Ei toimi posti ei omaposti nimittäin

Oon jo monen monta kertaa yrittänyt kirjautua Omapostiin jota pitää Suomen alas vajonnut Posti. Ei onnistu ei. Olen yrittänyt myös muita selaimia-ei auta. On toi vähän uudistunut tuo Omaposti. Huonommaksi ja toimimattomaksi. Pari päivää sitten onnistuin sinne pääsemään ja melkeinpä viime hetkessä sain tiedon laskuista yms. Nääs kun toi Omaposti ilmoittaa uusista saapuneista mailiin .Nyt ei ilmoittanut. Törkeää ja ala-arvoista asiakaspalvelua. On löydettävä äkkiä joku toinen paikka kuin tää Omaposti. Postista voi sanoa että ei toimi maalla, merellä, ilmassa eikä netissä. Sen johto lienee täynnä vähä-älyisiä tolloja.

9 Replies to “Ei toimi posti ei omaposti nimittäin”

 1. Minä ”hattuilin” Alman Telanteelle oikein kunnolla, kun Aamulehden jakelu tökkii jatkuvasti ja pitäisi muka kirjautua omapostiin, että saa valituksia eteenpäin. Ennen kaikki toimi Almalla ilmaiseksi netissä hyvin.
  Perusviestini oli se, että Aamulehti on tilannut Postin kelvottoman jakelupalvelun, hoidan asian Aamulehden kanssa, en alihankkijan Postin. Omapostiin kirjautuminen oli päin vi….ua. Ei onnistunut tunnistautumiset.

 2. Eemeli, en ole kokeillut Omapostia, mutta tiedoksi:

  Posti on liikeyritys, jonka pitäisi pärjätä kilpailluilla markkinoilla. Postilla on runsaasti vanhaa painolastia ajalta osana valtion byrokratiaa. Siitä turhasta painolastista pitäisi jotenkin päästä eroon. Yrityksen organisaation pitää olla matala ja yrityksen työntekijöiden pitää olla motivoituneita.

  Olen lukenut melkoisen määrän kommentteja siitä miten Posti on epäonnistunut ja lähetykset ovat kadonneet. On jännä juttu, että minun täytyy olla kuitenkin melkoisen tyytyväinen Postin palveluihin. Jotkut palvelut ovat vuosien mittaan heikentyneet, mutta minulle ”kaikki” lähetykset ovat kuitenkin saapuneet perille ja minun lähettämäni ovat myös menneet perille – tosin joskus mutkien kautta, mutta kuitenkin perille.

  Olen edelleen vakaasti sitä mieltä, että kilpailu tekee hyvää tälläkin sektorilla.

 3. Palvelujen kilpailuttaminen johtaa siihen, että uusilla pienillä toimijoilla ei ole mitään mahdollisuutta kovin pitkään saada elantoaan kilpailutuksista johtuen..Iso yritys voi aina hinnoiltella itsensä ”todella” edulliseksi …vähäksi aikaa. Joten näin syödään kilpailija pois. Tämä johtaa pikkuhiljaa isojen toimijoiden monopoliasemaan.Esim. kokoomuksen kansanedustajat on voideltu ko. edistämiseen ”Moskovitsin” johdolla.

  1. Minulla on ollut verkkokauppa viitisentoista vuotta; en mielelläni lähettänyt paketteja postitse koska niin paljon sekaannuksia tuli. Sitten se postin järjetön jakelukeskus systeemi. Paketti saattoi kiertää 300 km vaikka asiakas olisi ollut kilometrin päässä. Monia paketteja päätyi aivan vääriin paikkoihin.
   Onneksi en ole sekaantunut näihin Oma Posti viritelmiin.
   Postin ”tontille” ei kilpailijalla juurikaan ole mahdollisuuksia ja juurikin iivon mainitsemista syistä.
   Posti on todellakin madaltanut organisaatiotaan = huonontanut palveluita. Kehno palkkaus ei työmotivaatiota kyllä nosta, joten siinäkin on menty pieleen.

 4. On näköjään muillakin huonoja kokemuksia OmaPostista. Jos tosiaan palvelu tökkii näin, niin tuskin se toimi kovinkaan kauan.

  Miksi lakun kannattaisi ohjata Omapostiin?

  Eikä e-lasku ole toimivampi ratkaisu?

  E-laskun tulosta voi halutessaan saada viesti pankilta – laskun summaa eikä laskuttajaa mailissa ei näy. Danske Bank lähettää myös automaattisesti hyväksytyistä laskuista mailin laskutettavalle asiakkaalle. Nordea puolestaan lähettää mailin saapuneesta e-laskusta vain, mikäli lasku edellyttää, sovitusti, hyväksynnän.

  ******************************************************************
  https://www.vauva.fi/keskustelu/3634840/siis-mika-helvetti-tama-omaposti-laskut-mennyt-perintaan-tan-paskan-takia

  Tuli joskus tehtyä tuonne tunnukset, kun halusin seurata lähettämääni pakettia. Nyt ihan SATTUMALTA kirjauduin ko. palveluun tsekkaamaan tilaamani paketin matkaa, niin jumalauta sieltähän nyt löytyi sinne menneenä pari laskua joista eräpäivät ehtinyt mennä ja maksumuistutusta pukkaa. Ja tämän siis huomasin ihan sattumalta!! En ole tietääkseni missään vaiheessa laittanut mitään suostumusta mihinkään, että laskut menisivät tuonne. Mihinkään ei ole tullut ilmoitusta noista tuonne saapuneista laskuista (sähköposti, tekstiviesti..) että niitä olisin edes hoksannut mennä katsomaan ko. pskapalvelusta.
  Maksan nyt nuo erääntyneet laskut veke, mutta kyllä vtuttaa ja lujaa! Voiko tuon palvelun poistaa kokonaan ettei tällainen tilanne uusi tai saako jostain edes ilmoituksen kun tuonne menee laskuja tai postia? RAAAGGGHHHH

  *********************************************************
  https://www.seutumajakka.com/index.php/seutumajakan-jutut/jutut/2434-lasku-hukkui-omapostiin-tuloksena-ulosottokirje

  Lasku hukkui OmaPostiin – tuloksena ulosottokirje

  Postin sähköinen OmaPosti-palvelu aiheutti suuren määrän harmia oulaistelaismiehelle. Kaikki lähti liikkeelle Postille tehdystä muuttoilmoituksesta, jonka yhteydessä miehelle rekisteröitiin sähköinen OmaPosti-palvelu.

  Ajan saatossa palveluun oli saapunut sähköinen lasku sairaanhoitopiiriltä, jota mies ei koskaan nähnyt.

  Lasku ajautui myöhemmin perintään, eikä mies vieläkään tiennyt asiasta mitään. Vasta kun ulosottovirastosta lähetettiin hänelle paperinen kirje, sai mies tiedon tilanteesta.

  1. En ole tuohon postin sotkuun suostunut kytkeytymään.
   Minulle tulee likimain kaikki laskut e-laskuina pankin puolelle ja kerran viikossa käyn ne tarkistamassa ja hyväksymässä.
   Ei tulisi vahingossakaan mieleeni päästää niitä postin haltuun.

 5. Ei ole mitään kokemuksia Postin pankkitouhuista, kyllä ne raha- asiat meillä hoitaa pelkästään pankki ja hyvin hoitaakin.

  Postin hoitaa Posti, joskus iltapäivällä ja joskus seuravana päivänä.

 6. Taidanpa alkaa tutkimaan mihin mä oikein sitä OmaPostia olen aikoinani tarvinnut ja tarviiko enää. Viimein sinne pääsi kirjautumaan. Minulla oli hilkulla eräs lasku jäädä maksamatta, kun ei tullut ilmoitusta. Paras alkaa tutkimaan muita vaihtoehtoja. Taitaa noita valtioon jotenkinkytkyssäolevia firmoja vaivaavan ylimielisyys ja byrokratia. Olen mm. Yleltä kysynyt Twitterin kautta paria asiaa kauan sitten. Vastausta ei ole tullut tänäkään päivänä.

 7. Joskus omaposti toimii, joskus ei. Parhaina päivinä se nopeuttaa asiointia pakettia haettaessa, mutta parhaista päivistä on vähän pulaa. Mainoksia se ampuu hullun kovaa tahtia.

Kommentoi