Maahanmuuttajan mietteitä todellisuudesta

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005968069.html

”Vastaanottokeskuksen entiseltä johtajalta suorat sanat Ylen kolumnissa: ”Hölmöä luottaa siihen, että pari tasa-arvokurssia muuttaa asian””

”Sabanasedanin mukaan myös paperittomien tilanne on ongelmallinen ja vakava. Hänen mukaansa on älytöntä, että ihmiset voivat pysyä Suomessa ilman papereita ja valvontaa.

Jos valtio on sitä mieltä, ettei heitä voi poistaa maasta, pitäisi rakentaa järjestelmä niin, että nämä ihmiset asuisivat edelleen vastaanottokeskuksissa, hän toteaa.”

”Sabanasedan sanoo odottavansa myös poliittisesti kovempia otteita Suomelta ja muilta EU-mailta.

– Kyllä meidän pitäisi käyttää poliittista painetta ja pakottaa Irakia ottamaan ihmisiä takaisin, jos todetaan, etteivät he tarvitse oleskelulupaa tai turvapaikkaa. Neuvotteluvaraa luulisi olevan, kun katsoo millä summilla EU tukee Irakia.”

Jos samat asiat sanoisi suomalainen, alkaisi holtiton ja hysteerinen huuto persuista.

On ihmeellistä, että joillakin on niin suuri asennevamma, että kaikki tosiasiatkin ovat ”persua”.

8 Replies to “Maahanmuuttajan mietteitä todellisuudesta”

 1. Irakin pakottamiseen ei taida rahkeet riittää.

  Sen sijaan ne kielteisen päätöksen saaneet pitäisi sulkea lukkojen taakse. Jonkin ajan kuluttua useimmat haluaisivat varmaankin palata Irakiin vapaaehtoisesti – ja vapaaehtoisesti palaavat Irak ottaa vastaan.

  1. Saattaisi Irak taipua, jos kaikki rahahanat pantaisiin kiinni.
   Asiaa auttaisi, jos johto laitettaisiin pakotteiden alle.

   1. Jenkkilän höpönassujen häsläily Lähi-Idässä on johtanut valtaviin ruumiskasoihin. Ei taida olla montaakaan älyttömämpää tointa kuin ”demokratian vienti” väkivalloin.

    Suomi on ottanut vastuuta jenkkilän höpönassujen häsläämisellään aiheuttamista vahingoists.

    Höpönassut panivay Irakin mullin mallin ja tapattivat häiskän, joka piti jonkilaista kuria. Saddamin jälkeen seurasi sekasorto. Suomi on kaatanut sekasortoon 30 miljoonaa.

    Jenkkilän höpönassut katalysoimassa kapinaa Syyriassa, vaikka Putkisenkin mielestä kapinalliset pitäisi hoitaa Mannerheim-menetelmällä eli ”ammutaan paikalla”.

    Höpönassujen myötämieli saattoi olla ratkaisevaa kapinan alulle ja sen pitkittymiselle. Suomipoika on antanut Syyriaan 200 miljoonaa noitten saatanan häslääjien aiheuttamien tuhojen korjaamiseen.

    Höpönassut ovat sekopäisyydellään panneet liikkerlle valtavat pakolaismassat. Siitä aiheutuu haitta joka jumalan päivä myös rajojemme sisäpuolella.

   2. Irak saa rahaa myymästään öljystä. En usko, että Irak taipuisi kiristyksen edessä. Se kiristys saattaisi johtaa siihen, että ajan mittaan suuri osa Irakista olisi ISISin ja muiden kiihkoislamistien hallussa.

 2. Toisinpäinkin saisi olla järkeä. Töissä käyviä ei pitäisi palauttaa tai opiskelijoita. Myös kristittyjen vaino Iranissa ja ehkä jossain muuallakin pitäisi ottaa huomioon.

  1. Totta.
   Ne, jotka ovat selkeästi sopeutumassa ja tekevät töitä sen eteen, olisi laitettava eri asemaan kuin lusmut ja rikolliset.
   Lusmut ja moneen kertaan turvishakemuksen tekevät sekä äkilliset ”homot” ja ”kristityt” pitää palauttaa pikaisesti.

 3. Suomen pakottamistouhut tms. saisivat Irakin nauramaan. Siihen tarvitaan isompia voimia. Kuten EU tai USA. Ei ne ala.

Kommentoi