Ryssä on ryssä vaikka voissa paistais

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006484515.html

”Venäjä avasi virallisen rikostutkinnan suomalaisten tekemäksi väitetystä kansanmurhasta Karjalassa”

”Torstaina se listasi tiedotteessaan myös, että suomalaiset olisivat lisäksi surmanneet 7 000 sotavankia ”hautaamalla elävältä, kaasukammioissa ja ampumalla”. Väitteet elävältä hautaamisesta ja kaasukammioista ovat aivan uusia, eikä niitä ole aiemmin kuultu. Tutkintakomitea ei tiedotteessaan perustellut, mihin väitteet perustuvat.”

Putinin roistosakki keksii uusia valheita sisäpolitiikan takia.

Tosiasioista ja totuudesta ei ole tietoakaan tässä rikollisten puuhastelussa.

8 vastausta artikkeliin “Ryssä on ryssä vaikka voissa paistais”

  1. Näihin ei kannata paljon aikaa vaivata. Koko juttu on tekaistu koronaepidemian aikana kun oma maa on kusessa (Venäjä) niin siirretään se huomio muualle…

    1. Kyllä tuo vaikuttaa enemmän sotapropakandalta kuin sisäpolitiikalta.
      Mutta miten tuohon pitäisi reagoida, jotta lopettaisivat?
      Lisälöylynheittokaan ei varmaan auta.

      1. Nyt on Suomella vähän heiveröinen hallitus. Nyt pitäisi suoltaa jalkaväkimiinoja yötä päivää, jotta Halosen aiheuttamaa puolustusvajetta saataisiin vähän paikattua.

  2. Se ei ole uutinen, että ryssät valehtelevat:
    http://jput.fi/Venalainen_valehtelu.htm

    Suomen median kannattaisi kirjoittaa artikkeleita venäläisestä julmuudesta:
    http://jput.fi/Murhanhimoiset_venalaiset.htm

    Ja Venäjän toteuttamista kansanmurhista – esimerkiksi ukrainalaisten:
    http://jput.fi/Ukrainalaisten_tahallinen_murhaaminen.htm

    Ja vaikkapa puolalaisten:
    http://jput.fi/Venaja_teki_puolal_km.htm

    Valitettavasti Suomessa ollaan yleensä edelleen suomettuneita.

  3. IS=

    Suomen tekemiä sotavankisurmia tutkinut Helsingin yliopiston dosentti Antti Kujala on pöyristynyt Venäjän uusista väitteistä.

    – Ei niissä ole totuuden häivääkään. Tämä kaikki on ihan trumpintietoa, jos tätä vertausta voi näinä aikoina käyttää.

    – Todistusaineistona käytetään nyt ilmeisesti NKVD:n ja Smershin suorittamia kuulusteluja, joissa vapautuneet neuvostovangit ovat kertoneet sitä, mitä ovat olettaneet kuulustelijan halunneen kuulla, Kujala arvioi.

  4. Sinänsä tämä uusi tiedote ei ole jatkoa aikaisemmalle vaan tiedote eri asiasta. Tässä uudessa puhutaan sotavangeista ja sotavankileireistä – aikaisemmassa Itä-Karjalan venäläisen siviiliväestön leireistä.

    Uusi tiedote ei niukkojen tietojen mukaan paikallista siinä tarkoitettuja sotavankileirejä mihinkään, ei esim. Itä-Karjalaan.

    Tiedot ovat niukat (HS:n uutisteksti). Tästä syystä ja muutenkin kun en tiedä mitään, otan vapauden todennäköisyys-ounastella. Sellainen on mahdollista kun tämä kirjoituspalsta ei ole mikään opinnäyte.

    Ounastelen venäläisten puhuvan Pohjois-Suomen sotavankileireistä. Koko alue siellä oli Suomen hallinnon saksalaisten sotatoimi-vastuualueeksi luovuttama. Alueella toimiva suomalainen Siilasvuon armeijakunta oli operatiivisesti alistettu saksalaisille (jo viikkoa ennen operaatio Barbarossan alkamista sic!). Sama koski myös siellä toimineita suomalaisten joukkojen ottamien venäläissotilaiden sotavankileirejä. Näiden ylin komento oli saksalaisilla. Suomalaiset auliisti antoivat saksalaisten viranomaisten häärätä vankien parissa ja vankeja luovutettiin saksalaisille. Sikäli kun venäläisen tiedotteen mainitsemia hirveyksiä on tehty, on niitä tehty saksalaisten vaan ei suomalaisten viranomaisten toimesta.

    Tässä uudessa tiedotteessa ounastelen, vaan en tiedä, venäläisten samastavan yhdeksi kokonaisuudeksi suomalaisten ja saksalaisten toiminnan koko Venäjälle hyökänneen Barbarossa-sodan suhteen. He lähtevät siitä että Saksa ja Suomi olivat liittolaisia. Tässä lähtökohdassaan he eivät olekaan yksin. Koko muu maailma oli ja on myös sitä mieltä. Ainoastaan Suomi ei ole vaikka täälläkin varsin monet ovat.

    Näin käsittäessään niin Venäjä kun koko muukin maailma kyllä tietää että Saksalla ja Suomella ei ollut kirjallista liittosopimusta. Ovat kuitenkin sitä mieltä.

  5. Nimenomaan Venäjä on erikoistunut kansanmurhiin – ja siihen, että syyttää tekemistään kansanmurhista muita.

    Ei suinkaan pelkästään Leninin, Stalinin, jne. kommunistinen Venäjä. Ihan samaa paskaa jo noin 500 vuotta:
    http://jput.fi/Imperialistinen_Venaja.htm

    Lainaan pätkän yhdestä kuvaavasta tapauksesta:
    ”Asukkaita tapettiin estoitta, ja vangitut kyyditettiin Venäjälle. Rakvere, Paide, Viljandi ja Põltsamaa poltettiin maan tasalle.

    Tämän jälkeen Vironmaalla ja Liivinmaalla ei enää ollut voimia vastustaa venäläisiä. Kun nämä 1703 tekivät Itä- ja Etelä-Viroon suuren ryöstöretken ja tsaari määräsi kaiken tuhottavaksi, korskea Sheremetjev vastasi: »Herrani, ei ole enää mitään hävitettävää! — Kaikki paikat ovat tyhjät ja autiot. Miehiä, naisia ja lapsia on otettu tuhansittain vangeiksi, samoin hevosia ja nautoja. Ne, joita ei voitu ottaa mukaan, lävistettiin tai hakattiin kappaleiksi. Koko Liivinmaa ja osa Vironmaasta ovat niin tyhjiä, että paikat ovat enää olemassa vain kartalla.»”[xi]

    http://jput.fi/Venalainen_ystavyys.htm

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *