Vasuri-ideologian typeryys loistaa

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006608309.html

”Vasemmistoliiton kansanedustaja, puolustusvaliokunnan jäsen Markus Mustajärvi teilasi hävittäjähankinnan historialliseksi virheinvestoinniksi puolueen eduskuntaryhmän kesäkokouksessa Savonlinnassa.”

”Mustajärven mukaan Suomen olisi pitänyt hävittäjähankinnan sijasta panostaa tehokkaampaan ja monipuolisempaan ilmapuolustukseen, tykistöön ja maajoukkoihin.”

Ei yllätä, että äärivasuri vastustaa hävittäjähankintoja.

Kaikenlaiset ”rauhanpuolustajat” kuvittelevat, että maailma ja siinä mukana Venäjä luopuu agressiivisesta sotaideologiastaan, kun Suomi näyttää esimerkkiä.

Vasurien ideologinen typeryys ei näytä vähenevän.

Yksi vastaus artikkeliin “Vasuri-ideologian typeryys loistaa”

  1. Tykeilläkö Suomi puolustautuisi? Nuo vasemmiston hörhöt vaativat jo Horneteja hankkiessa niiden sijaan ilmatorjuntaohjuksia! Olisi siinä vähän ihmettelemistä kun sitten ilmatilaan eksynyt venäläsikone saisikin peräänsä ohjuksia. Mutta eiväthän he sitä tarkoita vaan oikeastaan Suomen täydellistä aseistariisuntaa. Kun Neuvostoliitto oli pystyssä se oli ymmärrettävää sikäli että NL:n miehitys olisi taannut tovereille korkean aseman. Mutta levy on näköjään jäänyt päälle ja halutaan avata ovet fasistiselle Venäjällekin, vanhasta muistista. Tai oikestaan se todistaa että muka ideologinen kommunismi olikin pitkälti venäläistä nationalismia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *