Portugalin veropakolaisilla on kiire Suomen julkiseen veroilla maksettuun terveyspalveluun

Hätä ei lue lakia nyt Portugalissakaan, jonne isot teollisuuspomot matkustivat veroja pakoon eläköityään.

Nyt kelpaa palata Suomen julkiseen terveyspalveluun, kun hätä on kova ja sekin isolla rahalla. He tietenkin perustelvat, että onhan sitä tullut paljon veroja maksettua Suomeen työaikana.

Tässä Tiedote:

”27.3.2020 Kotiutuslento Faro – Helsinki ja Funchal – Helsinki
Lissabonin Suomen suurlähetystön tiedote 25.3.2020

❗️❗️Huomio Portugalissa vielä olevat suomalaiset matkustajat: Ulkoministeriö yhteistyössä Finnairin kanssa järjestää kaksi kotiutuslentoa Portugalista perjantaina 27.3. Funchalista (Madeira) ja Farosta.

Funchal, (Madeira) pe 27.3. klo 16.40 (AY1732)
Faro, pe 27.3. klo 12.00 (AY7052)

Lennoista Funchal jo myynnissä Finnairin verkkosivuilta, Faro avautuu myyntiin hieman myöhemmin.
https://www.finnair.com/fi-fi
Algarven Suomi-Seuran tekemään charter-lentoa koskevaan kyselyyn vastanneet varatkaa itse lippunne
Ne henkilöt, jotka ovat ottaneet osaa Algarven Suomi-Seuran kyselyyn halukkuudesta osallistua charter- lennolle Faro – Helsinki, ON ITSE VARATTAVA FINNAIRIN VERKKOSIVUILTA https://www.finnair.com/fi-fi LENTONSA (AY7052) Faro, pe 27.3. klo 12.00

Algarven Suomi-Seuran kartoituksen tarkoituksena oli ottaa selville onko lennon järjestäminen tarpeellista ja mahdollista. Siihen osallistuminen EI ole varaus lennolle.

Joten nopeasti kaikki halukkaat lippua varaamaan ja matkalle kohti Suomea!

Portugalissa sairastuneiden määrä on noussut nopeasti, ja jos näin jatkuu, saattaa sairaanhoidon kapasiteetti joutua äärirajoille.

Toivotan kaikille lähtijöille hyvää matkaa ja terveyttä!

Maija Katila
Toiminnanjohtaja

Algarven Suomi-Seuran toimisto on suljettuna ainakin 2.4.2020 saakka. ”

 

 

 

6 Replies to “Portugalin veropakolaisilla on kiire Suomen julkiseen veroilla maksettuun terveyspalveluun”

 1. Miten paljon suomalaisia maailmalla onkaan, kun juuri eilen Finnair toi kolme koneellista heitä Suomeen. Hiukan salaa kuitenkin toimitaan.

 2. Täytyy muistaa, että suomalaisia on maailmalla eri syistä, kuten työ, perheen pysyvä asuinpaikka, asialliset terveysmatkailijat, opiskelu, turistit jne..

  Tämä on iso ”pommi”, jos suuri osa yht´äkkiä päättäisi palata Suomeen parempien terveyspalvelujen piiriin. Monet turistit eivät ole köyhimpiä, vaan päinvastoin.

  Meidän pesueemme, tyttären perhe, on asunut pitkään Etelä-Saksassa ja ovat Suomen-Saksan kaksoiskansalaisia. Eivät matkusta Suomeen tästä syystä.

 3. Aika paljon on maailmalla nytkin niitä jotka ovat siellä firmojen työ komennuksilla määriä en osaa sanoa mutteipa se porukka ole kovin pieni kuitenkaan
  Ja heitä on lähes joka maassa millä ne tulee Suomeen
  veropakolaiset tulkoot sillä rahalla jotka ovat valtiolta oikeasti varastaneet terv tepivaari

 4. Seutulassakin voisi vähän panostaa tähän maahantuloon, ettei Portugalin tuliaiset leviä välittömästi ympäri härmää.

 5. Hyvätuloiset pitkään elävät työeläkeläiset ”varastavat” lyhytikäisten köyhien eläkkeet, koska maamme ”sosiaaliperusteinen” työeläkejärjertelmä on härskin kolmikannan suunnittelema ja hönttien kansanedustajien hyväksymä.
  Systeemivirhettä voitaisiin korjata tilastoihin perustuvalla totuudenmukaisella elinaikakertoimella.
  Nykyinen, pelkkään syntymävuoteen perustuva kerroin, ryöstää lyhytikäiseltä köyhältä hänen ” myöhennettyä palkkaansa” ja ”perustuslain turvaamaa omaisuutta” ja antaa ryöstetyt rahat pitkäikäisille porhoille ja vielä pitkäikäisemmille eukoilleen Kauniaisiin, Euroopan aurinkorannoille ja Floridaan. Niissä selviää pienemmillä veroilla.

  —-

  Kataisen hallitus muistaakseni irtisanoi Suomen ja Portugalin välisen verokäytännön ja asiaa lienee myöhemmin korjailtu.

Kommentoi