Omat koirat purivat Katajaa !

Syyttelyt maahanmuuttajista jne.. loppui, kun paljastui, että persujen luottamushenkilöt olivat Katajan murhayrityksen takana ! Millaista väkeä tämän puolueen porukoihin on pesiytynyt, kun näinkin vakavia rötöksiä tapahtuu ?  Ja näitäkö pitäisi sitten äänestä yhteiskunnan päättäville paikoille.

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006632535.html?utm_source=email&utm_medium=toimitus&utm_campaign=hs_uk_2019

 

74 vastausta artikkeliin “Omat koirat purivat Katajaa !”

  1. Niin, että toimintansa takia erotettu ja ei-koskaan jäsen ovat siis persuja?
    Putkinäkö pettää taas.

      1. Kun muissa puolueissa tekee rikoksia, siitä ei aina edes seuraa potkuja puolueesta.
        Väkivaltaa puolustaita vasureita sen sijaan kiitellään.

      2. Karjalainenkin saatettaisiin hyväksyä PS-puolueeseen. Kannattaa kokeilla. Ei olla ronkeleita.
        Kenkää tosin voi tulla pepulle, jos hurjaksi heittäytyy.

  2. Karjalainen ei ymmärrä suomen kiele hienouksia.

    Voi vain kuvitella maahanmuuttajien vaikeuksia. Suomi ei ole helppo kieli.

  3. [ vain lukutaitoisille ]

    https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006632827.html

    Toinen miehistä on 39-vuotias Teemu Kalevi Torssonen, joka toimii Jyväskylän kaupunginvaltuutettuna, kaupunginhallituksen jäsenenä ja maakuntavaltuutettuna.
    Torssonen erotettiin perussuomalaisista vuonna 2019. Keskisuomalaisen mukaan Pekka Kataja oli mukana, kun miehen erottamista puolueesta valmisteltiin.

  4. Tulkitkaa ja kommentoikaa miten vain, minä en kommentoi enempää. Asia on täysin selvä, mitä uutisissa on kerrottu väännättepä asiaa miten tahansa.
    Käsittämätöntä porukkaa. Loppu !

    1. Käsittämätöntä porukkaa? Et siis hyväksy Torssosen erottamista?

      Voi olla, ettet pääsisikään persuihin, vaikka pyrkisit.

  5. Onko uhri perussuomalainen? Onko hän mahdollisesti uhri koska oli erottamassa tekijöitä puolueesta? Heikki ei enää vastaa mutta nämä ovat oleellisia kysymyksiä. Heikki haluaa sanoa että perussuomalaiset ovat väkivaltaisia äärioikeistolaisia. Ilmeisesti koska joutuvat sellaisten pahoinpitelemiksi. Voiko uhria enää pahemmin syyllistää?

  6. Jäsenten välinen ”pitkien puukkojen yö”, sen ensi oire. Yhteistyön tekemisen kynnys näiden kanssa kasvaa.

      1. Harri, eivät nämä joka-asian-asintuntijat tahdo, eivätkä edes halua tietää.

    1. Haikki, referoimasi Valpperi kirjoittaa. ”Persujen veljeily näiden natsien kanssa kostautuu pikkuhiljaa.”
      Jos ei tajua, että persut nimenomaan erottivat nämä puolueesta, niin ansaitsee kaiken sen halveksunnan, mikä tyhmyyden esiintuomisesta seuraa,

      1. Muista nyt Harri kuinka Halla-aho sriptassa aikoinaan haali juuri näitä porukoita mukaan perussuomalaisiin jotka Soini siunasi ja otti mukaan jotta jytky mahdollistui. Kirjoitin jo ajat sitten sen vaarallisuudesta Aamulehden blogiin, mutta minut tyrmättiin. Nyt siitä natsien kanssa veljeilystä saavat maksaa ehkä kovaakin hintaa. Ei siinä Harri ole mitään häpeämistä jos tunnustaa, että mentiin aikanaan lujasti metsään. Jokainen meistä on tehnyt poliittisia virheitä, sitä vaan en ymmärrä, ettei voi koskaan antaa periksi vaan aina löytyy selityksiä. Halla-aho itse on myöntänyt menneensä aikanaan liian pitkälle tai jotakin siihen suuntaan. On perin surullista ja tuomittavaa, ettei kohta politiikassa uskalla olla mukana ilman pelkoa. Minusta persuilta olisi ns. miesmäinen teko tunnustaa virheensä kun haalivat näitä sotureita ja Suomen sisulaisia riveihinsä.

        1. On se vaan aina yhtä hassua miten vasemmistolaiset ovat huolissaan oikeiston väkivallasta, mutta omiensa harjoittamasta eivät mainitse sanallakaan. Väkivaltaista terroristijärjestö Antifaa avoimesti tukevia äärivasemmistolaisia löytyy ministeriöistä ja jopa ministereistä.

          1. Onko Antifa luokiteltu terrorijärjestöksi? Onko järjestön toiminta kielletty. Hassulta tuntuu se, että vedotaan siihen, kun nuokin tekee, niin mekin saadaan tehdä. Muuten monta Antifa liikkeen ihmistä on syytteessä murhayrityksestä??

            1. Montako antifanttia on syytrteessä murhasta, en tiedä, mutta esim. USA:n mellakoissa on kyllä saattanut kuollakin antifanttien toimesta ja nopeasti tulee myös mieleeni Daytonan joukkoampuja. Aika helvetin pahaa jälkeä antifantity ovat myös saaneet aikaan Euroopassa eri yhteyksissä.

              Minä en puolusta mitään tai kenenkään harjoittamaa väkivaltaa, mutta siitä ei nyt vaan pääse mihinkään, että vasemmistolaiset eivät omiaan tuomitse, mutta moralisoivat kyllä toisia, se kait on jollain tavoin sisäänrakennuttu vasemmistolaiseen mielenmaisemaan.

              Hyvä kuitenkin ettet kieltänyt väkivaltaisten antifanttien äärivasemmistolaisten tukijoiden olemassaoloa ministeriöissä.

              1. Ymmärsinkö oikein, että suomalaiset Antifan kannattajat ovat vastuussa amerikkalaisten teoista? Eli perussuomalaiset ovat vastuussa kaikista fasistien teoista Euroopassa. Näinkö se menee????

            2. Vasemmistolainen ääriliikehdintä on yhtä monimuotoista kuin oikeistolainenkin.

              Antifasisteilla on militantti siipi AFA, joka pyrkii toiminnassaan väkivaltaisiin yhteenottoihin erimieltä olevien kanssa. Väkivalta kuuluu sen toiminnan ytimeen.

              Ruotsissa, mistä meille kaikki ”hyvä” tulee, AFA on syyllistynyt tuhopolttoihin, kotien tuohoamisiin, pahoinpitelyihin jne. Lista väkivallanteoista on pitkä.

              Suomessa militantit ovat järjestäytyneet Varisverkostoon. Varisverkostolaiset eivät käytä toiminnassaan välineenä retorista puhetta vaan astaloilla ryyditettyä väkivaltaa. Siinä saa osansa niin vastustajat kuin poliisikin.

              Suojelupoliisi on listannut Antifan Suomen turvallisuutta uhkaavaksi järjestöksi.

              Onko kyseessä silloin terroristijärjestö? Tekojen perusteella näin on.

        2. Hannu, ei Halla-aho ollut erityisesti ketään ”haalimassa”.
          Tohtori kirjoitti näkemyksiään, jotka kaiketi nostivat hänet kymmenen vuotta myöhemmin valtakunnan kärkipoliitikoksi.

          Hän ei vaatimuksista huolimatta ole vetänyt pois aiempia kirjoituksiaan ja osoittanut ”tehokasta katumista”. Joitakin sanamuotoja tosin pahoitellut.

        3. Halla-aho kirjoitteli aikoinaan taiteilijan vapaudella ja myöhemmin sanonut, että poliitikkona kirjoitellaan toisin (tulkitsematta vahvasti omia sisäisiä mielenliikkeitä).

          Eikös Jussin kirjoitusten slaotsikkona ollut jotakin ”Kirjoituksia uppoavasta lännestä”?

          Sisältönä voisi ajatella olevan kuvaus Jussin kokemasta ahdistuksesta ajatellessaan sen aikaista ja odotettavissa olevaa tulevaisuutta.

          Euroopasta näyttäisi olevan tulossa mellakoiden sekametelikeitos, josta Jussi haluaisi Suomen pysyvän turvassa.

  7. Entinen hyvinkin. Vaan ei tartte puolueeseen edes ottaa henkilöitä jotka haiskahtavat äärioikeistolaisilta nyrkkisankareilta. Mutta täytyyhän ääniä saada joka puolelta.

  8. Kyllä puolueeseen otetaan vaikka bolsheviikkeja, jotka erotetaan vasta sitten, kun alkavat oireilla.

    Karjalaisen kannattaisi jättää se jäsenhakemus. Puolueen jäsenenä pääsisi ensi vuoden puoluekokoukseen päättämään asioista.

    Jos K rupeisi liikaa örveltämään, niin sitten pienellä viiveellä erotettaisiin puolueesta.

    Näin toimii osuuskauppaväki.

    ——–

    Itse olen odottanut erottamistani jo 12 vuotta heiteltyäni armottomasti monitulkintaisia viestejäni.

  9. Twitteristä=Kun paska kohtaa tuulettimen, Ville Tavio vahtii vieressä molempien moitteetonta toimintaa.

  10. Miksei Katajalta kysytä oikeita kysymyksiä?

    ”PS-murhayritystä käsiteltäesä mediassa on hämmästytävän vähän kysytty sitä oleellista kysymystä: miksi Pekka Kataja kertoi hyökkääjien näyttäneen arabeilta, vaikka hän tunsi heidät, toisen jopa omien sanojensa mukaan hyvin. Vai kertoiko?

    Koko media somesta puhumattakaan lähti uutisoimaan hyökkäjistä ulkomaalaistaustaisina. Ellei Kataja niin kertonut, missä on tämä sylttytehdas, jonka selvästikin tietoinen tarkoitus on lietsoa ulkomaaalsvihaa. – –

    Tähän asiaan median sopisi toden teolla pureutua, kun se itse on osasyynä valeuutisen levittämiseen. Vai onko median (taas kerran) vaikea myöntää iskeneensä kirveensä kiveen? Tai ehkä mediassa ulkomalaisvihan lietsominen on tarkoituksellista – tai samantekevää, kunhan se menee kaupaksi.”
    Lähde: Uusi Suomi, Puheenvuoro 12.8.2020 Mark Anderssonin blogi, jonka otsikko sama kuin tässä.

    1. Joo, Kataj voisi vähän avautua miksi piti hyökkääjiä ”arabeina” ensin.

  11. Heh, eipä ole täällä pitkän poissaoloni aikana mikään muuttunut… 😀😀😀

    Aloittaja ja säestäjänsä voisivat tietysti yhtä hyvin kysyä, miksi vihervasemmisto enemmistöllä valitsi/hyväksyi puheena olevan herran kunnanhallitukseen. Heh.

  12. Kyseisen herran valitsi Jyväskylän kaupunginhallitukseen Perussuomalaiset-puolue. Tämä paikka kaupunginhallituksessa oli jyvitetty perussuomalaisille valtuuston kokoonpanon perusteella. Kunnallista parlamentarismia noudattaen kaupunginvaltuusto hyväksyi ja nimitti automaattisesti sen henkilön, jonka perussuomalaiset heille kuuluvaksi katsottuun tehtävään osoitti. Perussuomalaisten valitsema henkilö ei silloin ollut epäiltynä murhan yrityksestä siitä syystä että murhan yritystä ei vielä silloin ollut tapahtunut.

      1. Aivan yksinkertaista. Valtuusto nimitti sekä muotomääräyksiä että demokratian periaatteita täysin noudattaen perussuomalaiset-puolueelle kuuluvalle kaupunginhallituksen paikalle maineeltaan vielä silloin moitteettoman henkilön. Henkilön oli muilta kyselemättä ja muiden asiaan puuttumatta nimennyt ja valinnut keskuudestaan perussuomalaiset-puolue. Näin toimii suomalainen demokratia.

    1. Ei ollut kyseinen henkilö murhan yrityksestä epäiltynä silloinkaan, kun hänet hyväksyttiin perussuomalaisten jäseneksi. Henkilön myöhempi toiminta johti erottamiseen puolueesta. Erottaminenkin tapahtui jo yli vuosi sitten.

  13. Vaikeaa tietää Jyväskylän valtuuston toiminnasta mitään.

    Mutta antaa poliisin jatkaa tutkimuksiaan, siellä saattaa olla useammallakin ”avustajalla” kuset housussa, mitä tuleman pitää.

  14. Ei se ollukaan asialla tällä kertaa joku murjaani vaan supisuomalainen ja vieläpä aatteeltaan persuhenkinen.

  15. Siellä missä persu siellä ongelma. Ja tääkin sopii hyvin tässä asiassa pyörineisiin valheisiin (lainasin verkosta)=Riettalinnun valheen törky

    1. Kuten olen ennenkin todennut, kaiken tietävä, kaiken osaava ja kaikki merkittävät ihmiset tunteva luulee tietävänsä ennalta senkin, mitä joku tulee tulevaisuudessa tekemään ja miten käyttäytymään.
      Jälkiviisaana ennuste-eukkona puuhastelu herättää lähinnä säälittävää hymyä.

  16. Pekka Kataja pahoinpideltiin kotonaan 17.7.
    21.7. Maaseudun tulevaisuus kirjoitti ”Pekka Katajan pahoinpitelyn tutkinta siirtyi KRP:lle, tutkimusnimikkeenä murhan yritys – ”Olen satavarma, että tälle on poliittinen syy ja että syylliset löytyvät äärioikeistosta.”

    Miksi Kataja kertoin ensin tekijöiden olleen ”arabinnäköisiä” (Keskisuomalainen 18.7.) SItten neljä päivää myöhemmin hän on täysin varma, että tekijät löytyvät äärioikeistosta (Maaseudun Tulevaisuus).

    Käyttivätkö Katajan pahoinpitelystä pidätetyt miehet kovan linjan ammattilaisia pahoinpitelyn suorittamiseen? Kumpikaan pidätetyistä ei kyllä näytä arabialaiselta, ei ainakaan ilman maskeerausta.Ja toisen pidätetyistähän Kataja sanoi tuntevansa entuudestaan.

    Ehkä Kataja vielä kertoo tapauksesta tarkemmin jahka poliisitutkinta asiasta on päättynyt.

    Jokin tässä tapauksessa hiertää minua. En lähde kuitenkaan spekuloimaan tämän enempää.

  17. Jokainen voi mätkoä vasaralla päähänsä niin, että taju lähtee ja tutkia, muuttuvatko muistikuvat toipumisen edistyessä.

    ——–

    Olin alkukesästä leikkauksesta. Saattoi tarttua toisesta huoneessa olijasta armoton räkätauti, joka haittasi hapensaantia, sitten verenmyrkytys ja uusi leikkaus, sitten ripuli, joka hukkasi kaliumin verestä, joka aiheutti rytmihäiriön, särkylääkkeestä meinasi tulla maksavaurio, keuhko-ontelossa oli pari litraa nestettä.
    Etenkin tuo räkätaudin aiheuttama hengenahdistus vei sellaiseen tilaan, etten kyennyt hahmottamaan edes omaa kehoani, vaikka kuinka yritin.
    Opiaatit aiheuttivat harhoja. Olin heräävinäni kauniissa puistossa poskellani. Koska puisto oli Alvar Aallon suunnittelema, yritin mahdollisimman hellävaroen vetää nenästäni sinne ujuttautuneen puunjuuren, joka myöhemmin osoittautui nenäletkuksi.
    Heräämössä pyysin hoitajalta vatupassia, jotta olisin voinut seurata alkavan maanjäristyksen edistymistä, olinhan Tokiossa. Näpyttelin innokkaasti tekstareita näppäilyvirheitä korjaillen. Kun sitten avasin silmäni, huomasin tökkineeni ilmaa.

    Koska kallo jäi eheäksi, en pysty täysin arvioimaan vasarasta saaneen muistikuvia.

  18. Äärivasemmiston retoriikkaan väkivalta kuuluu hyvinkin oleellisesti.

    Misha Dellinger laati poliittisten vastustajien tappolistoja. Dan Koivulaakson mielestä kuollut persu on paras persu jne. Tälläistä saastaa on vasemmalla laidalla pilvin pimein.

    Laitanpa minäkin linkin puheenvuoroon, koska näyttäisi siltä, että se on joidenkin mielestä faktasivusto.

    https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikkokangasoja/mika-on-vasemmiston-suhde-vakivaltaan/

    Lisää korutonta keromaa löytyy esim. paivanbyrokraatti.com sivustolta.

  19. Ylen sivuilla=Sisäministeri Maria Ohisalon (vihr.) mukaan vain syyttäjä ja Poliisihallitus voivat tehdä aloitteen äärioikeistolaisen järjestön lakkauttamisesta. Ohisalon mukaan viranomaiset etsivät nyt näyttöä sille, löytyykö äärijärjestöjen kieltämiselle perusteita.

    – Itse olen sitä mieltä, että kaikki keinot pitää käyttää. Hyvinvointivaltiossa ei ole suotavaa, että ihmiset joutuvat pelkäämään poliittista väkivaltaa ja ekstremististä liikehdintää ylipäänsä.

    Ohisalon mukaan Poliisihallitus tai syyttäjä voi hakea järjestön lakkauttamista käräjäoikeudelta.

    – Asia ei ole poliitikon käsissä, mutta voin koko hallituksen puolesta todeta, että haluamme stopin kaikelle väkivalla

    1. Sama koskee vasurien väkivaltaa.
      Ihmisillä on oikeus osoittaa mieltään tarvitsematta pelätä äärivasurieb väkivaltaisia hyökkäyksiä.

        1. Miten niin ei liity? Eikö ole hyvä keskustella yleensäkin poliittisesti leimaantuneesta väkivallasta?

          Kommenttisi osoittaa kyllä vahvasti sen, että vasemman laidan väkivallasta ja häiriökäyttäytymisestä halutaan vaieta.

  20. Ennen kuin eilisiltana kirjoitin tuon edellisen kommenttini, haeskelin netistä tietoja tapaukseen liittyen. Tämä seuraava meni minulta ohi silmien. Siitä selviää miksi Kataja sanoi ensin hyökkääjien olleen ”arabinnäköisiä”.

    Kyseessä on Yle uutiset sivusto 20.7. otsikolla ”Perusuomalaisten Pekka Kataja epäilee äärioikeiston yritänen tappaa hänet. ”Minulla on siellä vihamiehiä”.
    – Henkilökohtaisessa elämässäni ei ole mitään sellaista, mikä voisi tällaista aiheuttaa. Teko oli selkeästi suunniteltu, kun oli lavastettu postilähetyksen tuominen ja henkilöllisyys varmistettiin. Toinen tekijä oli ovisilmältä piilossa ja alkoi sieltä suoraan lyödä jollain metalliesineellä, Kataja kertoo.

    Kataja toteaa antaneensa enismmäisen lausuntonsa pahoinpitelystään ambulanssissa matkalla sairaalaan tutulle toimittajalle, joka soitti hänelle. Hän harmittelee valinnneensa sanansa väärin luonnehtiessaan hyökkääjiä ”arabinnäköisiksi”.
    Kataja tähdentää, että hyökkääjät eivät olleet ulkomaalaisia, vaikka paketin tuoja olikin hänen mukaansa tummaverinen ja tummatukkainen. Hän ei myöskään puhunut suomea ulkomaalaisittain murtaen vaan ainoastaan toisenlaisella murteella kuin mitä paikkakunnalla yleensä käytetään, Kataja toteaa.

    Kataja on kertonut Keskisuomalaiselle vammoikseen kallonmurtuman, aivoverenvuodon sekä murtuneita sormia ja kylkiluita. Päästä löytyi Katajan mukaan 21 iskujälkeä.
    —————————————————
    Oma lukunsa on se, oliko Keskisuomalaiselta viisasta julkaista uutinen tuoreeltaan vakavasti pahoinpidellyn ja päähän hakatun miehen sanojen perusteella. Ihmisiä ne ovat kuitenkin toimittajat ja päätoimnittajat ja tehty mikä tehty. Keskisuomalainen julkaisi tiedon Katajan pahoinpitelystä heti pahoinpitelyä seuranneena päivänä, Media hyrähti täysillä käyntiin ja some tietenkin vähintään yhtä täysillä.
    Tämmöistä se on nykyisenä pikauutisoinnin ja sosiaalisen median aikana.

  21. Heikki Karjalainen. ”Väkivaltaa ihannoiva Halla-aho sripta-blogissaan.”

    Luin tuon Uuden Suomen blogeihin johtavan linkin kirjoituksen.
    Ei minulle ainakaan selvinnyt millä tavalla Halla-aho ihannoi tai ”ihannoi” väkivaltaa. Ko. kirjoituksessa oli kaksi lyhyttä lainausta Halla-ahon teksteistä, ja tietenkin asiakokonaisuudesta irroitettuina.
    Jokainen myös tietää, että Halla-ahon Scripta-kirjoitukset ovat kärjistettyjä ja enemmän tai vähemmän satiirin sävyttämiä.

    En mie ainakaan ole kuullut/lukenut, että Halla-aho olisi julkisesti sanonut/kirjoittanut, että tietyn aatesuunnan harjoittama väkivalta on parempaa väkivaltaa.

    1. Luoja maatamme vasureilta, rantaruotsalaisilta ja virheiltä sekä kaikilta takinkääntäjiltä varjelkoon.

  22. Eemeli on tyytyväinen osaansa takarivin taavina jonka vaikutus maamme asioihin on noin 00000, 1 promillen luokkaa. Joten eipä tartte maatamme varjella eemeleiltä. Samaa tasoa on albaanukset.

  23. Viidennes suomalaisista kannattaa Perussuomalaisia räksyttäjistä välittämättä.

  24. Antaa kannattaa. Enemmistö ei kannata. Onpa tuolla toisaalla muuan toiivonut niiku viimeistä naulaa vihervasemmsiton arkkuun. Eli valtavaa kansanosaa koskien.

    1. Vasureiden ja virheiden kannatus on yhteensä pienempi kuin persujen, joten turha räksyttää ”valtavasta kansanosasta”.

      1. Anteeksi pieni lapsus, ovat nyt runsaan prosenttiyksikön yhteensä edellä………..

  25. Tulipa muuten mieleen pikku yksityiskohta joka on kaikilta unohtunut. Nää tyypit joita epäillään – ei ne oo tuomittu vielä oikeudessa. Joten ovat syyttömiä.

    1. Sisäinen puhdistus. Pitkien puukkojen yö suomalais-perus-tapaan. Vihervasemmiston kurkkuun ei vielä rohjeta sanallista ärhentelyä konkreettisemmin. Se kun on liian monitahoinen ja epämääräinen kohteeksi. Mutta tässä vaiheessa aluksi vuorossa patkulit omista joukoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *