Ostelkaa mitä hyvänsä minä ostin pianon !

Noita vanhoja konserttitason hienokuntoisia pystypianoja saa täällä hetkellä n. 100-600 € hintaan. Sellaisen myin pois muutettuamme maalta kaupunkiin, kun – hitto tämä kaupunkilaisuus ja kerrostalomaisuus, kun ei voi metsästää, kalastaa, savustaa, paistaa tai edes soittaa kuin suutaan.

No, tämä soi kuin Steinway & Sons- flyygeli tai suurkirkon pilliurut tai Hammond B3 lesliellä, täydellinen rumpali sooloineen, hanuri tai saksofoni  ym. 30 eri soitinta. Se on koskettimiltaan täysimittainen kuin flyygeli, mutta kooltaan ja painoltaan murto-osa siitä. Äänet on muodostettu ikäänkuin ”digitaalisesti valokuvaamalla” nuo aitojen parhaiden soittimien äänet. Se on eräs Roland- mallistosta soitto pöytineen ja herkkuineen.

Aikaisemmin olin sitä mieltä, että en koskaan hommaa digitaalipianoa, sen on oltava akustinen, mutta mieli oli väärässä. Uskomatonta on tämän päivän tekniikka.

Kun naapurit eivät ole paikalla voi antaa flyygelin tai urut soida täysipainoisesti rumpusooloineen ja sitten, kun tulevat, loput kuulokkeilla.

Saas nähdä, koska tulee ukaaseja, äijä ala painua he…. iin vehkeinesi.

8 Replies to “Ostelkaa mitä hyvänsä minä ostin pianon !”

 1. Oli mitä oli mun pitää sanoa kuten se metsäkämpän äijä voi kun olis viulu ja jos sellasen saisin mun pitäis sanoa voi kunpa osais soittaa sitä
  Samoin kävisi pianolle mutta hyvä kun jotkut osaa soitella kuka milläkin soittimella terv tepivaari

 2. Minkähän merkkinen ja mallinen soitin on kyseessä?
  Minäkin olen harkinnut sellaisen hankkia, jos vaimo sallii!

 3. Tämä on mainosta, mutta olkoon: Roland FP- 30 oikealla soittopöydällä nuottitelineineen ja pedaaleilla ( ei keikkajaloilla ).
  Pane googlen hakuun tuo, niin löytyy ihan täydelliset esittelyt soittajineen.

 4. No, eipä ole piano kallis uushankintahinnaltaankaan. Olen aina luullut noita paljonkin kalliimmiksi. Eihän tuo ole kuin hyvälaatuisen savustuslaitteiston hinta.

 5. Niinhän tuo tosiasiallisesti. Toisaalta kuulee usein sanottavan värkistä kuin värkistä ”ihan soiva peli”.
  N o, tuo vertaukseni oli luokkaa; ken härjillä ajaa, se härjistä puhuu.

Kommentoi