Venäjää johdetaan voimalla ja kansa rakastaa johtajaansa.

Kun seuraa suomen mediakentää, koskien Valko- Venäjän tilannetta, niin siellä ollaan ymmärrettävästi huolissaan, jos tilanne eskaloituu väkivaltaiseksi.

Mutta samaan hengenvetoon toivotaan Venäjälle samaa tilannetta.  Ei Valko-Venäjä, johtaapa sitä Lukasenkka tai lännen sätkynukke, aiheuta sen kummampia sydämen tykytyksiä kuin hetkellisesti.

Mutta Venäjälle toivotaan vallankumousta ja vaikka veristä, kunhan Putinista päästään.

Olipa nyt Valko-Venäjällä lopputulos mikä hyvänsä, niin Venäjä ei omaa ”demokratiaansa” muuta, kansaa ei konseksuksilla eikä kompromisseilla johdeta eikä hallita, he eivät tsaaristaan luovu, olipa se Putin tai joku muu.

 

10 vastausta artikkeliin “Venäjää johdetaan voimalla ja kansa rakastaa johtajaansa.”

      1. Arvi luulee, että venäläiset haiuavat Putinin. Eipä vaan ukko uskalla vaaleissa kokeilla haluavatko vaan jos joku meinaa nousta oikeasti vastaehdokkaaksi niin äkkiä keksitään joku ”veropetos” tms. jotta vastaehdokas saadaan vankilaan ainakin vaalien ajaksi ja kohta joku ”tsetseeni” ampuu sen tai tippuu, hups! ikkunasta tai syö ”vahingossa” rotanmyrkkyä. Joten millä perusteella venäläiset muka haluavat Putinin?

  1. ja jos joku nousee uhmaamaan sille heilahtaa häkki tekaistuilla syytteillä tai saapi maistaa myrkkyä. salli minun nauraa.

  2. Putin on tuttu ja turvallinen. Länsimaat on pilattu huonoilla johtajilla Trumpia lukuunottamatta.

    1. Länsimaat. niiden poliittinen järjestelmä, ei olekaan johtajakeskeinen.

  3. Venäläiset haluavat mieluimmin vahvan johtajan kuin huonon demokratian.

  4. Mitä sillä vahvalla johtajalla mahtaa tehdä? Ei ole johto vahva eikä myöskään maa vaan pelkurimainen. Erilaiset myrkkyhommat , tekaistut syytteet, jopa terveen hullujen huonelle toimittaminen jne jne ei kerro vahvuudesta vaan heikkoudesta. Hyvää matkaa venäjälle arville. Ha salli minun nauraa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *