amerikan presidenttinä on mies eikä hiiri. Ja jos korona ei aiheuta kielteistä yllätystä, Presidentti Trump menee toiselle kaudelle että heilahtaa.
  Trumpin toisen kauden varmistavat parhaiten hänen vastavoimansa. Vaikka ovatkin täynnä ”pirujaan”, tai ehkä juuri siksi.

 12. Rasistinen BLM-liikehdintä radikalisoituu, syynä valtamedian kiritiikitön myötämielisyys.

  ”Länsimaiden kontroilloitujen tiedotusvälineiden antama mielikuva rasistisesta Black Lives Matter-liikkeestä on hämmästyttävän myönteinen, vaikka siihen ei ole pimitettyjen tosiasioiden valossa juurikan syytä. Yleisin valtamedian käyttämä valhe on BLM-liikkeen esittäminen rauhanomaisena.
  Jopa television typerryttämät hyväuskoiset keskivertokansalaiset ovat kuitenkin huomanneet, että BLM marsseilla on tapana lähes poikkeuksetta ryöstäytyä mellakoinniksi ja ryöstelyksi.

  Toimittajilla helpoin tapa kiistää tämä ikävä tosiasia on vaieta väkivaltaisuuksista, mutta loputtomassa vaikenemisessa tulee nopeasti seinä vastaan. Siksi esimerkiksi Ylessä mellakointi selitetään muiden kuin mustien rasistien ja valkoisten etnomasokistien syyksi. Tavallisinta on syyttää poliisia provosoinnista, mikä saa valtamedian kuulostamaan samalta mitä on totuttu kuulemaan hallusinaatiovasemmiston propagandatehtailta. – –

  Monoliittisen liberaalimedian yksiselitteinen asettuminen BLM:n puolelle on vain lisännyt liikkeen uhoa ja se on käynyt viikko viikolta röykeämmäksi vaatimuksissaan ja teoissaan. Näin poliisiväkivaltaa vastustavasta liikkeestä on kuoriutunut nopeasti kaunainen vihaliike, joka hyökkää rasistisen avoimesti kaikkea valkoisuutta vastaan. Siihen on alusta asti kytkeytynyt myös Antifan kaltaisia äärivasemmistolaisia järjestöjä sekä mustaa ylivaltaa kannattavia kaadereita. – –

  Vallanahneiden demokraattien patologisella Trumpin syyttelyllä ei näytä olevan mitään rajaa, varsinkin kun he ovat itse lietsoneet tietoisesti mellakointia, jotta tämä haittaisi Trumpin uudelleenvalintaa.
  Yksinkertaisesti kyse on tavallisten kansalaisten kiristämisestä, sillä sanomattomana viestinä on, että levottomuudet loppuvat vasta sitten kun presidentti vaihtuu demokraattien kellarissa pitämään seniiliin pedofiiliin (linkki) Joe Bideniin. – -”

  Lainauksen lähde: Yle Watch 26.7.2020, artikkelin otsikko sama kuin tässä.

Kommentoi