Outo käyttäytyminen sivulla

Samoihin aikoihin, kun tuo vika tuli, että kirjautuminen vaatii uudelleen kirjanmerkin klikkaamista, tuli toinenkin vika.

Kun klikkaa jotain kommenttia, sivu aukeaa sen kohdalle, mutta likimain heti siirtyy blogin alkuun eikä sitä kommenttia ehdi edes lukea.

Mistähän nämä johtuvat?

9 vastausta artikkeliin “Outo käyttäytyminen sivulla”

  1. Minulla on aavistus mutta en tiedä onko korjausta. Se on semmoinen pöhkö juttu jossa ensin aukeaa ”ankkuri”, eli paikka sivulta, ja sitten tulee jokin sisältö yläreunaan joka pakottaa siihen.

    Selainkohtaista voi olla myös.

  2. Mikähän ankkuri sen aiheuttaa, kun en millään tahtonut päästä kirjautumaan. Yleensä ne tunnukset löytyvät muistista helpolla, mutta nyt niitä joutui tarjoilemaan useamman kerran.

  3. Jaa, entistä mutkikkaampaa.
    Pale Moon toimii, kuten edellä kuvasin.
    Firefox jumittaa kirjautumisen jälkeen ja linkkiä uudelleen klikattaessa heittää aina uudelleen kirjautumiseen pyytäem salasanaa.
    Kun klikkaasen jälkeen kohtaa ”Takaisin sivustolle Pirkan blogit”, se yllättäen aukaisee etusivun kirjautuneena.

  4. Sinänsä tuo ihmetyttää, koska en ole näiden selaimien asetuksiin tehnyt mitään muutoksia itse.
    Voisiko syynä olla selaimien päivityksien aikaansaamat muutokset?
    Tosin kummankin seliamen päivitykset ovat toisistaan riippumattomia, joten entä wintoosan päivirykset suojausmäärityksineen?

  5. Minulla tuo toiminta on samanlaista kahdella eri koneella, joten ihmettelen.

  6. Tykkäystoiminnot sain juuri otettua pois. Mutta joo, minulla on tästä etäinen aavistus, se vaatii vain aika paljon aikaa lukea koodia.

    Kas, kun olen
    1. Kriisiviestinnän tekijä
    2. Tietojärjestelmäarkkitehtuuria hoitavat
    3. Työnantaja

    …niin tällä hetkellä minulla ei ole yhtään semmoista hätää että kärsisin liiasta vapaa-ajasta. En siksi lupaa semmoista tosi pitkää paneutumista juuri nyt. En unohda, en pyyhi maton alle, mutta en voi hosua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *