Kesäkuun kuudestoista

 

 

Aamulla olisi nukuttanut vietävästi. Puolikuusi kuitenkin pomppasin ylös. Jännää kuinka henkinen työ rasittaa ja väsymys iskee kun työn saa valmiiksi. Vielä kun saamme ensiviikolla Virtatuvan muuton pois alta, sitten tämä poika ottaa rennosti. Ainakin vielä uhoan rentoutuvani – se jää nähtäväksi.

 

Varjossa vielä aamupäivällä pystyi tekemään jonkin aikaa kuntoilu mielessä ”kunnon” töitä. Hyttyset rakastavat O RH miinusta miestä. Oikein vesikielellä verenimijät odottavat milloin ukko saapuu, jotta päästään piikkejä iskemään. Itikoiden verenimijöitä ei pelota edes punalipulla pelottelu.

 

Se on kuulkaa niin, että kyllä jokaisen lukijani on käytävä Killinkosken vanhalla tehtaalla. Siellä on niin paljon nähtävää, alkaen vanhan tehtaan tiloista, jossa on esillä vielä koneita joilla tehtiin henkseleitä, vöitä ja mitä kaikkea muuta.

 

En kerro mitä mielenkiintoisia esineitä eri paikoissa on. Ja sitten ne kahvilan tuoreet munkit, ai jai. Ihan kuola valuu suusta tätä kirjoittaessa kun muistelen päivällistä kahvituokiota. Pisteenä iin päälle iso kirpputori.

 

Kirpputorista tuli mieleen miehen ja naisen ero. Miten voi olla, kun mies ehtii havaita kaikki mielenkiintoiset tavarat hyvinkin nopsaan ja naiset ovat vasta ensimmäisessä ”loosissa”? Ja kun menet kohteliaasti kysymään, joko lähdetään, niin siinä ja siinä, ettei käsilaukku heilahda. Ehkä nyt laitoin pikkuisen omiani, vai laitoinko?

 

Uutisia:

  • valtiovarainministeriön arvion mukaan julkinen talous ei tule palaamaan enää ennalleen. Oikein hyvä uutinen. Julkinen talous olikin ajettu huonoon jamaan, että syytäkin on nostaa se takaisin jaloilleen.
  • Helsingin Kivikossa oli ollut joukkotappelu. Monilla on varmaan ollut tappelun jälkeen kivikkoinen tie palata kotiin.
  • presidentti Niinistö kertoi käyttävänsä kasvomaskia kauppareissuilla. On siinä Saulilla iso urakka kun kantaa kaikki ruuat itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Kyllä on mennyt valtion talous tosi kurjaan jamaan, kun ei sen vertaa löydy avustajia, jotka pitäisivät pressan ruokapuolesta huolen.

 

Näin eläkkeellä on mukava muistella työaikaa. Oli se kummallista kun menit pyytämään palkankorotusta, niin sanottiin, että kuka tahansa voi tehdä työsi. Kun menit pyytämään yhtä vapaapäivää, sinun kerrottiin olevan korvaamaton.

 

Kevennys:

Meinasin kerran ottaa lain omiin käsiini. Perhana vain kun naispoliisi ei suostunut kosintaani.

 

 

 

Kommentoi