Varsinainen sortinsakki, perussuomalaiset, pyrkii vallan kahvaan ! ?

Jotta en sotkisi omia mielipiteitäni tähän juttuun muuta kuin otsikon, liitän vain laajan kirjoituksen linkin perussuomalasisten vaarallisista sisäisitä ”aineksista” / HS 20.9.2020. Otsikko: ”Neljä vuotta, jotka edelsivät murhayritystä” .

Juttu on vain tilaajille, joten hankkikaa HS-digi tai menkää R-kioskille tai kirjastoon.

https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000006640521.html

15 Replies to “Varsinainen sortinsakki, perussuomalaiset, pyrkii vallan kahvaan ! ?”

 1. Miksi toisia blogisteja ”linkkiviidakoista” arvosteleva tekee avauksen, jossa on vain linkki ja sekin johtaa maksumuurin taakse?

 2. Luin kyllä artikkelin ja ainakin itse pidän ainoastaan hyvänä sitä, että ääriainesta on erotettu puolueesta toisaalta estetty liittymästä puolueeseen.

  Kokonaisuudessaan artikkeli on enemmän positiivinen kuin negatiivinen PerusSuomalaisen puolueen kannalta.

  Sitä en tiedä mikä HS:n poliittisen toimittelijan Tommi Niemisen tarkoitus on ollut, mutta eiköhän näitä kuntavaalien lähestyessä ilmaannu lisää.

 3. Niin no, toisaalta on ihan perusteltua ihmetellä miten onkaan niin, että vastaavia kirjoituksia ei ilmesty siitä miten ihmiskauppiaat, pedofiilit jne. ovat päässeet demarivaikuttajien lähelle / suojelukseen ja toisaalta puolueen edustajiksi.

  Yhtälailla eipä ole ilmestynyt kirjoituksia antifan väkivaltasiiven yhteyksistä ministeriöihin ja erityisesti opetusministeriöön, eikä ns. eläinaktivistien yhteyksistä sekä Vihreisiin, että Vasemmistoliittoon.

  No media kertoo minkä tahtoo, mutta sekin kertoo paljon mikä jää kertomatta.

  1. Ei nyt kannata siirtää tuota vrt. muut. Kyllä ne muutkin ovat kyytiä saaneet ja saavat kuikin vuorollaan, mutta tuo soppa on akuutti ja suoraan kohdistettu nimetyn puolueaktiivin ihmisen henkeen, joka on historiallinen harvinaisuus Suomessa tänä aikana.

   1. En minä mitään siirrä, totean ainoastaan median toiminnan olevan varsin valikoivaa, mutta sille on ymmärrettävät syynsä.

 4. Sinänsä juttu jonka sisältö on vain maksumuurattu juttu, ilman sitaattia tai pointtia, on vähän köyhä – mutta ei siinä mitään sääntöjen vastaista ole.

 5. Karjalainen otsikossaan : ”Varsinainen sortinsakki, perussuomalaiset.”

  Mitähän sanalla’ sortinsakki’ blogin avaaja tavoittelee?

  Todennäköisesti perussuomalaisten herjaamista – herjaaminen on joillekin niin voimaanuttavaa.

Kommentoi