”Turistit” syövät sinunkin pöydässäsi.

Nyt on tapeetilla nämä Helsingin maahanmuuttajien tekemät väkivaltarikokset ja miten niihin tulisi puuttua, että kansalaiset rohkenisivat kaduilla kulkea ilman pelkoa raiskatuksi, ryöstetyksi tai jopa henkensä menettämisen pelossa.

Kaikki muut puolueet perussuomalaisia lukuunottamatta lisäisivät vaan entisestään päänsilityksiä näille ”monilahjakkuuksille”.

Minä sanon omana kantanani, että tämä sota on jo hävitty ja nyt tulisi estää enempien ”osaajien” maahantulo, vain sitä kautta tämänkaltainen ”turismiterrorismi” pystytään pitämään rajojemme ulkopuolella.

Ehkä nämä  täällä jo olevien rikolisten polulle eksyneiden, keskenkasvuisten räkänokkien ”harrastukset” vielä voitetaan, mutta jos koko ajan haetaan uutta kasvupotentiaalia lisää suomeen, niin Ruotsin tiellä ollaan pysyvästi.

11 vastausta artikkeliin “”Turistit” syövät sinunkin pöydässäsi.”

 1. Ongemia ei tuota muiden maahanmuuttoryhmien kotoutuminen, ainoastaan lähi-idän, somalian ja afrikan maiden ”reppureissaajat” eivät omaksu eivätkä opi eivätkä halua elää maassa maan tavalla.

  1. …ja kun nyt Helsingistä puhutaan, niin Stubb tulee suurella todennäköisyydellä olemaan kokoomuksen ”uusi löytö” kilvoittelussa pormestariudesta pääkaupunkiin.Näin ”Jussin miehenä otan Stubbin ehdokkuuden ilolla vastaan, sillä hän on arvoiltaan hyvin saman kaltainen vihreiden maailmanparannus,-ja pelastus ideologiassaan, joten Jussin potti kasvaa Stubin tulon myötä.

 2. Alexander Stubb (KOK) vuonna 2015:

  ”Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta.”

  Petteri Orpo: (KOK) ”Maahanmuutto on mahdollisuus”
  28.8.2015

  JA KUINKA KÄVI….?

  1. …ja kaikki jotka epäilevät näiden läpsyttelijöiden motiiveja ovat rasisteja.

   1. Onhan Orpo vaihtanut tyyliä, lasit silmillä kuin Austin Powerilla ja fleda sivulla, ”hei, me lennetään, sä maksat”

 3. Onhan se aika selvää ettei siinä mikään sosiallitoimi auta jos ongelmatapauksia otetaan lisää ja lisää. Onneksi mitään valtavaa tunkua ei tällä hetkellä ole. Kohtuus kaikessa.

  1. …korona rajoittaa, mutta pian palataan ”normaaliin” kun yhdestä pirusta päästään, niin tulee paljon p…ja tilalle.

 4. Kunkin ehdokkaan menestymisen pormestarivaalissa ratkaisee se miten muut kuin oma puolue äänestävät.

 5. Jos nyt vähän humoristisesti mutta kannanottona totean, että Raimo Ilaskivessä olisi vanhassa vara parempi.

Kommentoi