Trump-perusterve, johtaa harhaan jo lääketiedettäkin

Kirjoitin aikaisemmin perusterveistä, yli 70- kymppisistä ja heidän mahdollisuuksistaan selvitä huomattavasti paremmin koronasta vrt. perussairaat tai vakavasti sairaat nuoremmatkin.

Nyt Trump yrittää manipuloida perusterveydellään ”maailmaa” kertomalla tai antamalla kuvan,  että käyttämällä ennaltaehkäisyyn hydroksiklorokiinia, atsitromysiiniä, sinkkiä tms…, hän on välttänyt koronan tarttumisen. Mutta pahinta on, että muutenkin pöljä Trumpin kannattajakuntakin alkaa uskomaan, että tämä on totta tai,  että niillä koronaan sairastunutkin voi parantua.

Vakavaa harhaanjohtamista lääketieteen kustannuksella ja sillä, että Trumpin perusterveys on kuitenkin pääsyy sille, että hän saattaa selviytyä huomattavasti muita paremmin koronasta ilman mitään rohtoja. Lisäksi hän on normipainoinen, liikkuva, ei polta eikä juo viinaa.

Suomessa on vain alle 9-vuotiaita sairastunut koronaan vähemmän kuin 70-79 vuotiaita.

Missään ei ole vielä tilastoja kokonaisterveyden merkityksestä suhteessa ikäryhmiin ja erityisesti 70-79-vuotiaiden osuudesta tartunta- tai kuolleisuustilastoissa.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006512209.html

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tilannekatsaus-koronaviruksesta

https://www.pirkanblogit.fi/wp-admin/post.php?post=38732&action=edit

13 vastausta artikkeliin “Trump-perusterve, johtaa harhaan jo lääketiedettäkin”

  1. Kun sanoo toista pöljäksi, niin se pilasi ansiokkaan plogin, piää se paikkansa tai ei.

    1. Pöljä mikä pöljä,ei se muuksi muutu. Nauravat sille jo naurismaan aidatkin, paitsi nuo pöljän pöljät kannattajat läpi pöljän maailman.

      1. On se kyllä harmi, että suomalaiset eivät voi äänestää Yhdysvaltojen presidentinvaaleissa.

  2. Minä olen Trumpin miehiä ja siksi olen pöljä ja olen ylpeä tästä kunnianimityksestä.

  3. Obama, nobelisti, oli paikkansa ansainnut ihmisyyden, taloudellisten edellytysten parantajana sekä tavallisten amerikkalaisten terveydenhuollon parantajana, jota tämä pöljistä pöljin on romuttanut.

  4. Jospa Trump olisi puolet nuorempi ja erittäin pulska ja ratsastaisi valkoisella hevosella, niin ehkä hän antaisi uskottavan imagokuvan itsestään.
    Tai sitten hän olisi maailmalle tarkoitetussa imagokuvassa ikäisensä, hyväkuntoinen ikäisensä, joka poseeraisi kaadetun tiikerin vierellä polviasennossa, kivääri kädessään, naamallaan valkoisen metsästäjän itsetietoinen ilme.
    Mutta ei, Trump on beesvärinen tylsä valtionjohtaja, joka ei edes vie maatansa ulkomaalaisiin sotiin (Amerikan sotahaukkojen kauhuksi ja maansa liberaalivasemmiston mielipahaksi), vaan ilmentää tviiteillään, puheillaan ja olemuksellaan, että valkoisen miehen itseruoskinta esi-isien syntien tähden riittää ja että liberaalien kulttuurimädätys on tullut tiensä päähän, ja että Meksikon rajan yli tulevalle huumevirralle pannaan toppi, ainakin yritetään panna, ja että etelävaltioiden liberaaleja kannattava väestö ei pysty käyttämäään laittomia siirtolaisia halpatyövoimanaan siinä määrin kuin tähän asti.
    On se paha mies, Abraham Lincolnin jälkeen Amerikan huonoin presidentti.

    1. Trump ei mahdu samaan historiankirjaan Lincolnin kanssa, se olisi pyhäinhäväistys Lincolnille. Eikä muidenkaan.
      Hän painii omassa mutasarjassaan, jossa Trumpista kertoo vitsikirja ja kallioon hakattu takaliston kuva peitettynä peruukilla. Viedessä pikkumies käsi kädessä.

  5. Terveystilan merkitys koronasta selviytymiseen
    The role of health status in corona survival
    .
    https://www.washingtonpost.com/health/2020/04/22/coronavirus-ventilators-survival/
    .
    New data shows many of those hospitalized had high blood pressure, obesity or diabetes.
    .
    The paper also found that of those who were hospitalized, 57 percent had hypertension [verenpainetauti], 41 percent were obese and 34 percent had diabetes, which is consistent with risk factors listed by the Centers for Disease for Control and Prevention. Noticeably absent from the top of the list was asthma. As doctors and researchers have learned more about covid-19, the less it seems that asthma plays a dominant role in outcomes.
    .
    [ Astma ei näyttäisi lisäävän kuolemisen todennäköisyyttä korotartunnan saaneilla.]

  6. Trump on paha mies, Obama on hyvä mies.

    ”- – Meilläkin valtamediat otsikoivat dramaattisesti, että nyt Trump on hirvittävällä tavalla keksinyt erottaa laittomat maahantunkeutujat rajalla lapsistaan ja on tällä tavalla aiheuttanut jälleen ennenkuulumattoman ihmisoikeuskatastrofin. Suomalainen media on uutisoinut näyttävästi, kuinka USA:n entinen presidenti ja nykyisen organisoidun Trump-vastustuksen johtoon lukeutuva Baramack Obama on kehottanut Trumpia ”lopettamaan julmuudet”.

    Obaman kannalta laatusanoilla höystetty lopettamiskehotus on kuitenkin ongelmallista. Obama itsekin virassa olonsa parhaimpina hetkinään joutui noudattamaan ainakin muodollisesti USA:n maahantulolakeja ja joutui määräämään täsmälleen samoja rajamenettelyjä ja lasten erottamisia laittomasti rajan ylittäneistä vanhemmistaan kuin herjattu Tump on soveltanut näinä päivinä. – –
    Minkäänlaista ongelmatiikkaa ei valtamedia näe siinä, että Meksikosta laittomasti rajan yli USA:han pyrkivät maahanmuuttajat käyttävät lapsiaan ”viisumeina” eli välineinä, jotka mahdollistavat laittoman maahanmuuton onnistumisen. – –

    Koska presidentti Trump on kansalliskonservatiivisena patrioottina saatanallisen paha ja koska presidentti Obama oli puolestaan vasemmistoradikaalina Open Borders-globalistina jeesuksen kaltainen hyvä, ei Obaman määräämistä lasten erottamisista tarvitse lainkaan puhua mediassa. Media voi vapaasti ja valheellisen vehkeilevästi antaa ymmärtää, että tällaiset rajamenettelyt on aloitettu vasta presidentti Trumpin perverssistä käskystä.

    Kun sitten historialliset tosiasiat väistämättä ja orwellilaisesta sensuurista huolimatta jotakin kautta nousevat julkisuuteen, todetaan jälleen orwellilaisesti, että Obaman käskystä tapahtuneet perheiden erottamiset eivät oikeastaan ole lainkaan sama kuin kuin Trumpin aikana tapahtuneet perheiden erottamiset. Tämä siksi, koska Obama on Obama ja siis hyvä ja ylevä ja koska Trump on Trump ja siis paha ja alhaisista alhaisin olento, joka ei voi saada aikaan mitään hyvää.- -”
    ——————————————————
    Lainaus on Juha Ahvion kirjasta ”Sananvapaus uhattuna Suomessa” (2018), sivut 41-42.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *