Hamppua kaikille

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007619138.html

”Kokoomusnuoret laillistaisi kannabiksen kasvatuksen, hallussapidon ja myynnin itsehoitolääkkeenä. Asiasta kirjattiin päätös puoluejärjestön tavoiteohjelmaan lauantaisessa liittokokouksessa.”

Vasurit ja virheet ovat tätä ajaneet jo ajat.

Nyt kokkarikakarat näyttävät siirtyvän hamppukansaan.

Pitäisikö pistää paremmaksi ja alkaa vaatia yhteiskunnalta ilmaiset hamput kaikille…

5 vastausta artikkeliin “Hamppua kaikille”

  1. Nyt kyllä kokkaripenskat aiheuttavat Orpolle kyllä vielä orvomman olon. Kannabis on iso portti huumeiden orjuuteen, vaikka sen käyttöä joku puolustelee lääke- tai vieroituskäyttönäkin. Sehän jo kertoo siitä, että se on huumehelvetin portti molempiin suuntiin.
    Meidän peltojemme kulmille kaupungissa joku porukka kävi istuttamassa hamppua, joka oli kooltaan kaistale 5 x 20 m. Ilmoitimme poliisille, kun tunnistimme kasvin. Tulivat niittämän pois eivätkä kertoneet sitä, oliko se sitä oikeaa vai köyttä kaulaan.
    Unikonkin siemenkodatkin kasvi-puutarhaviljelmiltä on käyty leikkelemässä öisin parempaan talteen.

  2. Minulla on ihan sama mitä joku pössyttelee kunhan ei riehu. Itse en moisesta innostu, tässä taitaa olla Kokkareiden yhtyminen Vihreiden ja Vassareiden kanssa menossa….

  3. Puhun nyt kokemuksesta ja meikäläisen kanta on 50/50. Tunnen ihmisiä joilla jäänyt pössyttelyksi, mutta olen myös käynyt huumekämpissä joissa oli kannabiksen lisäksi kaikki pöydillä levällään. Amfetamiini, heroiini. lsd ja monenmoiset huumaavat pillerit. En kannata laillistamista muuten kuin niille kivunlievitykseksi, joilla jokin vakava sairaus johon kannabis auttaa.

  4. Karsee hajuhan hampun poltosta leviää. Yökkäävämpi kuin tupakka. Jonkun tyyppiset pierut saattavat kyllä kilpailla tasaveroisesti.

    Meikää on vaivannut invalidisoiva. Hortonin päänsärky, jojon auttaa uinti kylmässä vedessä ja puhtaan hapen hengittäminen.

    Voi muuntua krooniseksi iän myötä, minulla muuntui onneksi olemattomaksi. Jos olisi muuntunut jatkuvaksi, olisin kokeillut sienihoitoa, josta toteutuksesta olisi saattanut päästä vetämään sakkoa tahi vettä ja leipää. Hyvä näin kuin on

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *