Hieno kolumni Ukkolalta

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ab2389aa-c6fb-4e89-8ccf-ded378f06602

”Olen lopen kyllästynyt siihen, että miehisyyttä ei käsitellä enää juuri muuten kuin feminismin tai toksisuuden kautta. Viimeksi sunnuntaina Yle päästi ääneen kolme feministiä, jotka kertoivat, kuinka he kasvattavat pojistaan onnellisia. Jutussa puhuttiin toksisesta maskuliinisuudesta ja myrkyllisen maskuliinisuuden malleista, joihin lapsi törmää jo päiväkodissa.”

”Eivät kaikki naiset halua ylikilttiä ovimattoa, joka nyökyttelee kyynel silmässä heidän ilmastoahdistuksilleen ja siteeraa iltapuhteiksi Voima-lehden uusinta pääkirjoitusta. Iltapuhteiksi pitäisi tehdä jotain ihan muuta. Ovimattoja saa Ikeasta vitosella – niitä ei kannata hakea kirkon alttarilta.”

Olen ollut aina varsin  negatiivinen Ukkolan suhteen  erityisesti sen tv-ohjelman perusteella.

Kuitenkin Ukkolan kolumneissa on ollut varsin paljon sellaista, mistä olen samaa mieltä ja tämä kolumni erityisesti on hyvä.

Pitänee harkita mielipiteen muuttamista.

6 Replies to “Hieno kolumni Ukkolalta”

  1. Mä olen feministien arkkivihollinen: Kantasuomaalainen keski-ikäinen mies, jolla vähän mahaa: Eli juuri dellainen stereotypia, jota feministit inhoavat.

  2. Kyllä tuon mitä Ukkola kirjoitti ovat täysjärkiset tajunneet. Mutta maailmaa väännetään nykyisin halutunlaiseksi jopa tieteellisiä tosiasioita vastaan. On muka olemassa ”paljon sukupuolia”, mutta kukaan ei osaa sanoa muita kuin kaksi. Ja mies on muka nainen jos niin haluaa ja päinvastoin.

  3. ”Sukupuolineutraaalisuudesta” on tullut poliittinen femakkolyömäväline, millä hakataan kaikessa silloinkin, kun mitään perustetta ei ole.

Kommentoi