Suomalainen ei usko muuten kuin halolla päähän

Marinin vika, kun kouluissa ja yliopistoissa opiskellaan vain opiskelemista ja bilettämistä

Marinin vika, kun kapakat ryypyttävät omavalvojansa sokeiksi

Marinin vika, kun vaivoin hankitut miljoonien maskien kumit eivät veny ihmisten naamoille, muut kumit kyllä

Marinin vika, kun kodit ja koulut eivät osaa kasvattaa kakaroita muuhun kuin kännykän räpläämiseen

Tilataan ja lahjoitetaan Marinille kansalaiskeräyksellä koivuhalkoja pitkät junalliset, sorvataan niistä koronakepit, maksetaan ne EU-tuilla ja palkataan Koivuniemen herrat hakkaamaan niillä järkeä suomalaisten päähän

Pannaan kaikki turistit testien sijasta Marinin koronasaunaan ja vihtomaan ne puhtaiksi ja  kupparit imemään pahat koronaveret viemäriin – eivät tule takaisin tänne koronapiiriä pilaamaan

Kyllä nyt lievästi sanottuna monia vi….ttaa, kun mikään järki ei mahdu suomalaisen kovaan  päähän ja, koska hallituksen kovimmilla jätkillä, Marinilla  ja Kiurulla ei ole lainsuojaamia aseita, kun lainsuojattomat rellestävät.

8 vastausta artikkeliin “Suomalainen ei usko muuten kuin halolla päähän”

  1. Juupa juu ja hysteeristä puolustelemista.
    Marinin hallitus ja STM munivat, kun eivät rauhallisempana aikana valmstelleet varautumista ja valmiussuunnitelmaa todennäköisen taudin leviämisen varalta.
    Syy ei todellakaan ole opposition, vaan nimenomaan hallituksen kaikesta Marinin puolustelemisesta huolimatta

      1. Ihan yllättäen hallitus on valittu päättämään ja niin toimintaa kuin toimimattomuutta on täysi oikeus arvostella, vaikka se kuinka Marinia sokeasti puolustelevaa kannattajaa kirveltäisi.
        Se, että nyt lykätään tarpeellisia päätöksiä viikolla, on vain osoitus hallituksen selkärangattomuudesta.

    1. Mikähän se suunnitelma olisi ollut? Keväällä oli valmiuslaki, nyt on päätettty mennä alueellisemmin joten asioita ei käskytetä vain Helsingistä. Hitaasti asiat välillä etenevät, mutta hallinto tuppaa olemaan hidas aina. Ehkä se ”koronanyrkki” olisi ollut hyvä jos sillä olisi ollut valtuudet päättää asioista nopeasti, mutta huutoa siitäkin olisi tullut niin kuin nyt kun edes yökerhot suljettiin.

  2. Eipä tuota varautumista ollut muissakaan maissa yhtään Suomea enempää tais olla vielä vähemmän
    Ja tuskinpa hallitus siihen olis voinut vaikuttaa mistään kohtaa kun maahan sai tulla lentäen marjanpoimijoita suurilta tautilukeman maista
    Ja matkustella Suomessa vapaasti mm junilla ilman mitään kontrollia levittäen tautia terv tepivaari

  3. Yliopistoissa pitäisi olla kirkkain osaaminen, fiksuimmat ihmiset.

    Ja niissä on ylivoimaisesti surkein lukutaito. He eivät ole yrittäneet meinatakaan opiskelijapiireissä noudattaa suosituksia asiallisesti. Kunhan viina virtaa niin muulla väliä…

    1. Selittää sen että pääosin akateemisesti koulutetut ovat töissä firmoissa joita johtavat keskikoulupohjaiset miehet ja naiset.

  4. Itsekkyyshän se siellä oikeastaan taustalla vaikuttaa. Pitää päästä juhlimaan ja kokoontumaan koska ei se korona nuorilla yleensä kovin paha tauti ole. Ei jakseta ajatella vanhempia ihmisiä. Samaan aikaan kun syytetään nuoria tuosta jaksetaan kumminkin päivitellä sitä miten yökerhot suljetaan. Pitäisikö ne pitää auki mutta kieltää ihmisiä menemästä niihin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *