Kuka valvoo valtakunnansyyttäjää?

Valtakunnansyyttäjä Toiviainen ajaa ideologista ristiretkeään omalaatuisin keinoin.

Räsäsen asiassa ottaa kohteekseen lain mukaan vanhenneen asian ja keksii kikka-kuutosen perustellakseen oikeuttaan syytteen nostoon.

Mäenpään asiassa Toiviainen lukee Mäenpää lausumasta termin islam, mitä siinä ei todellakaan ollut.

Toiviainen väittää, että oikeudessa Mäenpää olisi tuomittu eli leikkii tuomaria.

Kuka  valvoo, että valtakunnansyyttäjä alkaa noudattaa lakia eikä leiki tuomaria tai vääntele lakitulkintoja ideologiansa mukaan?

4 Replies to “Kuka valvoo valtakunnansyyttäjää?”

  1. Ja Hussein al-Taee sekä Petelius välittyvät syytteeltä. Hussein al-Taeen tapaus on ”vanhentunut” ja Petelius ei ole edes vaarassa kun ” katuu” eli sanoo ettei enää tekisi samanlaisia sketsejä romaneista ja saamelaisista vaikka sketsien esittäminen jatkuu yhä maksu tv:n puolella. Toiviaisen mukaan sillä onkin merkitystä mitä henkilö nyt ajattelee. Räsänenhän ei suostu katumasn kirjoituksiaan. Eli tekoja ei tuomita vaan mielipiteet.

  2. Ja entäpä vihreiden edustaja joka julkisesti esitti ettei ”metsässä” eli maaseudulla asumiseen löydy paljon muita syitä kuin insesti? Kiinnostuko tämä maaseudulla asuvia pervoiksi herääminen ketään? Eipä arvatenkaan, koska kiihottaminen kansanryhmää vastaan on rangaistavaa mutta kansanryhmän statusta ja suojaa nauttivat vain tietyt ryhmät.

  3. Kieltämättä jää huono kuva valtakunnansyyttäjästä, joka esiintyy valtakunnanpyövelinä. Ei ehkä ollut tarkoitus, mutta hän lähinnä polttaa siltoja kun pitäisi rakentaa niitä.

Kommentoi