6 Replies to “Uskonnonvapaus ja ”uskonnonvapaus””

 1. Sisäministeri Maria Ohisalon (vihr.) mielestä uskonnonvapauteen kuuluu oikeus tuputtaa uskontoaan tilanteissa ja asemissa, joihin uskonto ei mitenkään kuulu. Tosin Maria Ohisalo ilmeisesti soisi tällaisen vapauden vain maahanmuuttajille.

  ***********************************************************************************
  https://www.verkkouutiset.fi/maria-ohisalo-poliisiin-tarvitaan-lisaa-vahemmiston-edustajia/#cf875a60

  07.12.2019

  Sisäministeri Maria Ohisalo (vihr.) kertoo Helsingin Sanomien kuukausiliitteessä pitävänsä tärkeänä, että poliisissa olisi enemmän vähemmistöjen edustajia, kuten muslimeja ja ruotsinkielisiä.

  [ Eikö kaikilta poliiseilta vaadita kaksikielisyttä, siis suomi ja ruotsi? Parempi kielikombinaatio poliiseilla Suomessa olisi suomi ja englanti.]

  Maria Ohisalon mukaan yksi käytännön ongelma ovat tällä hetkellä poliisiunivormut. Ohisalon mukaan sisäministeriön poliisi¬osasto selvittää parhaillaan sitä, miten muslimihuivin voisi yhdistää poliisin virka-asuun.

  ************************************************************************************
  https://blogit.iltalehti.fi/alan-salehzadeh/2019/12/08/huivin-salliminen-osana-poliisin-virka-asua-on-huono-idea/

  Huivin salliminen osana poliisin virka-asua on huono idea

  08.12.2019

  Kirjoittanut Alan Salehzadeh
  o

 2. Suomessahan uskonnonvapaus tarkoittaa sitä, että mikäli lainaat raamatun kirjoituksia, saat valtakunnansyyttäjän perääsi.

  1. Kyllä ne ateistitkin ovat ”kerho” ja usein yksi pahimmista nipottajista, kaikki loukkaa, kas kun Suomen lippu vielä saa olla vaikka siinä on risti.

 3. Tuo saksalainen demari on oikeassa, toivottavasti Suomessakin hallituksessa SDP ja Keskusta pitävät kiinni siitä että poliisin univormu on neutraali. Aivan älytön ajatus että siihen voisi yhdistää uskonnollisia tunnuksia. Mitä seuraavaksi, romanihame jotta saadaan romaninaisia poliisiksi? Vihreät ovat arvokysymyksissä ihan omalla planeetallaan.

Kommentoi