Asennetaan älypuhelimiin poliittistista altistumisista kertova sovellus.

 

Kuten monet lukivat kuinka itsenäisyyspäivän aikana muuan Pauli Vahtera loukkaantui verisesti kun Helsingin sanomien etusivulla Fazer mainosti suklaata ruskeavalkoisella kuvalla. Olisi pitänyt olla kuulemma sinivalkoista suklaata. Vahtera laittoi sitten Fazerin tuotteet boikottiin, kun ruskealla värillä viitattiin maahanmuuttajiin, jos oikein ymmärsin.

 

Rasistien ja maahanmuuttovastaisten onkin syytä kehittää älypuhelimiin erilaisista ruuista ja aatteista samanlainen sovellus kuin koronasta, joka ilmoittaa tartunnan saamisesta. Näin ihmiset voisivat välttää tietyistä ihmisryhmistä tai poliittista kannoista omaavien kohtaamisia. Tai välttää värejä, jotka voivat viitata maahanmuuttajiin tai peräti punavihreisiin.

 

Jos esimerkiksi äärioikeistolaiset haluaisivat marssia Tampereella, heidän älypuhelimensa alkaisivat heti piipata jos olisivat lähelläkään kioskeja joissa mustaa makkaraa myydään. Samanlainen tilanne olisi kaikilla rasisteilla. Altistumisenvaara hyväksyä ihmiset väristä riippumatta kasvaisi moninkertaisesti.

 

Mitä sitten tapahtuisi? Puhelin pelastaisi heidät, sillä jos heillä vihasta alkaisi naamat punoittaa, olisivat he hyvin lähellä ajautua punavihreään kuplaan. Miten nöyryyttävää se olisikaan. Hätäkeinona olisi kaivaa repusta niin sanottu valkoinen lumipuku jota mm, sodassa käytettiin.

 

Kansanedustaja Ano Turtiainen ei kuulemma alistu sosialistien kehotukseen käyttää kasvomaskia. Miten sinun käy jouluna, Ano? Punaista kaikkialla ja se joulukinkku, mitä sen kanssa teet? Punaista lihaa ei passaa syödä, ettei kommunismi tartu. Tietysti vaihtoehtona on harmaasuolattu kinkku, mutta kyllä älypuhelin alkaa piipata, kun kinkku uunissa alkaa ruskistua. Ja jos vielä hivelee kinkun päälle sinappia, eihän sitä voi maahanmuuttovastainen millään voi syödä.

 

Voi Ano parkaa kun peruna – ja lanttulaatikot ovat myös ruskeita. Ja entä rosolli? Sehän on täyttä kommunismia, punaista kuin mikä ja vielä vihreä suolakurkku muistuttamasta Neuvostoliitosta.

 

Ja vielä nuo sateenkaarivärit, niitäkin on joka puolella. Ei voi kesäisin mennä edes toreille kun sovellus alkaa kertoa suvaitsemattomille, kuinka nyt liikut vaarallisilla alueilla. Punaista ja vihreää ovat kojut täynnä. Altistumisvaara on hyvin suuri, jolloin sinusta on tulossa pahimmassa tapauksessa ihminen, joka hyväksyy toisen ihmisen sellaisena kun tähän maailmaan on syntynyt.

 

Varmaan puhelimien altistumissovellus ohjaisi kaikki maahanmuuttovastaiset ja vasemmistolaisia kammoavat parhaaseen mahdolliseen paikkaan, jossa ei joudu kohtaamaan punaisia, vihreitä, ruskeita tai mustia, homoja ja lesboja.

 

Joko ikiroudan valkoiseen Siperiaan tai pohjoisnavalle jossa sinivalkoisuus jäävuorien ja sinisen meren muodossa muistuttaisi niistä hyvistä ajoista kun punaisista oli melkein päästy eroon, eikä vihreistä ollut tietoakaan ja samaa sukupuolta olevien rakkaudesta joutui linnaan.

 

Ps. Kapitalismi on kuulemma kehittämässä rokotetta joka estää tartunnat kommunismista, sosialisteista, vihreistä arvoista ja sateenkaariväreistä. Uuden rokotteen ongelman kehittämisessä on edelleen se, miten ihmiset saadaan pidettyä kapitalismin kahleissa, koska vasta-aineena on edelleen Karl Marxin kehittämä ja hyväksi todettu vankka ideologia.

9 vastausta artikkeliin “Asennetaan älypuhelimiin poliittistista altistumisista kertova sovellus.”

 1. Mielenkiintoinen ja oiva sarkastinen kirjoitus. Ainoa mitä voisi lisätä, persujen kannattajat ovat saaneet laumatartunnan, ei koronaa vaan Gurun oppien omaaminen.
  Me ollaan oikeassa, me ei olla neekereitä, ei muitakaan mutiaisia vaan valittu valkoinen, arjalainen kansa!
  Heil, HA, eine folk, eine fuhrer!

 2. Hehheh … mistähän Hannu näin mehevän avauksen tempaisit. Arvaan; Sinun sanaisen arkkusi sisältö, olla pahemmin puhumatta politiikkaa, toisaalta, joskus pitää ajatusten saada vapaasti lentää.
  Tänä aamuna molemmat ”kissani”, vaikka eivät aivan sopuisaa eloa ehkä aina harrasta; molempien mielestä sekä Trump, että Puutin ovat meidän arkielämällemme yhdentekeviä. Tämän ajatuksen havaitsin aamiaisella 04.30 sopuisuudesta.

 3. Muistan kyllä miten pienenä varoitettiin että sosiaalidemokratian voi saada likaisesta wc-istuimesta. Mutta Hannu on ihan oikeassa: nykyään pitää katsoa asiaa teknologisesti.

 4. Nykyään ollaan Orwellin maailmassa, kaikkia meitä voi seurata tavalla tai toisella sekä meihin pyritään vaikuttamaan jo pelkän Google selaimen kautta…

 5. Hannun systeemi ei vain toimi helposti ollessaan hylkivä.

  Helpompaa olisi tehdä positiivinen tunnistus, jossa kännykkä etsisi samoin ajattelevia lähistöltä.
  Persuilta ja vihreiltä odottaisin tällaista sovellusta ensimmäiseksi.

  Kaupalliset naiset voisivat hyödyntää keksintöä. Mutta sovellusta hyväkseen käyttävät miehet saisivat luultavasti penalttia.

 6. Ei se Marxin Kallen ideologia mitenkään vankkaa ole.
  Käytännössä se on ollut pelkkää murhaa ja valetta.

 7. Marxin idean tarkoituksena näyttää olleen naapurusten yllyttäminen käymään toistensa käkättimeen käsiksi.

  Itärajan tuolla puolen aate onnistuikin, täällä heikommin.

  Elintilaa itselleen raivaavat bolsheviikit lähettivät väärän linjan sosialistit orjatyöleireille pientalonpoikien seuraksi.
  Aatelin tappaminen tuotti suurta huvia ja papisto päästettiin tuonpuoleiseen tervehtimään oppi-isiään.

  1. Voi olla, että itärajan takaiset tapahtumat yhdistivät kansaamme. Eli syntyi jonkin asteinen konsensus siitä, ettei täällä saa kehittää yhteiskuntaa siihen suuntaan, joka johtaisi kapinaan tai muuhun perikatoon.

 8. Eikös ruskea ole totuttu yhdistämään fasismiin? Jospa Hesarin lukija suuttuikin siitä syystä. Olihan Ohisalon uhkailusta tuomittukin äärivasemmistoa, taitaa verisuonet sielläkin helposti pullistua?

  Männä vuosina kuuntelin kun pari miestä jutteli Suomen lipusta. Kuulemma se olisi pitänyt korvata punaisella. Miten mahtaa tälle hankkeelle kuulua?

  Nykymaailmassa erityisen hyvä appi puhelimeen olisi rasismin tunnistin. Sitä kun ei millään meinaa tunnistaa, varsinkaan mikro- ja nanorasismia. Varsinkin meidän ikäluokalle se on vaikeaa, nimittäin jos olet lukenut tiettynä aikana lastenkirjoja olet automaattisesti omaksunut rasismin. Näin meille ovat valistuneet kertoneet. Rasismin tunnistin voisi alkaa huutaa ”rasisti rasisti” heti jos käyttäjä alkaisi ajatella väärin tai muuten tiedostamattaan toimisi rasistisesti esimerkiksi puhumalla englantia tummaihoiselle. Poliisi voisi sitten viedä tällaisen henkilön vasemmistoliberaalien feministien valvomalle uudelleenkoulutusleirille. Siellä hänet ripitettäisiin ja parannettaisiin.

Kommentoi