Scheinin se jaksaa räksyttää ja mikään ei kelpaa

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006442797.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=5&utm_source=tf-other&share=473ddac44cb7e4cc5425e65790a4f1ae

”Professori arvostelee valmiuslain perusteluita: ”Tässä on kyse lainvastaisuudesta ja perustuslain vastaisuudesta”

”Ristiriita on erittäin vakava, koska se tarkoittaa demokraattisen päätöksentekojärjestelmän panemista sivuun”, sanoo professori Martin Scheinin. Hänestä olisi pitänyt edetä askel askeleelta ja turvautua aluksi pienempiin valtuuksiin.”

On se kumma, kun tälle kommarille ei mikään asia kelpaa, vaan kaikesta pitää räksyttää.

Ilmisesti pitää odottaa, että paskat on saatu niskaan, ennenkuin valmiuksia saisi nostaa.

Viisas varautuu ennalta, jotta tarvittaessa voidaan toimia nopeasti.

8 Replies to “Scheinin se jaksaa räksyttää ja mikään ei kelpaa”

  1. Asiasta kukkaruukkuun. Kuinka miljonääri Toivo Sukari pystyi olemaan MTV:n viiden jälkeen ohjelmassa,,, se tuli nimittäin juuri Espanjasta…. eikö miljonäärejä koske karanteeni, toiko viruksen tullessaan…. aika törkeää touhua. Mainosti epätoivoisesti samalla mööpeleitään…

    1. Kai tuo on pilannut ilmastoa jo kauankin omalla koneellaan mielin määrin. Olen boikotoinut äijän firmoja jo pari vuosikymmentä.

  2. Noh, kommunismissa oli helppo ratkaisu sairaiden varalle, burana 9mm.

    Vaikka fiksujakin hän on sanonut, täytyy myöntää että viimeisen puoli vuotta hän on käyttäytynyt lähinnä kiusaajan tavoin.

  3. PItää tehdä ninkun WHO sanoo. Se on kansaivälinen ja osaa, EU on arkkitunari, ja epdemian räjähdyskeskus.

  4. Liittovaltiofanaatikoilta pitäisi mitata kuume ja testata huumeet. Jos syitä tai parannuskeinoja ei löytyisi, pitäisi poliitikko panna täydelle eläkkeelle. Olisi rauhanpalkinnon arvoinen teko. Eläkeläismies Sorokselle emme mahda mitään. Melskatkoon.

Kommentoi