27. 8 koronatilanne

 

 

Kävin eilen aamulla Kihniön terveyskeskuksessa, korva hieman kipuili. Näköjään pään sisällä on jotain, kun kipuilu ei saman tien mennyt toisesta korvasta ulos. Pakko taas toistaa itseään. On meillä mahtava terveyskeskus.

 

Miten voi kyllin ylistää hoitohenkilökuntaa?? Vastaanotto on aina mitä sydämellisin ja potilas otetaan vastaan asianmukaisella vakavuudella. Koronatesteistä huolimatta jonottaa ei tarvitse. Eilenkin piha oli autoja täynnä, mutta niin vain sairaanhoitaja Marjo ehdotti lääkärissä käyntiä vaikka olin varautunut vain hänen arvioon korvan kunnosta.

 

Tunnin päästä olin jo lääkärini Jaakin puheilla. Hyvä Suomen kansa, hallitus, eduskunta sekä kaikki viranhaltijat jotka uutta Sotea suunnittelette, tulkaa viikoksi Kihniöön, näette miten terveyspalvelut toimivat mallikkaasti. Pieniin terveyskeskuksiin ei pidä kajota, tietäkää se.

 

Virtain mielenterveysyhdistyksen Virtatuvassa on jo täysi tohina päällä, poiketkaa ihmeessä jotka Virtain keskustassa pörräätte. Välillä puheet ovat aivan hervottomia, kuten muutama päivä sitten. Televisiossa tulee mainoksia virtsankarkailusta monta kertaa illassa. Siinä sitten pohdittiin, eikö sitä virtsaa saa kukaan kuriin kun jatkuvasti karkailee?? Pienet poliisien resurssit menevät jatkuvasti karkailevan virtsan metsästämiseen, eikä auta vaikka kaupalliset kanavat ovat sen perässä.

 

Korona ajatuksia:

  • kieltämättä korona laittaa pohtimaan mennäkö vai ei eri tapahtumiin. Parkanossa järjestetty Liekkiyö ei vetänyt väkeä, niin kuin oli toivottu. Tappiota tuli järjestäjälle roimasti. Huomenna on tanssit Virtain Hiekkarannalla ja kyllä, mietityttää kannattaako mennä. Uskon Hiekkarannan väen huolehtivan hyvin järjestelyistä ja menemme pyörähtelemään. Tulkaa tekin.
  • iltapäivälehdessä ruotsinsuomalainen Päivi on suivaantunut suomalaisille arvostelusta ja pilkanteosta Ruotsin koronahoidossa. Kovasti ruotsalaisia tuntuu pännivän kun olemme hoitaneet koronan mallikkaasti heihin verrattuna. Kysyn vaan jos asiat olisivat toisinpäin, minkälaista riekkumista ruotsalaisten taholta kuuluisi. Ja totuushan on, etteivät suomalaiset tietenkään kilju riemusta Ruotsin koronatilanteen tähden.
  • koronavirus kuuleman mukaan alkaa pikkuhiljaa hiipua – toivotaan niin. Jos selvitään ilman uutta rokotusta, olisi se kerrassaan mainio asia. Tiedä paljonko tulisi kuolonuhreja huonosti testatulla rokotteella?

 

Ensiviikolla olemme jo syyskuussa. Viime yönä näin unta, kuinkas muuten hirvikärpäsistä. Ei tarvinnut kuin kirjoittaa tuon inhottavan ötökän nimi, niin piti alkaa päätä raapia, tunne kun oli, että joku mönkii hiuksissa. Kaiken maailman ötökät kun ovat minuun ihastuneet, on aivan mahdotonta ajatella lähteä sienimetsään jossain avaruuspuvussa hikoilemaan. Tyydyn siis Mirjamin ja Vilman ihailuun.

 

Huumoria:

Kaikkiin istutuksiin nykyään käytetään ns. kanankakkaa. Levitin sitten keväällä itsekin, haisee pahalle. Pahasta hajusta päättelin miksi kanakakan avulla kukat ja muut nousevat äkkiä mullasta? Haluavat päästä äkkiä raittiiseen ilmaan!

5 vastausta artikkeliin “27. 8 koronatilanne”

  1. Niin kävin juuri äsken minäkin Urjalan teveyskeskuksen laboratoriossa, tai jo ennen kahdeksaa. Siellä on heppo ja mukava käydä, ajan voi tilata netistä Finlabin listalta melkein koska haluaa.

    Tällä kertaa tosin oli hiukan huono homma, kun ihan viereeni sattui iso ”äijänrohjo” istumaan. Hän oli melkein osittain sylissäni ja paidannapit puolittain sieltä alapäästä auki niin, että napa näkyi. Eikä ollut siitä kiinni, etteikö tilaa olisi muuallakin ollut, toivottavasti ei sairastanut mitään.

    1. Tuo on todella ärsyttävää, olisit mielenosoituksellisesti vaihtanut paikkaa.

  2. Jos kanankakka on tuotettu luonnollisesti; ei se minun nenääni ”haise”; meillä kun noita tuotantolaitteita on useita; olemme teollisuudesta tuotantoriippumattomia, siis omavaraisia.

  3. Nyt vasta Tampereen keskustan bussipysäkeillä ja ihan kaduillakin on maskinaamoja alkanut näkymään reippaasti.
    Varttuneemmat ihmiset erityisesti, mutta myös paljon nuoriakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *