Veljekset kuin ilvekset

Putin saamassa maassaan elinikäisen syytesuojan ja samaan aikaan Venäjällä kuolee ennätysmäärä kansaa Covid-19 VIRUKSEEN, ruumiita on kasoittain sairaaloiden pihoilla.

Trump hakemassa järjestelyä jossa presidenttikauden jälkeen häntä ei voisi syyttää mistään vilpeistään, äijä golfaa valtion piikkiin ja samaan aikaan Yhdysvalloissa kuolee ennätysmäärä kansaa Covid-19 VIRUKSEEN, Trump ei istuvana presidenttinä laita tikkua ristiin ja estää Bidenin toimet kääntää taudin suunta.

Veljekset kuin ilvekset.

8 vastausta artikkeliin “Veljekset kuin ilvekset”

 1. Baba Vangan ennustukset 45.:n presidentin suhteen toteutumassa.
  Ennustushan oli, että 45. tulee kohtamaan tänä vuonna vakavia vaikeuksia ja tulee eroamaan

  Nyt on teorisoitu, että Trump voisi saada armahduksen mahdollisista syytteistään eroamalla ja jättämällä armahduksen varapresidenttinsä tehtäväksi.

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007624857.html

  Suomessa kai edellytettäisiin tuomiota, tunnustamista ja katumusta ennen kuin armahdus voitaisiin tehdä. Eihän ilman tuomiota tiedettäisi, mistä konkelosta armahdetaan.

 2. Trumppa oli suvaitsevainen. Jos Saukki olisi lainannut Wildeä Kalifaatin miehelle, niin hänen mielestään Wilde olisi pitänyt pudottaa katolta.

 3. Trump on pistänyt lisää hallinnon porukkaa ovesta ulos ja siirrättää loputkin joukot pois mm Afganistanista,,,,todellinen ”karhun palvelus”,,,Venäjän karhulle Putinille, Venäjä kiittää.

  On tämä kummallinen ”The land of Freedom” presidentti. Luopio.

 4. Trump tarjoaa sairaille kansalaisilleen menolipun El Pasoon samalla kun itse harrastaa rakasta golfailuaan, mietttikää jos meillä olisi tälläinen presidentti….????

  Onko Trump lukenut jonkun Stalinin aapisen oppiakseen joukkomurhaajaksi? Ei voi tietää….

  Uutinen on Verkkouutisten sivuilta eli varsin totta…

  https://www.verkkouutiset.fi/sairaalassa-koronamonttu-josta-ei-poistuta-elavana/#4530f16c

  – Potilaille annetaan vain kolme elvytyskierrosta. Heidät lähetetään sinne kirjattavaksi ja odottamaan kuolemaa. Kukaan ei ole selviytynyt ”montusta”, epidemiologi sanoo.

 5. Miksi missään uutisoinneissa ei ole aikaisemmin kerrottu, että presidentti Trump käynnisti Operation Warp Speed -yhteistyöohjelman jo huhtikuussa 2020 koronarokotteen kehittämiseksi. Ohjelman budjetti on 10 miljardia dollaria.

  Koronarokotteen kehittänyt biotegnologiayritys Moderna on saanut 2,5 miljardia tuon tukiohjelman kautta. EU:lta nolla euroa.

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/730752fc-106c-4815-a0cf-462a28e78da8

  On väitetty, että Trump ei ole tehnyt mitään koronan torjumiseksi, mutta kuitenkin jo maaliskuun alussa on Valkoisessa talossa istuttu alas pohtimaan koronan vastaisia toimia.

  Eikö tästä asiasta kertominen sopinut valtamedian Trumpin vastaiseen uutisointiin?

Kommentoi