Herkkä on virheen hipiä, mutta sittenpähän asia selviää, kun poliisi tekee aikansa mahdollisesti turhaa työtä

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000007681148.html?utm_medium=promobox&utm_campaign=hs_tf&utm_source=aamulehti.fi&utm_content=promobox

”Kansanedustaja Kärnä tiedusteli vihreiltä Twitterissä, kuka kirjoitti puolueen vastalauseen perustuslakivaliokunnan mietintöön.

”Eihän se vain ollut sama valtiosääntöoikeuden professori Tuomas Ojanen, jota PeV [perustuslakivaliokunta] kuuli asiantuntijana”, Kärnä kirjoitti.

Myöhemmin hän jatkoi:

”Kylällä puhuvat tämmöistä. Asia olisi hyvä selvittää. Pitkän ja kattavan vastalauseen lukemalla sekä Ojasen tyyliin ihan jo pelkän tekstianalyysin kautta verraten, ymmärrän epäilykset. Toki puhuvat kylillä aika varmana tietona.””

Väite ja ”väite” ovat mielenkiintoisella tavalla erilaisia.

Saattaa olla, että Kärnän epäilys on tosi tai sitten ei, mutta aika rajoilla se toki liikkuu kokonaisuutena.

 

7 vastausta artikkeliin “Herkkä on virheen hipiä, mutta sittenpähän asia selviää, kun poliisi tekee aikansa mahdollisesti turhaa työtä”

 1. Kyseinen Tuomas Ojanen on tietoni mukaan Demla-henkinen lainoppinut ja Wikipedian mukaan yksi perustuslakivaliokunnan kysytyimmistä perustuslakiasiantuntijoista.

 2. Professori Tuomas Ojanen ei ilmeisesti erota kysymyslausetta väitelauseesta.

  Tuomas Ojanen on rinnastettavissa poliitikoihin ja julkisiin ihmisiin, joiden toiminta vaikuttaa yhteiskunnan asioiden hoitamiseen.

  Ymmärtääkseni tällaisten ihmisten kohdalla syytekynnys on korkeampi kuin tavallisilla kansalaisten kohdalla.

  Yhteisiä asioita hoitavien toimia pitää olla oikeus epäillä kaikilla kansalaisilla.

  **************************************************************************************
  https://www.is.fi/politiikka/art-2000007681387.html

  Kansanedustaja tiedusteli vihreiltä Twitterissä, kuka kirjoitti puolueen vastalauseen perustuslakivaliokunnan mietintöön.

  – Eihän se vain ollut sama valtiosääntöoikeuden professori Tuomas Ojanen, jota PeV [perustuslakivaliokunta] kuuli asiantuntijana.

  *

  Minusta on esitetty selvästi valheellista tietoa, joten teen rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta. Sen enempää en halua asiaa kommentoida, professori Ojanen kertoo lehdelle.

  1. Arkadian sirkus on nimensä veroinen.
   Sirkustirehtööri ”samariini” hyppyyttää lampaita ja kepulien sirkuspellet ”hauskuuttavat” yleisöä.

Kommentoi