Voi turhuuden markkinat.

Kovaa polemiikkia ja kannunvalantaa käydään median toimesta tulevien kuntavaalien tiimoilta, että kuka voittaa kenet ja kuka on kukkulan kunkku.

Mutta nyt minä sanon, että jos joskus jotkut vaalit sanotaan olevan turhat ja mitään merkityksettömät, niin nämä ovat sitä.

Kuntien rooli jatkossa tulee olemaan vain lähinnä teoreettinen, kun maakunnat ovat se joka rahakirstun päällä istuu ja kun kerran herrallakin on herra oltava, niin valtio sen viimeisen sanan sanoo maakunnillekkin.

Suurin osa kansalaisista menee vaaliuurnille, antamaan äänensä valtakunnan politiikkaan nojaten ja olipa tulos mikä hyvänsä, niin vaalitulos ei tule hallituksen eikä opposition toimintaympäristöä miksikään muuttamaan.

Vain joidenkin puolueiden puheenjohtajat kukitetaan hyvän vaalituloksen tai loistavan torjuntavoiton seurauksena ja hävinneetkin voivat turvautua nykyiseen syy,-ja seurausilmiöön,  MUTTA KUN SE KORONA.

 

3 vastausta artikkeliin “Voi turhuuden markkinat.”

  1. Maakuntahommeli on hieno homma. Tulee persuille tilaa, missä temmeltää.

  2. On mielenkiintoista seurata mitä kaikkea puoliväliriihen lisäksi hallitus pyrkii siirtämään kuntavaalien jälkeiseen aikaan.

  3. Nythän elämme muutenkin ihmeellistä aikaa, katsotaan taas uuden vuoden pommien jälkeen mitä seuraava vuosi tuo tullessaan.

Kommentoi