Trumpin voitto on varma.

Suomessa kaikki politikot ( ei PS ) ja koko laaja mediakenttä on täysin vakuuttunut Bidenin voitosta käynnissä olevissa Yhdysvaltain presidentinvaaleissa ja nyt heidän mielestään on epäselvää vain se, kuinka suurella äänivyöryllä Trumpiin nähden Biden voittaa.

Suomalainen lehdistö ja mediakenttä on tehnyt parhaansa Trumpin mustamaalaamisessa koko nelivuotiskauden ajan, mutta on se jumalan lykky että nämä eivät pääse Yhdysvalloille presidenttiä valitsemaan.  Media suomessa lyö jo rintoihinsa ja kuvittelevat lapsenuskossaan olleensa osaltaan Bidenille tietä raivaamassa presidenttiyteen ( sallikaa minun nauraa )

Tätähän ne Gallupitkin väittävät ja nyt demokraatit jo maalailevat uhkakuvia siitä, että Trump ei suostu tappion myötä vapaaehtoisesti valkoisen talon avaimia luovuttamaan Bidenille.  Tämä jo heijastelee tulevaa tappiota Bidenille, kun pelätään sisimmässään Trumpin toistavan neljän vuoden takaisen temppunsa.

En enään tähän ala Trumpin nelivuotissaavutuksia kirjaamaan, koska se saa kaikenmaailman helppoheikit hyppimään seinille.

Mutta jos jostakin olen 100% varma, niin Trump tullaan äänestämään toiselle kaudelleen Yhdysvaltain käynnissä olevissa presidentinvaaleissa.

En enään tähän laita niitä syitä miksi näin tulee tapahtumaan, että Trump valitaan, olen jo useasti omat arvioni siitä näillä sivuilla esittänyt ja saanut niistä kunniamaininnan olla idiotti, mitään ymmärtämätön pelkuri ja rasisti.

Eihän se minun omaan loppuelämääni, olkoon miten pitkä tai lyhyt tahansa vaikuta tuon taivaallista kumpi valitaan, mutta suurta nautintoa ja tyytyväisyyttä koen siitä, että tämä suomalainen mediakenttä tulee saamaan laakin ja kaikki ne kansalaiset, jotka tätä paskajournalismia ovat uskoneet kuin mooseksen kivitaulua, niin joutuvat hakeutumaan jo muutenkin ylikuumenneiden terveyspalvelujen piiriin, mutta jonon hännille vaan.

Joten eläkää nyt vielä hetki toivossa te aivopestyt ”humanistit”, sillä pian saatte valmistautua rasvaamaan taas painokoneenne rattaat neljän vuoden vihajournalismillenne Trumpista.

Pahaa pelkään, että nämä Bidenin ”sotajoukot” laittavat hyrskyn myrskyn vaalituloksen selvittyä ja silloin Trumpille jää ainoaksi mahdollisuudeksi armeija mukaanottaminen, taltuttaakseen nämä vihaterroristit ja rotukiihkoilijat vasemmistoanarkisteineen.

Tottahan suomessakin nousee poru, että väärin äänestetty ja väärin laskettu, sitähän se on ollut nytkin koko neljä vuotta.

Onnittelen jo nyt Amerikan kansaa Trumpin valinnasta, koirat haukkuu mutta karavaani kulkee.

 

31 vastausta artikkeliin “Trumpin voitto on varma.”

  1. Pienet voittomahdollisuudet olisivat olleet Bidenillä, jos olisi pitänyt Obamat pois kampanjastaan, mutta se ainakin löi sen viimeisen naulan Bidenin arkkuun, kun antoi ex-presidentin nousta haudasta.

  2. Onhan se täysin mahdollista, vaikka Trump lähteekin tällä hetkellä melkoiselta takamatkalta. Vaatii myös melkoista itsevarmuutta, kun illmoittaa julistautuvansa voittajaksi paljon ennen äänien laskennan valmistumista. Nyt niitä taitaa olla hukassa jo satojatuhansia…”Amerikka on Amerikka aina”.

  3. Ei voi kuin toivoa, ettei Trump-katastrofi jatku.
    Valitettavasti vaikuttaa nyt siltä, että valehtelemalla, huijaamalla ja äänestämistä estämällä Trump saattaa äänestyksessä hävinneenä silti jatkaa.
    Se olisi katastrofi maailman kannalta, vaikkei Biden kovin loistava vaihtoehto olekaan.

  4. Todennäköisesti Boris Jonsson Briteissä jännittää ystävänsä Trumpin puolesta, sillä Trumpin voitto on voitto myös Briteille.

    1. Olen havainnut että jotkut ihmiset saavat jotakin selittämätöntä tyydytystä toisten ihmisten ajatuskyvyn mitätöinnistä.

      Onkohan näillä ihmisillä jokin yhteinen piirre? Voisiko olla niin, että nämä ihmiset epälevät omaa ajatuskykyään?

      1. Viite: ”On se hyvä, että PS:kin on iso osa muita kuin pöljiä !”

        Väärä henkilö arvioimassa toisten älyä.

  5. Amerikan presidentinvaaleissa mikään ei ole varmaa vielä tässäkään vaiheessa. Se nähtiin viimeksikin, kun Hillary Clinton sai enemmän ääniä kuin Dodald Trump, mutta Trump voitti, koska hänellä oli enemmän valitsijamiehiä. Ja mistä ne valitsijamiehetkään tietää pysyvätkö he ennakolta luullussa ruodussa.
    Itse toivon Trumpin voittoa.
    Tänään radiossa puhuttiin, että Trumpin hallintokaudella Suomi ei ole kostunut mitään. Totta kai on, esimerkiksi Pariisin ilmastosopimus. Obama allekirjoitti Amerikan puolesta ilmastosopimuksen, mutta ei vienyt sitä kongressin käsittelyyn, koska tiesi ettei se menisi siellä läpi. Niinpä Trumpin oli helppo kumota se ja sen hän myös teki. Niinpä ilmastosopimuksen toteuttamiseksi perustettu Vihreä ilmastorahasto ei saanut nappulaa kuin nimeksi tavoitteestaan ja tätä kautta Suomi on säästänyt pitkän pennin. Rahoista osa olisi mennyt kankkulan kaivoon ja loput Al Goren tapaisille huijareille.

    Ennen koronaa, joskus alkutalvesta, Alfa-kanavan Amerikan kirjeenvaihtaja, amerikansuomalainen Jouko Paavola sanoi, että Trumpin hallinnon aikana Amerikan työllisyys on saatu nousemaan ja työllisyys on korkein viiteenkymmeneen vuoteen. Paavola on Trumpin kannattajia, mutta kuitenkin.

    Trumpista voisi porista pitempäänkin, mutta riittäköön tämä.
    Kun Trumpista tuli preisidentti, legendaarinen näyttelijä/ohjaaja Clinti Eastwood sanoi. ”Nyt minun loppuvuoteni tulevat olemaan onnellisia.” (Eastwood on republikaani, eläinsuojelija ja aborttimyönteinen). Eastwood on syntynyt 1930 ja noudattaa ruokavaliota (hän ei ole paljastanut minkälaista), jonka ansiosta hän voi elää 150-vuotiaaksi.
    Kun Eastwood sanoi tuon e.o. olisiko hän ajatellut myös Ivanka Trumpia…

  6. Minulle henkilökohtaisesti on aivan yhdentekevää kumpi voittaa, mutta samaan aikaan olen aivan vakuuttunut siitä, että Bidenin voittaessa odotusarvot glopaalille muutoksellle ovat rajusti ylimitoitettuja.

  7. Merkittävä indikaattori Trumpin voitolle on se, että demokraattivaltaisissa suurkaupungeissa liikkeiden omistajat ovat alkaneet peittää näyteikkunoitaan vanerilevyillä.
    Odottavat, että Trumpin voitettua alkaa vasemmiston mellakat ja kauppojen ryöstelyt.
    BLM – Burn, Loot, Murder!

  8. Ilmeisesti antifajohtoisella BLM-mellakoinnoilla on selvä viesti: Jos Trumpin vastaehdokas voittaa,mellakat loppuvat, muuten …

    George Sorosin, Aatos Erkon ja kumppaneiden rahat siellä puhuvat. Ei kommunistiaatteen levittäminen ole ollut koskaan köyhien hommia.

    Ei kirjailija George Orwell ollut lainkaan väärässä puhuessaan Britannian nojatuolisosialisteista. Osallistuessaan vapaaehtoisena Espanjan sisälissotaan anarkistien joukoissa, suomut putosivat hänen silmiltään ja hän totesi:” Ei sosialismi perustu myötätuntoon köyhiä kohtaan, vaan vihaan ja kateuteen rikkaampia kohtaan.

    Orwellin maanmies, näytelmäkirjailija Bernhard Shaw oli kasvissyöjä ja sosialisti henkeen ja vereen. Hän vaurastui, suorastaan rikastui tuotannollaan. Hän oli tunnetusti itara mies. Ei puhettakaan, että hän olisi lahjoittanut lanttiakaan köyhille. Suomea hän moitti ankarasti talvisodan aikana ja oli sitä mieltä, että tuo pohjoinen maa ei ymmärtänyt omaa parastaan, kun kehtasi ruveta panemaan kampoihin setä-Joelle.
    Meitä on moneen lähtöön.

  9. Viimeisien kuukausien aikana demokraattileiristä sekä sitä lähellä olevan median suunnalta on esitetty jopa ajatuksia Trumpin kannattajien laittamisesta ”uudelleenkoulutusleireille”, mikäli Bidenin voittaa vaalit. Vähimmilläänkin Trumpin kannattajilta on alettu vaati jokinasteista julkista katumusharjoitusta. Tuollaisessa ilmapiirissä ei olisi mikään ihme, mikäli Trumpia äänestävä henkilö mieluummin valehtelee kyselyissä omasta mielipiteestään, kuin kertoo totuuden, jota saatetaan käytettää häntä ja/tai hänen läheisiään vastaan. En siis olisi lainkaan yllättynyt, mikäli kannatuskyselyiden tulokset olisivat vielä vuoden 2016 vaalien kyselyitäkin enemmän pielessä. Mikäli näin todella on, media ja demokraatit voivat kiittää vain itseään vääristä ennusteista.

  10. Kohtahan tuo nähdään.
    Jollekin varman voittajan julistajalle tulee varmasti yllätys, koska kumpaakin on julistettu varmaksi voittajaksi…

    1. Juhak,- emmeköhän me molemmat pysty elämään kuten tähänkin asti, voitti kumpi hyvänsä.Yhdysvalloissa se voi olla vaikeaa, kun ovat nyt jo sotajalalla keskenään, vaikka yhtään ääntä ei ole vielä laskettu.

      1. Näin on.
        Seurauksienkin kanssa pärjännemme, mutta USA:ssa haavat ovat todella syvät eivätkä nopeasti parane.

  11. Mitä tulee mellakoihin, Tim Pool arveli karkeasti näin:

    Bidenin valinta lieventää mellakoita, Trumpin valinta koventaa niitä – mutta vain Trumpilla on mahdollisuus löytää niihin pitkän aikavälin ratkaisu.

    1. ”Trumpin valinta koventaa mellakoita”,- näin minäkin uskon Kyuu ja Trump ne myöskin tukahduttaa.

  12. Minulta naapurin isäntä kysyi, että kuinka olet näin selvän kannan saanut Trumpin puolesta, niin vastasin hänelle, että olen ottanut vastakkaisen kannan kuin mitä meidän valtamediat ovat neljä vuotta suoltaneet tuuteistaan, niin useimmiten silloin olen arvauksissani osunut oikeaan.

      1. Parempi löytää lähin pommisuoja täällä Suomessakin, kun jenkit alkaa klhämimään toisiaan. Semmoinen ”sovun mestari” on kyseessä jos voittaisi.

  13. Tuo on hyvä. Valitettavasti tälläisiä aikuisia on Yhdysvalloissa entistä vähemmän.

  14. Nouseeko aurinko sinä aamuna kun Bidenin mahdollinen vaalivoitto on laskettu.

  15. Vaalin lopputulosta en lähtisi ennustaman.

    *
    Poimin Arvin Blolgin avauksesta lauseen:

    ”Media Suomessa lyö jo rintoihinsa ja kuvittelevat lapsenuskossaan olleensa osaltaan Bidenille tietä raivaamassa presidenttiyteen ( sallikaa minun nauraa )”

    *
    Medialtamme ja Suomen poliitikoilta (etenkin vihreiltä) näyttää puuttuvan taju Suomen pienuudesta suuressa maailmassa.

  16. Kyllähän nyt näyttää siltä, että aavikon pikajuna viheltää kohti Trumpin voittoa. Ei varmaan suuret muutokset tällaisena korona- aikana olekaan pelkästään hyväksi.

    1. Onhan tämä Trumpin voitto, jos ja kun se tulee, niin suurempi järkytys muille kuin amerikkalaisille, suomen vihervasemmistolle erityisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *