Koronavirus ruokkii asekauppaa

Yhdysvalloissa alkoi järjetön aseiden hamstraus, samaan aikaan Venäjällä Putin kovistelee viruksesta huolimatta kansaa vaaliuurnille, Iranissa kaivetaan joukkohautoja, Iranin valtionjohdosta on iso osa kuollut virukseen. Ranskassa mellakoidaan, mutta Pohjois-Koreassa menee hyvin.

Amerikkalaisten pelko omiaan kohtaan on jotenkin sairaanloista, millä todennäköisyydellä Suomessa kokisimme aseellisen uhkan tulevan omien kansalaisten toimesta, no ei todellakaan.

Amerikkalaiset hamstraavat nyt aseita https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006442371.html

12 Replies to “Koronavirus ruokkii asekauppaa”

  1. Amerikka, tuo Paavo Lipposen ihailema avoin maa, on monikulttuurinen. Se tarkoittaa sitä, ettei millään voi tietää, minkä kulttuurin kannattaja milloinkin tulee kadulla vastaan.

   Koska vain meistä älykkäimmät ymmärtävät, että monikultuurissa aseenkantovapaus kuuluu ilman muuta asiaan, niin ehkä pitäisi varustautua ennakolta, sillä maahamme voi tulla hallitus, joka ei ole ymmärtänyt monikulttuurisuuden syvintä olemusta.

   Oletan, että Vääpeli Lipposelta löytyy ainakin seuraavat aseet:

   Bumerangi, viidakkoveitsi, Rambo-selvitymispuukko, Suomi-konepistooli, Emma eli Dektarjev-pikakivääri, Valmet-haulikko, Mauser-pistooli, Parabellumi, Wincheter-kivääri, Beretta-pistooli, jalkajousi, pitkäjousi ja harppuuna.

  1. Juu, vasta mellakoitiin, tarkoitin sitä. Nyt siellä on armeija kadulla. Suomessa ei tarvita armeijaa kadulle koska olemme tolokun immeisiä.

 1. Ja olympialaiset pidetään ilmoittaa nuo rahanahneet pösöt ja myöskin vähä-älyiset. Enpä usko että sinne päästetään ketään urheilemaan.

  1. Olympialaiset pitää perua ja kaikki muu hölynpöly. Voidaan sanoa että ihmishenki menee rahan ohi. Ahneet paskat miettii vallan muuta.

 2. Ei semmoista hätää jenkeillä mihin ei vastaus olisi aseiden hankinta.

  Ja se on ihan mieletöntä. Ihmisillä ei ole asetta kaapissa pahan päivän varalle, vaan kymmeniä ja taas kymmeniä aseita. Ihan tavallisilla tallaajilla.

   1. Kyllä pitää olla sekä pitkä että lyhyt ase ja pitkiä sekä kivääri että haulikko.
    Eri tilanteissa ja tarkoituksissa työkalun pitää olla tilanteeseen sopiva.

 3. Meillä vessapaperia, USA:ssa aseita. Kummassakin on kysymys selviytymisestä. Amerikkalainen pelkää humanoidien ja Bernie Sandersin hyökkäystä, suomalainen että tulee ripuli eikä pääse kauppaan 😀

  1. Pahinta jos ei ole paskapaperia ja netti pätkii pöntöllä istuessa. Se on peli pelattu…

Kommentoi