Perussuomalaiset on Suomen verovastaisin puolue, ei Kokoomus ? !

Taloustutkimus tutki Uuden Suomen toimeksiannosta, jossa tuli ilmi, että verovastaisin puolue Suomessa onkin Perussuomalaiset, ei Kokoomus, joka ”rahapuolueena” näin uskottiin olevan. Johtuuko se siitä, että persuilla on runsaasti pienyrittäjiä, jotka eivät tiedä verotuksen kiemuroista mitään, haluavat harrastaa kuititonta kauppaa vai, jos se on yleinen asenne, olisi heidän syytä muuttaa Italiaan, jossa on vastaavia sukulaissieluja, mafiosoja.

Ville Tavio, hetki sitten TV-haastattelussa, jauhoi suussaan purkkaa kuin jätkä  ja haukkui EU:n tukipaketin. Rahat menevät hänen tulkintansa mukaan Italian mafiosoille – hmmm ?

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/kokoomuksen-ja-perussuomalaisten-kannattajista-paljastui-hatkahdyttava-ero-gallup-tutkija-aimistyi-aivan-omilla-luvuillaan/e81b7831-75c5-479c-b814-4bca85087278

21 vastausta artikkeliin “Perussuomalaiset on Suomen verovastaisin puolue, ei Kokoomus ? !”

  1. ”Taloustutkimus tutki Uuden Suomen toimeksiannosta, jossa tuli ilmi, että verovastaisin puolue Suomessa onkin Perussuomalaiset,” Hyvä .. hyvä [ Ensimmäinen mielipide tässä blogiissa? – kohta tulee varmasti lisää]

    *

    ”Ville Tavio, hetki sitten TV-haastattelussa, jauhoi suussaan purkkaa kuin jätkä ja haukkui EU:n tukipaketin. Rahat menevät hänen tulkintansa mukaan Italian mafiosoille – hmmm ?”

    Ville jauhaa purukumia puhuessaan – toisen jauhaa pa*kaa puhuessaan.

  2. Italiassa on jo julkinen tieto, että mafia on alkanu järjestellä avustusrahan saamista itselleen, joten Karjalainen jauhaa itse sitä kuvaamaansa paskaa.

  3. Täytyy ymmärtää, että Tavio puhuu juuri kohderyhmälleen sillä tavalla, mitä vain samankaltaiset purkan( paskan ) jauhajat, virnuileva ilme naamallaan, ”totena” pitävät katujätkät ymmärtävät.

  4. Et sitten Karjalainen ymmärrä, että Italiassakin mafian rahansaalistusta pidetään ongelmana?
    Toki ymmärrän, että persukammo estää sinulta asian asiallisen ajattelemisen…

  5. Mihin Perussuomalaiset rahansa pitävät? – onpa kysymys – Useimmilla tavallisilla suomalaisilla on ollut ongelmana miten rahat saisi riittämään. Suomessa valtion-, kunnan- ja välilliset verot vievät puolet kansalaisten tuloista.

    Oma lukunsa on suuryhtiöiden verokeinottelu, jolle ei näytä löytyvän kitkijää. [ siis Suomessakin]

    **********************************************************************************
    https://yle.fi/uutiset/3-11315876

    Italiassa veronkierto on Euroopan yleisintä, mutta muuallakin Euroopassa harrastetaan verokeplottelua

    ***********************************************************************************
    https://yle.fi/uutiset/3-6840374

    Italian verotoimistoa epäillään veronkierrosta

  6. .. lisää

    https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001721736.html

    Veronkierto turismissa vie Italialta 13 miljardia vuodessa
    Harmaa talous on vakava ongelma Italian matkailualalla, tutkimuskeskus

    Cescat varoittaa. Valtio menettää veronkierron vuoksi vuosittain 13 miljardia euroa, mikä vastaa neljännestä Italian suunnittelemista säästötoimista.

  7. On hyvä että joku puhuu niin, että tavallinen suomalainenkin ymmärtää sanoman. Usein politikkojen puheissa on selvien asioiden epäselviksi maalailua.

    1. Tavion esitys oli niin yksinkertainen kuin on hän ja kannattajansa itse ovat.

      Näin ollen voidaan olettaa, että Suomen mafiosot, veroja kiertävät, ovat samalla asialla kuin Italiassa.

      1. Heikki saa ilmeisesti voimaa solvatessaan jotakuta – tällä kertaa kohteena ovat Tavio ja hänen kannattajansa.

        1. En, vaan minua vi….taa olipa kuka tahansa, joka ei osaa esiintyä vaativan ja kaiken paljastavan kameran edessä. Tavio on siinä täydellinen apukoululainen ja floppi. Halla-aho ei !

  8. Luulen, että perussuomalaisten vastauksissa oli kyse protestista, hallitus ei ajattele valtion etua, vaan panee rahaa haisemaan vastoin talonpoikaisjärkeä.

  9. Pääkysymys, joka tuli tutkimuksessa esille oli, että perussuomalaiset ovat verovastaisin puolue Suomessa eli, eivät halua osallistua yhteiskunnan ylläpidon veronmaksuun kuten muut puolueet.

    Samalla valittavat, että Italiassa vastustetaan veroja eli kierretään verotusta.
    Kuitenkin Italian palkansaajien verotus on kireämpää kuin Suomessa.
    Sitten tullaankin siihen, mistä muusta veroja kerätään ja kierretään.
    Tätä PS:n veronkiertoa edustaa yksi kyseenalaista mainetta hankkinut kansanedustaja Veikko Vallin:

    https://veropolitiikka.blog/2019/09/16/perussuomalaiset-varakkaiden-asialla/

    1. Olisikohan niin, että EU teki mahdolliseksi VV:n harrastaman keinoveivaamisen?
      Missä eeuu, siinä ongelma.
      VV:n tavoin ovat menetelleet monet. Virossa on postilaatikkofirmoja samoin kuin Luxemburgissa. Jotkut maat vetävät välistä.

  10. Vaikea ottaa kantaa tutkimukseen, kun artikkeli on tilaajille, enkä suin surmin aio kyseisestä aviisista maksaa, mutta se pitää sanoa, että viimehallituskauden aikana porvanihallitusta kritiikittä ylistänyt avaaja on muuttunut oikein oppikirjasosisalistiksi ” Johtuuko se siitä, että persuilla on runsaasti pienyrittäjiä, jotka eivät tiedä verotuksen kiemuroista mitään, haluavat harrastaa kuititonta kauppaa”.

    1. ” Oppikirjasosialisti” ? Yhteiskunta ei ole sosialismia, vaan sitä, että yhteisiä asioita hoidetaan oikeudenmukaisesti ja tasapuolisesti. Ei niin, että joku puolueideologia tai kaupunki tai yhteiskunnan yksi elementti, yritykset, tai melun määrä, määräävät yksipuolisesti tahdin, millä mennään.
      Olen sen verran sosalistis-kapitalistis-kommunistis-maataloustis-vihreystis-kristillis-panteistis- uskovaínen, että mahdun kyllä maailmaan paitsi yhteen perusismiin.

  11. Nykyistä hallitusta kritiikittömästi puolusteleva on lähinnä punamultasosialisti.

  12. Mielestäni on naurettavaa jeesustelua, väittää jonkun olevan halukas omien verojensa korottamiseen.

    Kokoomuksen ja Perussuomalaisten keskituloiset maksavat valtion- ja kunnanveroja luokkaa 30.. 35 prosenttia. Päälle tulevat välilliset verot, niin että kaiken kaikkiaan noin puolet menee veroina yhteiskunnalle.

    Kokoomuksen ja Perussuomalaisten kannattajat osallistuvat yhteiskunnan pystyssä pitämiseen siinä kuin muutkin suomalaiset – osoittaapa jokin tutkimus halukkuudesta mitä tahansa.

    .
    Ehkäpä tutkimus voisi osoittaa, että ne ihmiset, jotka maksavat vähän veroja, ovat halukaita kasvattamaan veroja niillä jotka maksavat enemmän kuin he.

    1. Näin ilmeisesti on.
      Verotuksen korotus kelpaa niille, jotka nauttivat yhteiskunnan tukiaisia eri tavoin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *