USAn demokrattien unelmatiketti

Ensimmäisiin demokraattien esivaaleihin asti ent. varapresidentti Joe Biden oli ehdoton voittajasuosikki, mutta ei ole enää.  Myös sosialistiehdokkaan Elizabeth Warrenin vankkurit pysähtyivät New Hampshiressä.
Pääsosialisti Bernie Sanders saavutti siellä niukan voiton, mutta hänen tiensä pysäyttävat Demokraattisen puolueen ns. superdelegaatit kuten neljä vuotta sitten. Demareiden sisäpiiri ei tule koskaan hyvääksymään ehdokasta, joka on avoimesti kannattanut amerikkalaista kommunistipuoluetta.  Ja tätä varten on olemassa tämä epädemokraattinen työkalu; 500 valintakokousedustajaa, joita äänestäjät eivät pääse valitsemaan.

Bloomberg, Hillary Clinton
Bloomberg, Hillary Clinton


Lisäksi on apuun ratsastamassa nyt rikas ritari valkoisen hevosen selässä, Mike Bloomberg. Tämä 60 mrd. dollarin mies on taattu konservatiivi ja valmis panemaan $2 miljardia omistaan kampanjaan. Tämä ylittää Trumpin kampanjabudjetin kymmenkertaisesti.

Mielenkiintoiseksi asian tekee hänen ennustettu varapresidenttiehdokkaansa Hillary Clinton! Tästä on nyt artikkeli Politico-julkaisussa.

6 Replies to “USAn demokrattien unelmatiketti”

  1. Jos tuo Politicon julkaisema Matt Drudgen skuuppi osoittautuisi todeksi, niin Trumpin leirissä ilmeisesti riemuittaisiin.

    Politico: ”“I can think of absolutely NOTHING that would make @realDonaldTrump and his supporters happier,” conservative commentator Candace Owens tweeted. “Do it, @HillaryClinton. Make our day.”

    No tuskinpa Bloomberg poliittisissa kähminnöissä ryvettynyttä Hillary Clintonia on ottamassa vakavassa mielessä mukaan kampanjaansa. Jos ylipäätään Bloomberg on aikeissa muuta kuin vähän sekoittaa demokraattien vasemman laidan pakkaa.

    1. Usa:ssa on laki tai ainakin vahva käytäntö, että presidentti ja varapresidentti eivät saa olla samasta osavaltiosta. Blomberg ja Hillary ovat molemmat New Yorkin osavaltiosta. Blomberg on tuonut esille, että hänellä on myös asunto Floridassa,joten tarpeen vaatiessa hän on myös floridalainen.

Kommentoi