Totuus on pahempi kuin luullaan sekä hiukan tähtitaivaan tarkkailusta

Eilinen Trumpin lehdistötilaisuus oli farssi, en muista kenenkään valehdelleen niin sujuvasti TV:n edessä kuin tämän tyypin.

Sekä hänen ”letkaus” että voisi jatkaa vielä seuraavat 12 vuotta vaikkei se ole mahdollista niin kyllä tämä sitä oikeasti haluasi, paskat demokratiasta …

Kuvakaappaus CNN sivulta, lukekaapa tuo.

3 vastausta artikkeliin “Totuus on pahempi kuin luullaan sekä hiukan tähtitaivaan tarkkailusta”

  1. Tänään luvassa hyvä ilta katsoa tähtiä, meikällä pari putkea siihen ja hyvä paikka erämökillä korkealla kalliolla missä ei ole valosaastetta.

    1. Rähmä, pilviä vielä toivottavasti ei yöllä, parempi putkeni on Sky-Watcher Skymax 127, maksoi aikoinaan jalustoineen vähän yli 900€, en tiedä mitä nykyään maksaa, riippuu nimittäin myös jalustasta. Pimeänkiikarit jalustalla on erittäin hyvä lisä tarkkailla tähtiä, niillä näkee kohteen helposti ja samaan voi kohdistaa oman putken, pimeänkiikarilla on muuten helppo seurata satelliitit sekä ns ”tähdenlennot”. putkella katsotaan sitten kohteet. Marsista erottaa myrskyt hyvin pinnalta sekä planeettojen kuita sekä perinteisiä jupiterin renkaita on hauskaa seurata.

  2. Tähdet näkyykin hyvin tähän aikaan vuodesta ja on upea katsoa niitä hyvillä välineillä. Välillä mökin lämmössä tässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *