Persu twiittaa – maahanmuuttajademari twiittaa – kumpi tuomitaan..

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006541371.html

”Husu Hussein julkaisi perussuomalaisia pilkkaavan twiitin – perussuomalaiset syyttävät häntä homojen pilkkaamisesta”

Kun persu julkaisee twiitin, missä poliisin mielestä ei ollut syyttämisen aihetta, koko suvaitsevaisto pöyristyy aloittaen somejahdin ja valtakunnansyyttäjä määrää tutkinnan aloitettavaksi.

Kun maahanmuuttajademari julkaisee twiitin, missä mollaa homoja, sitä tukevat suvaitsevaiset, kuten Eva Biaudet.

Sama maahanmuuttajademari esitti valheellisen tarinan taksiasiakkaan rasistisesta käytöksestä, minkä joutui julkisesti myöntämään valheeksi.

Mikähän mahtaa olla ”tuomio”?

Tuskin valtakunnansyyttäjä ottaa asiaan mitään kantaa ja ”suvaitsevaisto” ymmärtää…

16 vastausta artikkeliin “Persu twiittaa – maahanmuuttajademari twiittaa – kumpi tuomitaan..”

    1. Puolueita saa pilkata, mutta homojen mollaaminen ”Perä Suoli”-termillä ei ole sitä.
      Jos sen olisi tehnyt persu, lynkkaaminen olisi jo täydessä vauhdissa, mutta maahanmuuttajademarin tekona sitä jopa tuetaan.
      Rasismi ja muu syrjiminen ei ole erilaista tekijän poliittisesta näkemyksestä tai taustasta riippuen.
      Maahanmuuttajademarilla ei ole sellaiseen sen enempää oikeutta kuin persuillakaan.

  1. Husu on tehnyt natsitervehdyksiä, uhkaillut aseilla, valehdellut silmät päästään, herjannut aika lailla jokaista vähemmistöä mitä vaan voi – ja yhä ura jatkuu.

    Toisin sanoen, onko mikään muuttunut? Suomessa on tilaa parille salonkikelpoiselle valtakunnanrasistille, jotka voivat tehdä rajattomasti henkistä väkivaltaa. Husun lisäksi toinen samaa etua nauttiva on Jari Tervo.

  2. Silloin tällöin tää ”vakiopelle” vierailee Ylessä. Katsojaluvut ovat hurjat. Kuten Kekkonen&Koivisto-ohjelmissa. Pääasialliset tienestinsä herra saa kirjoillaan. Ylestä saa kahvirahaa.

    1. Olen odottanut, milloin tämä pelle rohkeaa heittää koraanin lattialle.
      Raamatunhan se jo heitti…

  3. Suomenruotsalainen koomikko Arne Wicström tviittasi maaliskuussa 2016. ”Maksua vastaan voit rukoila TImo Soinin kanssa: Rukoilen että Jesus tulee paikallle ja tappaa kaikki.”

    WIkströmin tviitti hät´näppää ylitti uutiskynnyksen. Nähtiin muutamia kommentteja tyyliin ”Mikä sitä Arnea vaivaa, tarvitseeko lienee terapiaa.”

    Jos taas joku, vaikkapa pohjalainen, tykkää pukeutua sinimustaan, ilman mitään poliittista tarkoitusta tai muutakaan tarkoitusta, joutuu selittämällä selittämään pukeutumistaan tyyliin ”En ole fasisisti, en rasisti, enkä mitään muutakaan kauhistusta, uskokaa jo!”

    Eli todistustaakka on sillä, joka uskaltaa pullikoida millään tavalla vallitsevaa trendiä vastaan eli globalismia ja internationalismia vastaan.

    Trendiä noudattavan ei tarvitse todistaa mitään. Riittää kun syyttää. Todistustaakka on vastapuolella.

    Jos jollakin on yllään t-paita, jossa on murhamies Che Guevaran kasvokuva, kukaan ei kiinnitä siihen huomiota. (Che´hän oli vapautustaistelija, sankarismies. Jos tappoi, tappoi hyvän asian puolesta.)

    Saksanjuutalainen Karl Marx, joka on takapiruna monessa nykyisessäkin asiassa, ei ollut pöllömpi mies. Hän kirjoitti aikoinaan:
    ”Prometheuksen tunnustus `Sanalla sanoen minä vihaan joka ainutta jumalaa´ on filosofinen tunnustus, sen oma iskulause kaikkia taivaallisia ja maallisia jumalia vastaan, jotka eivät tunnusta ihmisen itsetajuntaa ylimmäksi jumaluudeksi. Älköön sen rinnalla olko muita jumaluuksia.”

  4. Kyllähän se näin on, että oikeus on Suomessa näyttää poliiittiselta. Jos tuon ”peräsuoli” jutun kirjoitettuna homoparin päälle olisi julkaissut joku perussuomalainen tai konservatiivi niin veikkaan että jo olisi valtakunnansyyttäjä nostamassa syytettä ”kiihottamisesta kansanryhmää vastaan”. Mutta sopiva puolue näyttää suojaavam moiselta. Näkyihän se Pirkka-Pekankin tapauksessa. Ei tarvinnut kuin pyydellä anteeksi katuvaisen näköisenä niin rasistiset sketsit saivat pyöriä edelleen maksukanavalla.

  5. Tervon mukaan suomalaiset ovat rasisteja. Minun mukaani taas Tervo on moralisti.

    1. Kyllä Tervo on ennemminkin julkisuushakuinen tekopyhä rasisti.
      Moraalia Tervon toiminnasta ei mielestäni millään löydy.

      1. Sanoinkin moralisti. Jos sanan merkitys on epäselvä niin voin kertoa että se on lähellä esittämääsi arviota tekopyhä. Moralisti moralisoi muita ja pitää itseään parempana.

  6. Vaikuttaa kovasti siltä, että Suomessa on erilaiset syytekynnykset kantasuomalaisilla kuin on maahanmuuttajilla. Toisaalta kun, suomalaista tai hänen vakaumustansa loukataan maahanmuuttajan toimesta, niin syytekynnys on lähes ylittämätön.

    Joillakin oikeustoimissa mukana olevilla henkiöillä vaikuttaa olevan kaksijakoinen suhtautuminen kantasuomalaisiin ja toisaalta maahanmuuttajiin – valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen saattaa olla yksi tällaisista.

    ************************************************************************************
    https://gekkonen.net/husu-hussein-twiitti-15620/

    Helsinkiläisen demarivaltuutettu Husu Husseinin julkaisema twiitti pilkkasi ala-arvoisesti perussuomalaisten kansanedustaja Sebastien Tynkkystä jä tämän puolisoa.

    Kuva

    https://gekkonen.net/wp-content/uploads/2020/06/Na%CC%88ytto%CC%88kuva-2020-6-15-kello-11.44.03.png

    [Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen katselee sivulle – herjauksen kohteena ei ole maahanmuuttaja eikä tummaihoinen murhattu mies toisella puolella maapalloa.]

    *
    Kaleva 7.3.2020

    Nyt puhuu häirintäviestien vyöryn saanut valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen – Päivi Räsäseen kohdistuvissa esitutkinnoissa ”ei ole kyse yksittäisen virkamiehen halusta toimia tietyllä tavalla”

    [ Ettei vain olisi kyse juuri Raija Toiviaisen halusta toimia kuten hän toimii.]
    *

    1. Asiahan on oikeudellisestikin juuri niin: pykälä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan suojaa vain vähemmistöjä. Sitä ei voida soveltaa kantasuomalaisiin. Mutta näyttää olevan eroa siinäkin ketkä kantasuomalaiset joutuvat syytteeseen. Jos esittää kovin katuvaista ja kuuluu oikeaan ryhmään niin voi välttyä syytteeltä, kuten Hussein al-Taee ja Pirkka-Pekka. Ja niin muistan Toiviaisen sanoneenkin: asenne vaikuttaa, onko henkilö yhä samaa mieltä. Eli siis itse teosta ei syytetä vaan mielipiteestä! Katuvainen ja harhaoppinsa tunnustava saa armon kuten Luther olisi aikoinaan saanut jos olisi perunut puheensa.

  7. Lapuan sanomien päätoimittaja sinimustakohusta Ylelle: ”Kuvan jakaminen oli virhe.”

    Lapuan Sanomat julkaisi viime torstaina facebook-päivityksen Vuoden kulttuuripalkinnon voittajista. Kahdella voittajista oli päällään kuvassa musta kauluspaita ja sininen kravatti, jotka liitetään vahvasti Isänmaallisen kansanliikkeen IKL:n ja Lapuan liikkeen tunnusväreihin.
    – Kuvan jakaminen oli virhe, päätoimittaja Kojola kertoi Ylelle muutama päivä kohun jälkeen.
    – Viimeistään nyt on päivänselvää, että sinimusta tarkoittaa eri asiaa Lapualla ja muualla maassa. (iltalehti tänään, lehden otsikko sama kuin yllä.)

    Samaa aihetta käsittelevän Iltalehden otsikko 12.6.2020: ”Lapualaismiehet pokkasivat kulttuuripalkinnon sinimustissa, raivo repesi: ”Me ei olla fasisteja”.
    ————————————————–
    Onhan tuossa jutussa myös jotakin lohdullista. Kun lehden päätoimittaja ”ripittäytyy” Ylelle ja ilmoittaa katuvansa, ko. jutun julkaisemista, lehteä ei ehkä vaadita lakkautettavaksi.

    1. Sillä tavallahan keskiajallakin toimittiin jos tuli syyte harjaopeista, muistanemme Galileo Galilein. Moderni inkvisitio on yhtä tehokas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *