Voiko vitutukseen kuolla ?

Näyttää nyt siltä, että neljän vuoden viha,- ja lokakampanjointi on tuottanut tulosta, kun presidentti vaihdetaan Yhdysvalloissa.

Ei kai tässä auta kuin tunnustaa, että veikkasin väärää hevosta.

Tosin, ei se minun henkistä tasapainoa, mikä se sitten onkaan, niin tule hetkauttamaan kuin hetkellisesti ja nyt lähden siikaverkoille ja laitan n/arvin kuumaksi ja otan uuden vihdan, jolla vihdon itseni ”terveeksi”.

28 vastausta artikkeliin “Voiko vitutukseen kuolla ?”

  1. Se on katsos demokratiaa …Trumpelo kävi ottamassa oppia diktaruureista, ne ei toimi demokratiassa

    1. No, täytyy ilmeisesti odottaa neljä vuotta, että saadaan Trump takaisin presidentiksi ja jos hän ei itse, niin hänellä on tytär ja kaksi poikaa, joista joku ottaa muumiolta valkoisen talon avaimet takaisin.

  2. Kummallista tunnepuuroa täällä Suomessakin Trumpiin sitoutuneilta fanittajilta. Vaikea tietää miksi. Jotakin voi sentään ounastella. Trumpin tappio on nimenomaan ultra-populismin tappio. Populismin jolle ongelmat ovat yksinkertaisia ja niiden rarkaisumallit yhtä yksinkertaisia. Populismi on esillä myös Suomen politiikan kentässä, mutta USA:n 49,99%:n asemesta jää täällä max. 20% kannatukseen johtuen Suomen USA:ta korkeammasta koko kansan sivistystasosta..

    1. …lasketko kenties itsesi tähän korkeamman sivistytason kategoriaan.
      Ei se perussuomalaisten vastustaminen tee sinusta sen viisaampaa, vaikka taidat niin otaksua.

      1. Puhuin KOKO kansan sivistystasosta. Oma tasoni lienee hieman keskiarvon alapuolella.

    2. Niin Viljo, populistisemmalla kampanjalla jonka demarit viime vaaleissa veti ei ole tässä maassa aiemmin pääministerin paikkaa saatu, toki media auttoi demareita aika merkittävästi viivyttämällä islamisti Al Tae:n kirjoitusten esille nostamista.

  3. Meilläkin Niinistö voisi ”opiskella” itänaapurin oppeja ja keksiä lain jolla jatkaa valtakauttaan hautaan asti, mutta me Suomessa olemme harvinaisen älykkäitä, emme alene näiden muiden tasolle. Hyvä niin.

  4. Et veikannut väärää hevosta. Vilpin takia ollaan tässä tilanteessa. Oikeudessa Trump voi vielä voittaa.

    1. Kyllä, Trumpilla on etuna Pohjois-Korean lakimies armeija ja Saudi-Arabian päiden irroitus/ ruumiin paloitteluun erikoistunut erikoislakiryhmä. Voitto on varma 👍

    2. Jos kuten näyttää, että senaatti jää rebuplikaani enemmistöiseksi, silloin näiden vasemmistolaisten höyrypäiden suurimmat utopiat pystytään torppaamaan.

      1. Tiesitkö Arvi että moni demokraatti arvostaa mm Euroopan ja varsinkin Suomen tapaa hoitaa terveydenhuoltoa ja tukea kansalaisiaan. Onko se väärin.

    3. Kerropa yksikin todiste vilpistä.
      Se, että yksi sekopää sellaista julistaa, ei ole todiste.

    1. ”Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestö Etyj lähetti oman tarkkailijaryhmänsä seuraamaan Yhdysvaltain presidentinvaalien äänestystä.

      Suomesta vaalitarkkailijoiksi lähtivät kansanedustajat Pia Kauma (kok) ja Vilhelm Junnila (ps)

      Perjantai-iltana lähetetyn tiedotteen mukaan Etyjin vaalitarkkailijat paheksuvat presidentti Donald Trumpin ”perusteettomia väitteitä” vaalivilpistä todeten niiden ”vahingoittavan kansalaisten luottamusta demokraattisiin instituutioihin” (IL)

  5. Nyt se vahvistui. Pensylvania meni myös Bidenille. Hänestä tulee presidentti. Tumppi joutuu oikeuteen rötöksistään ja valkoisen talon sijasta linnaan jalkaraudat kintuissa ja käsiraudoissa ja, jossa on kalterit ikkunoissa. Siellä voi todella kuolla vitutukseen kuin ei sitä saa.

    1. Trumpin kohtalo on tämä:

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007269152.html

      ”Trump voi pelätä muutakin kuin häviämistä, yhdysvaltalaismedia huomauttaa. Jos Trump häviää, häntä voisi uhata jopa vankeustuomio.

      Toistaiseksi Trump on selvinnyt kuivin jaloin muun muassa valtakunnanoikeudesta ja seksuaalista ahdistelua koskevista syytteistä, ja presidentin virassa hän nauttii koskemattomuutta. Se kuitenkin päättyy, jos Trump häviää vaalit.

      Käynnissä on nytkin useita tutkintoja ja Trumpia vastaan on nostettu useita siviilikanteita. Useat The New Yorkerin ja New York Magazinen haastattelemat asiantuntijat pitävät mahdollisena, että Trump voitaisiin tuomita lähivuosina jopa vankeuteen.”

  6. Trumpilla oli oma aikansa, joka näyttää tulleen täyteen, ei harmita yhtään, mutta
    itseni on kyllä edellen mahdotonta ymmärtää minkälaisen maailmanmullistuksen Bidenin kannatajat nyt kuvittelee saapuvaksi ?

    1. Biden on kovia kokenut mies, veikkaan että hän saa aikaan sellaiset taustajoukot jotka tukee ja tekee parempia ratkaisuja yhdessä. Nythän narsisti Trump on erottanut suurin piirtein naamatalun peruteella porukkaa harvase viikko ja se on johtanut sitäpolitiikkaa ja ulkopolitiikkaa yksin hampurilainen toisessa kädessä twitter maailmassa ja toinen sormi suussa

  7. Kukahan se siellä uhoilee ja levittää vihaa? HS=Trumpin väen uho kasvaa: presidentin poika povasi ”totaalista sotaa”, entinen päästrategi Bannon vaati viran­omaisten päitä seipään nokkaan

    Kansa on pysynyt rauhallisena, vaikka Trump jatkaa perusteettomia vilppiväitteitään ja osa merkittävistäkin republikaaneista on ryhtynyt tukemaan niitä

    1. Kun ottaa huomioon Trumpin kaudellaan twitterissä syytämä paska ja yli perin kymmenen tuhannen valheen joukko, ei voi kuin sääliä amerikkalaisia.
      Trumppelin klaani ei tule enää nousemaan valkoiseen taloon – onneksi.
      Junior osoittaa olevansa samanlainen paskiainen kuin isänsä eikä tytärkään bisneshuijarista eroa.

      1. On laskettu että se on valehdellut n 22 000 kertaa presidentti kautensa aikana.

  8. Kysymykseen voiko vitutukseen kuolla on kyllä näin yhdellä sanalla
    Voi . terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *