Naiset ottamassa vallan maailmassa – Suomi esimerkkinä

No, katsos vaan, Suomen hallitusviisikko, Marin, Saarikko, Andersson, Ohisalo, Henriksson ja  apulaisena yksi mies, Matti Vanhanen, päättävät, mitä Suomessa päätetään ja tehdään valtion tasolla.

Saulinkin kuolaimissa on Jenny. Muut patavanhoilliset miehet yrittävät pitää peräkammarinsa klapiuuniaan lämpimänä kuten kokoomus ja persut.

Norjassa naiset Erna Solberg, Islannissa Katrín Jakobsdóttir . Ruotsissa ja Tanskassa vielä äijänköriläät narussa- kohta ilmeisesti narun jatkona.

Angela Merkeliin luotetaan, kun asiat menevät solmuun Euroopassa tai maalimalla. Ursula von Leyen EU:ssa ja EKP:ssa Christine Lagarde vartioivat EU: a.

Valkovenäjällä ja Venäjällä naiset repivät naamareita valheellisten rosvopäättäjien omon-vartijoilta- siis naiset, muut miehet ryyppäävät vodkaa.

USA:ssakin Obaman takana oli Michelle ja edellisten presidentinvaalien voittaja oli äänimääriltään Hilary Clinton.

Älykkäät ja voimakastahtoiset ”Minna Canthit” maailmalla ovat ottamassa vallan käsiinsä epäoikeudenmukaisuutta ruokkivilta orjuuttajamiehiltä.

 

31 vastausta artikkeliin “Naiset ottamassa vallan maailmassa – Suomi esimerkkinä”

 1. Onpahan tuo naisten jahkailu nähty ja punapressan möläykset naisjohdosta…

 2. Madame Blavatsky oli 1800-luvulla vaikuttanut ukrainalainen mystikko (teosofian perustaja), joka sai suurta suosiota spiritistisillä istunnoilla, joissa otettiin yhteyttä kuolleisiin. Esimerkiksi MInna Canth oli yksi, joka oli hurahtanut näihin esoteerisiin uskomuksiin. – Eivät nämä Blavatskyn perustaman liikkeen vaikutukset ole mihinkään kadonneet. Teosofiasta eriytyneet lahkolaiset eli antroroposofit (Rudolf Steinerin seuraajat), heitä löytyy mm. tulevaisuuden tutkijoista ja poliitikoista.
  Esimerkiksi Vihreiden ”pyhä perhe” Heidi Hautala, Pekka Haavisto, Pekka Sauri, on samaa kööriä. Ollessaan Vihreän langan päätoimittajana Timo Harakka kirjoitti, että Pekka Haavisto on uudelleensyntynyt J.K. Paasikivi.

  Vaikka valistusajan ja Darwinin vaikutuksesta kristinusko on laimentunut, ei uskonolllisuus ole mihinkään kadonnut. Se on vain muuttanut muotojaan, esimerkiksi tämä teosofia ja kommunismi (Soltzenitsyn sanoi komunismin olevan maan päälle langenneen uskonnon ja oli tässä täysin oikeassa).
  Sanottakon vielä, että varsin suuri osa Saksan natseista kuului Teosofian kannattajiin. Yksi heistä oli Adolf Hitler.

  Jk. uskoisin että pesunkestäviä aiteisteja on loppujen lopuksi vähän. Ihminen on uskonnollinen olento. Hän tarvitsee johtotähden, jotain itseään suurempaa ja ylevämpää, jotta elämä olisi mielekästä. Eikä uskonnollinen usko tarvitse välttämätä taivaallista jumalaa tai jumalia. Se tarvitsee peruspilarin, joka on muuttumaton ja jakamaton. Yes.

 3. Lapsuudessani tuli luettua Viisikko kirjoja. Niissä seikkailuissa oli edes jonkinlainen juoni.

  Tämä Suomen viisikko poukkoilee ilman mitään juonta kriisistä toiseen, kömmähdyksestä toiseen, vetkuttaa ja vatuloi päätöksissään jne.

  Vain vuoden virassaan olleen Ursula von der Leyen’in johdolla sorvattiin EU:n perussopimuksia rikkova elpymispaketti.

  Christine Lagarde on saanut kyseenalaista mainetta Ranskan pankkimaailmaa koskevissa väärinkäytös epäilyissä.

  Ps. Onko avaajalla jonkinlaisia väkivaltafantasioita, kun kuvittelee Ruotsin ja Tanskan miespuoliset pääministerit narun jatkoksi.

  1. Edelleen puhun nyt-ajasta ja lähitulevaisuudesta. Täällä on erittäin änkyrämäinen äijäpuolue äänessä. Ei yhtään kauniimpaa sukupuolta, vaikka kyllä mielipiteet ovat monin osin täysin akkamaisia.

    1. Ei kun suosiolla Arvilta housut kinttuihin, ämmät kun pääsevät antamaan….oikein kunnolla koivuniemen herrasta noille arkajaloille, jotka ovat herroja vaan keittiössä ja akka nyrkin ja hellan välissä.

     1. Minä palvelen ja olen kuuliainen omalle kunigattarelleni rakkaudesta, en pelosta ja sitä soisin kaikkien miesten noudattavan.

 4. Enid Blyton kirjoitti aiheesta tasan 70 vuotta sitten osuvasti: Viisikko pulassa.
  🙂

 5. Naiset päättämässä – välillä itkettää.
  Aikanaan Suomessa oli kolmen kovan eri puolueita edustavan naisen ministerikolmikko, mikä oli päättämässä lastenhoidosta, kodinhoidosta jne eli perheiden arjen asioista.
  Tämäkolmikko olisi voinut päättää kaikki asiat perheiden hyväksi, mutta tuloksena olikin jumalaton riita siitä, kenen ideologian mukaan asiat päätetään. eli laitetaanko kaikki lapset sosialistiseen päiväkotiin vai tuetaanko lasten hoitoa kotona ym. ym.
  Loppujen lopuksi riidan mentyä oikein pahaksi Ilkka Kanerva käveli ämmälauman yli ja teki ne tarpeelliset päätökset.

  1. Niin oli Risikko, Guzeina jne.. ja projektista syntyi vai puheita ja puheita ( Risikko), joka edelleen vain osaa puhua puuta heinää saamatta aikaiseksi mitään.

 6. Hallituksen käynnissä oleva, budjettiriihtä koskeva tiedotustilaisuus on pienimuotoinen esimerkki hallituksen tehottomuudesta.

  Aluksi kaikki naispuheenjohtajat käyvät läpi hallituksen budjettiesitystä toistaen samoja asioita, koska kaikille pitää saada ruutuaikaa.

  Naisten jälkeen tulee Matti Vanhanen ja tekee tiiviin yhteenvedon.

 7. Onko mikään oikeasti muuttunut?

  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_elected_and_appointed_female_heads_of_state_and_government

  *
  Toisaalta:

  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_elected_and_appointed_female_heads_of_state_and_government#/media/File:Countries_with_current_female_Heads_of_State_and_Government.svg

  The 29 countries that currently have women serving as heads of state or government, as of 29 November 2019.

  ****************************************************************************************

  Maailmassa on 206 valtiota. Näistä 29:ssä on nainen maan johtajana tai maan hallituksen johdossa

  1. Jos tämä kehittyneimpien valtioiden johtajuus tuottaa ongelmia käsittämiseen, supistetaan sitä Eurooppaan ja muutamaan muuhun johtavaan maailman maahan.
   Ja myös tunnettuun lauseeseen: ”menestyvän miehen takana on nainen”.

   1. On se vaan kumma kun täällä vähiten käsittävä bloggaaja epäilee muiden käsityskykyä.

    Luitko yleensä:

    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_elected_and_appointed_female_heads_of_state_and_government

    ****************************************************************************************
    https://www.pewresearch.org/fact-tank/2017/03/08/women-leaders-around-the-world/

    Number of women leaders around the world has grown, but they’re still a small group

 8. Ohi jopa Rinteesta: Marinin hallituksella on 82 poliittista avustajaa – monelle maksetaan 10 000 euroa/kk.

  ”Valtioneuvoston kanslian hallitusneuvos kertoo, että hallituksen ministereillä on nyt 13 valtiosihteeriä ja 69 erityisavustajaa. – –
  Avustajien määrän kasvu on dramaattinen verrattuna pääministeri Juha Sipilän hallitukseen, jossa oli lopulta 42 erityisavustajaa ja 4 valtiosihteeriä. – -” – Uusi Suomi 20.12.2019.

    1. Rahaa jaellaan holtittomasti ja kavereita/tovereita palkataan kohtuuttomilla palkoilla ja näyttävästi ”sopivia” useiden pätevämpien ohi.

     1. Laajat ja isot asiat pitää osata delegoida oikein, ajallaan ja tehokkaasti. Äijät kun haluavat tehdä kaiken itse ja päin persettä ja sysäävät virheet muille.

 9. Heikki Karjalainen: ”Miten tämä avaukseen liittyy?”

  No, katsos vaan, Suomen hallitusviisikko, Marin, Saarikko, Andersson, Ohisalo ja apulaisena yksi mies, Matti Vanhanen, päättävät mitä Suomessa päätetään ja tehdään valtion tasolla. – Ote avauksesta.

  Jos naisviisikko pärjää kerran niin hyvin, miksi pitää olla ennätysmäärä avustajia? Eikö tämä avustaja-armeijan lukumäärä puhu lahjomatonta kieltään (retorinen kysymys).

   1. Ja mitenkähän se puoltaa järjetöntä avustajamäärää?
    Ovatko naiset niin paljon kehnompia vai onko kyse vain kavereiden palkkaamisesta/ vallan näytön halusta?
    Ei se delegointi tuota lakeijalaumaa vaadi.

 10. Heikki ehkä kirjoitti avauksen kieli poskessa, mutta muistetaanpa niitä edellisen hallituksen naisia kuten Berner ja Sanni Grahn-Laasonen. Ei kovin nerokasta jälkeä kummaltakaan. Järki ei onneksi ole sukupuolesta kiinni ja nainenkin voi olla hyvä johtaja mutta myös huono. Nuoruus ei myöskään ole mikään hyve vaan enneminkin riskitekijä. Keskustan Kulmuni olisi saattanut kymmenen vuoden päästä olla tarpeeksi itsevarma johtaakseen Keskustaa ilman esiintymiskursseja ja jäämättä vanhempien miesten varjoon.

 11. Mikähän siinä on, kun ei ole Juhania valittu eduskuntaan, kyllähän siellä naisten joukossa supliikkimies hyvinkin pärjäisi. Jaa niin, kun ei ole mitään tietoa puolueesta ja kun se vielä vaihteleekin tarpeen mukaan.

Kommentoi