Lokakuun yllätys USAn pressanvaaleissa

2016 se oli Hillary Clintonin sähköpostiskandaali.
Nyt se on, että Joe #Biden­in lahjusepäilyille on löytynyt todisteet, hänen huumehörhöpoikansa unohdettua läppärinsä korjaajan haltuun:
Hunter Bidenin läppäri
//players.brightcove.net/4137224153001/6aIMRO3kiI_default/index.html?videoId=6200531226001

Joe Biden kellarissaan

32 Replies to “Lokakuun yllätys USAn pressanvaaleissa”

 1. ” ..todennäköisesti osa vaaleihin liittyvää disinformaatiokampanjaa.”

  Eiköhän asia selviä – tai sitten ei..

  **********************************************************************************************
  https://www.uusisuomi.fi/uutiset/valtava-mediakohu-joe-bidenin-hunter-pojan-ymparilla-tylsien-usan-presidentinvaalien-kiinnostavuus-nousi-ainakin-hetkeksi/a637ee45-e4f6-45c5-a050-c2e583f9e6fd

  17.10.2020

  Valtava mediakohu Joe Bidenin Hunter-pojan ympärillä – Tylsien USA:n presidentinvaalien kiinnostavuus nousi ainakin hetkeksi

  New York Postin artikkeli Hunter Bidenista on turvallisuusasiantuntijoiden mukaan todennäköisesti osa vaaleihin liittyvää disinformaatiokampanjaa. Silti Twitterin ja Facebookin nopea päätös sensuroida artikkeli herättää kysymyksiä.

 2. Juu, että poika vei läppärin korjattavaksi ja työntekijä näki sähköpostit?? Jos minä vien läppärin korjattavaksi niin lukevatko ne siellä minun sähköpostini? Tässäkö ne postit on kiintolevyllä ja pomppaavat ruudulle kun läppärin avaa? Jotenkin tökerö yritys jos nyt ymmärsin oikein tuon tarinan.

  1. Et ymmärtänyt, olisi kannattanut tutustua artikkeliin.
   Bidenin poika on kovien huumeiden käyttäjä. Hän oli unohtanut noutaa korjatun läppärinsä ja jätti sen myös maksamatta. Delawaren lain mukaan omistusoikeus siirtyy 90 päivän kuluttua. Korjaaja oli tutkinut läppäriä, jonka hän nyt omisti ja löytänyt aineiston.

 3. Trumpin valinta jatkokaudelle on varma kuten olen jo pitkään ”tiennyt”, sillä talous nousee ja työttömyys laskee koronasta huolimatta vauhdilla.ja se katsotaanTrumpin ansioksi.

 4. USA:n presidentinvaalien tulos on ratkaiseva siihen, että Bidenin voittaessa Trump joutuu linnaan talous- ym. rikoksistaan loppuiäkseen.
  Siksi USA:ssa republikaaneilla ja trumpisteilla on kauhea pelko perseen alla. Siihen liittyy myös korkeimman oikeuden presidentin valinnan kiire.

  1. Mikko Paunio kirjoittaa samasta asiasta Uuden Suomen blogissaan:

   ”Rudy Giuliani ja hänen työntekijänsä ovat nyt käyneet läpi Hunter Bidenin tietokonekorjaukseen jätetyn kovalevyn sisältöä vasta 25% ja jo nyt paljastettu sisältö osoittaa yksiselitteisesti, että Joe Biden on johtanut rikollisperhettä, jonka ansaintalogiikka perustuu kiristykseen (engl. racketeering).”

   https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikkopaunio/rudy-giulianin-paljastukset-vasta-raapaisseet-pintaa-kaikkien-aikojen-poliittinen-skandaali/

    1. Rudy Giuliani on esittänyt vakavia väitteitä Joe Bidenistä. Juristina hän ymmärtää, että jos ne eivät pidä paikkaansa, niin hän saa miljoonien vahingonkorvausvaatimukset.

  1. https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/author/mikkopaunio/

   Mikko Paunio

   Puolue: Sosialidemokraatit

   *
   https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikkopaunio/trump-valitaan-toiselle-kaudelle-maanvyorymavoitolla/

   13.9.2020

   Trump valitaan toiselle kaudelle maanvyörymävoitolla

   ******************************************************************************
   P.S.

   Pitääkö sitä persujupinaa pistää vähän joka blogiin? – varmaankin pitää .. kuka nyt luonteelleen mitään voi

 5. Luuleeko joku, että Trump olisi joku puhdas pulmunen. Mikko Paunion horinat eivät ole minkään arvoisia. On Trumpin ollut kätevä peitellä tekosiaan pressana. Vaan kun virkakausi päättyy niin johan aletaan tutkia. Biideeni ei ole luvannut armahdusta, mutta saattaa armahtaa silti.

 6. Tuo artikkeli on osoitettu varsin kyseenalaiseksi ja pääosin paikkansapitämättömäksi.
  Bidenin pojan erotettavaksi vaatimaa oli vaatinut sitä ennen erotettavaksi suuri joukko länsimaisia poliitikkoja ja kaveri asetettiin erottamisen jälkeen syytteeseen selkeistä talousrikoksista, joten siinä ei ollut mitään laitonta tai oman bisneksen ajamista.
  Juttu on todettu trumppelin propagandakoneiston tuotokseksi ja sen uudelleen julkaisemisen ovat estäneet monet merkittävät mediat.

    1. Facebook ja Twitter ovat päättäneet sensuroida NY Postin jutun, mikä sinällään saattaa pelata myös Trumpin pussiin.

     Riippumatta NY Postista ja somejättiläisistä, Rudy Giuliani jakaa tietoa omassa podcastissaan, jota yo. tahot eivät voi estää. Kuten yllä totesin, niin jos väitteet eivät pidä paikkaansa, hän voi saada miljoonien vahingonkorvausvaatimukset. Rudy Giuliani juristina varmaan ymmärtää tämän riskin etukäteen.

     1. Giuliani on jo omilla puuhasteluillaan itsensä epäilyttäväksi tehnyt, mutta Trumppelin sokeille uskovaisille kaikki Trumppelia puolusteleva ja kipailijaa mollaava on puhdasta ”jumalan sanaa”.

 7. Mikäli tuo juttu olisi vähääkään uskottava se olisi jo Suomen lehdissä revitelty. Vaan ei ole. Ei ole riittävän uskottavaa, että kannattaisi uutisoida. Jopa FBIn väitetään tutkivan asiaa, että hölynpölyä vai totta. Giulianin tytär äänestää muuten Bideniä.

 8. Edelleen: joku tyyppi toi delawarelaiselle tietokonekorjaamon pitäjälle Hunter Bidenin läppärin korjattavaksi koska siihen oli kaatunut nestettä. Korjaamon pitäjä ei osaa sanoa, kuka tyyppi. Kukaan ei kuitenkaan tullut kolmeen kuukauteen hakemaan Hunterin läppäriä, joten korjaamon pitäjä päätti tutkia sen kovalevyn. Hunter Biden oli poikkeuksellisesti halunnut tallentaa kaikki sähköpostinsa koneensa kovalevylle salaamattomina. Niinpä korjaamoa ylläpitävä Trumpin tukija ja Trumpia tukeva Giuliani saivat ne käsiinsä. Muita ei päästetä niitä tutkimaan, kuvia viesteistä on levitetty ja niiden perusteella ei viestien alkuperästä voi sanoa paljoakaan.

  Vaikuttaa vähän samalta kuin ne ”kirkonkatsojat” salisburyssa, kököltä yritykseltä. Voisi luulla, että venäläiset, jos ovat tämänkin takana, pystyisivät vähän parempaan. Aikoinaan venäjällä julkaistiin ”todisteita” siitä miten Navalny oli muka tavannut Putinia vastustavan liikemiehen Boris Brezovskin. Navalny teki asiasta pilaa, sillä kuvassa miehet olivat samankokoisia vaikka Berezovski on puoli metriä lyhyempi. Navalny julkaisi kuvan, jossa hän seisoo ja Berezovski seisoo vieressä – tuolin päällä! Hän julkaisi myös ”uutiskuvia” siitä miten hän ”tapasi” muita julkkiksia kuten Putinin, Stalinin ym.

  Eli:
  – ”joku tyyppi” toi Hunter Bidenin läppärin korjattavaksi ????
  – kukaan ei vaivautunut sitä hakemaan ????
  – Hunter Biden oli tallentanut sähköpostinsa kovalevylle ??? (Miksi kukaan tekisi niin??)
  – Tiedostoja ei oltu salattu vaikka ne sisälsiväåt arkaluontoista tietoa ???
  – ”sattumoisin” kone päätyi Trumpin tukijalle, heh heh

  Ehkä koneen toi keiju tai menninkäinen?

 9. IS=Yhdysvalloissa on todettu eniten tartuntoja maailmassa, yli 8,1 miljoonaa. Maailmanlaajuisesti maassa on kuollut myös eniten ihmisiä koronaan liittyen.

  Valtaosalla Trumpin kampanjatilaisuuteen osallistuneista ei ollut maskeja, eikä turvavälejä pidetty.

  Trump myös pilkkasi vastaehdokastaan, demokraattien Joe Bidenia siitä, että tämä luottaa tieteentekijöihin.

  Biden vastasi Trumpille Twitterissä.

  – Käyttäkää maskia, peskää kätenne ja äänestäkää Trump ulos, hän twiittas

 10. Twitter peruutti Biden-skandaalia koskevan sensuurin ja bannaukset.

  Twitter kertoi perjantaina, että palvelun käyttäjät voivat taas jakaa linkkejä New York Postin artikkeleihin, jotka sensuroitiin keskiviikkona, ja jotka paljastavat Bidenin perheen liiketoiminnallisia yhteyksiä ja sisältävät kovan luokan skandaalipaljastuksia.

 11. ”Paljastukset” näyttävät olevan samaa luokkaa kuin kertomus kahdesta venäläismiehestä jotka halusivat mennä katsomaan Salisburyn kirkkoa Englantiin ja palata eri lennoilla Venäjälle.

  Miksi kukaan edes tallentaisi sähköpostejaan kovalevylle, eiväthän ne sinne mene kuin erityisesti vaivaa näkemällä?

  1. ”Miksi kukaan edes tallentaisi sähköpostejaan kovalevylle, eiväthän ne sinne mene kuin erityisesti vaivaa näkemällä?”
   Jos esim. on sähköpostipalvelu, jossa palvelintila on rajoitettu, voi ohjata viestinsä omalle kovalevylle ja poistettavaksi operaattorin palvelusta.

 12. Ainakin toistaiseksi suhtaudun näihin paljastuksiin, lainausmerkkien kanssa tai ilman, varauksella (vaalien läheisyys). Toisaalta narkomaanit ovat narkomaaneja, ja ihmiset ovat ihmisiä Amerikassakin.
  Jostain syystä mieleen nousee Lahden hiihtoskandaali, jonka jälkipuinnissa paljastui lähes uskomattomia töppäyksiä suomalaisen hiihtojohdon, etupäässä Kari Kyrön, taholta.

Kommentoi