Minun blogi, miettikää ja jos kiinnostaa käykää kahtomassa

Oliko vuoden 2016 vaalit vain tarkoitus manipuloida sisällissota Yhdysvaltoihin

Kuvat: Trumpin kannattajat marssivat Washingtonissa – ”Pysäyttäkää ryöstö”, ”Olemme voittajia” https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007619285.html

Olemme tilanteessa mikä on lottovoitto Putinin Venäjälle. Seuratkaapa mitä Venäjän mediat toitottaa juuri nyt, luodaan uhkakuvia jossa koko Yhdysvallat hajoaa. Puhutaan myös sisällissodan mahdollisuudesta.

Mitä tekee Trump nyt tämän hetkisenä kohta poistuvana presidenttinä, heittää bensaa liekkeihin. On tänään osallistunut mielenosoitukseen jossa vastustetaan Bidenin valintaan presidentiksi ja nostattaa kapinan mielialaa kannattajissaan.

Tiedoksi, Yhdysvalloissa on asekauppa tekemässä uutta ennätystä, siellä varustaudutaan.

Kaikki tämä siksi että demokraattisilla vaaleilla valittu Joe Biden on astumassa presidentin virkaan 01/2021.

Tämä on visio siitä kuinka kaikki voi mennä pieleen, tämä on myös herätys siitä että tälläsiä diktaattorimaisia johtajia valitessa murenee länsi pala palalta….

Edelleen en puhuisi minkään puolueen puolesta tai vastaan Yhdysvalloissa mutta nyt ollaan ”syvällä”.

8 vastausta artikkeliin “Minun blogi, miettikää ja jos kiinnostaa käykää kahtomassa”

  1. Yksi mikä ihmetyttää edelleen (katson juuri erästä leffaa kun huonot yöunet)

    Miksi nämä näissä Trumpia hypettäneet on nyt hiljaa, tuliko kakka housuun, vai eikö se miehisyys olekaan sitä mitä nämä kirjoittaa.

    Kaikella kunnioituksella, häviössäkin pitää osata tunnustaa voittaja.

    Jos näin ei tee, on NARSISTI. Sen tämän lukija ja häviäjä tietää itsekin muttei uskalla myöntää. Minä annan teille anteeksi , muistakaa, älkää enää kiusatko muita. Kiitos.

  2. Miksi lähes puolet yhdysvaltalaisista äänesti presidentiksi Donald Trumpia? Uudestaan.

    En minäkään tiedä, mutta kyllä hänellä kannatusta on. Jos hän on hullu ja narsisti ja mitä kaikkea muuta onkaan väitetty, niin eiköhän Yhdysvalloissakin pitäisi alkaa miettimään, mistä tälläisen henkilön kannatus kumpuaa.

  3. Biden 51% 78 631 718 ääntä

    Trump 47,3% 72 907 488 ääntä.

    Todellakin vain noin 4 miljoonaan ääntä. Jos minä olisin Yhdysvaltain kansalainen olisin huolissani. Näin pieni ääniero ja valittiin presidentti.

    Kantaa en ota puolesta enkä vastaan, koska asia ei edes Suomea kosketa, mutta entäpä Yhdysvallat. Siellä on ongelma, jota ei pelkästään se, että onko Joe Biden presidentti vai ei ratkaise.

  4. Tällä hetkellä Trump ja Biden tukijoineen tekevät kaikkensa heittääkseen lisää bensaa liekkeihin, lisää kiviä hukkuvien päälle.

    Kukaan ei kaiva sammutinta tai pelastusrengasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *