Vasurinarsismi huipussaan

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/63e997de-f784-4a9c-a295-1dd2ad880f4b

”Juutalaiset vaativat kansanedustaja Anna Kontulalta anteeksipyyntöä – Kontula: Heidän pitäisi pyytää anteeksi minulta”

Kontula rikkoi lakeja ja metelöi Israelin saarrosta. Sen sijaan sanaakaan Kontula ei sanonut Egyptin vastaavasta saarrosta.

Se kuvaa hyvin vasurien ideologiaa ja ”tasapuolisuutta”.

Sinänsä – mitähän juutalaiset ovat tehneet Kontulalle, kun pitäisi pyytää anteeksi………..

”Ostamalla asejärjestelmiä Israelista Suomi pääsee myös itse hyötymään tästä miehitetyillä alueilla tehdystä aseteknologisesta kehittelystä, Kontula sanoi tiedotteessa.”

Tietääkseni Gazassa ei kehitellä mitään aseteknologiaa Israelille, koska Gaza on Hamasin terroristien hallitsemaa aluetta.

Kyllä vasurinarsismi on kovaa.

26 Replies to “Vasurinarsismi huipussaan”

 1. Minusta Kontula oli ihan perusteellisesti oikeassa tietäen tarkkaan, mitä hän on tekemässä ja, että myös Egypti on samassa kompuksessa Israelin kanssa.

  Perusteli asiansa hyvin inhimillisellä hädällä ml. lapset olipa hallintoviranomainen kuka tahansa terroristijärjestö Hamas tms…

  1. Ota selvää ennen kuin kommentoit. juhani, valitettavasti tietosi ovat hyvin puutteelliset ja yksipuoliset.

   1. No, kerro sinä tarkemmin, olen kyllä lukenut kaikki mahdolliset raportit.
    Totta kai Israel ottaa kantaa jos ei muuten niin väittämällään antisemitismillä.

  2. Jaa, kyllä luultavasti tiesi tarkkaan. Kysehän oli puhtaasti vasuri-ideologian ajamisesta.
   Syytti kuitenkin vain Israelia – ei Egyptiä…
   Siis lasten hätä Gazassa on vain Israelin syytä, mutta ei mitenkään Egyptin tai Hamasin terroristien, jotka ampuvat raketteja Israleliin koulujen ja sairaaloiden suojasta?
   Jos olen oikein ymmärtänyt, ei Israel ole ampunut Gazaan mitään muuten kuin Hamasin rakettien ampimisten seurauksena.
   Jostain syystä Hamasin terroristit silti ampuvat raketteja siviilikohteisiin.
   Niin kauan kuin Hamas jatkaa tavoitettaan Israelin tuhoamiseksi ja koittaa kaikin keinoin terrorisoida Israelia, ei Gazaan voi tulla rauhallista ja asiallista tilaa ja nykytilanteesta on turha syyttää vain Israelia.

   1. Ja tällainen muija huseeraa tällä vaalikaudella eduskunnan työelämä- ja tasa-arvovaliokunnan puheenjohtajana ja perustuslakivaliokunnan jäsenenä, missä kummassakin vaadittaisiin erittäin tiukkaa puolueettomuutta ja tasapuolisuutta.

  3. Mitäs jos Hamas lopettaisi sen rakettien ampumisen sieltä lasten keskeltä? Mutta ei se lopeta, koska sen tavoitteena ei ole Gazan hyvinvointi vaan ”paluu Palestiinaan” eli juutalaisten ajaminen pois Israelista. Kontula on kuin henkilö joka kadulla tapahtuneen ryöstöyrityksen jälkeen menee lohduttamaan ryöstäjää ja syyttää uhria väkivallasta. Gazan saarto tarkoittaa tavaranviennin rajoittamista Gazaan jotta Hamas ei saisi aineksia uusiin terroriaseisiin. Hamasin iskut ovat Wikipedian mukaan tappaneet ajan myötä ainakin 25 israelilaista, viisi muiden maiden kansalaista ja ainakin 11 palestiinalaista. Hamasin raketit on tarkoitettukin tappamaan siviileitä, vain Israelin kehittynyt torjuntajärjestelmä ja ennalta ehkäisevät iskut ovat pitäneet uhriluvut noin matalina.

   Israel ja Hamas neuvottelevat parhaillaan Egyptin välityksellä, huolimatta siitä, että palestiinalaisten hallinto vastustaa neuvotteluita, se ei hyväksy Hamasia. Israel vaatii rakettien ampumisen lopettamista, vastineeksi se löysäisi rajoituksia Gazaan vietävästä tavarasta ja laajentaisi gazalaisten kalastusaluetta. Ovatko Israelin vaatimukset niin mahdottomia, että niihin ei voi suostua?

   Kontula valittaa jopa uutta muuria. Israel ei siis saisi edes suojautua! Ei kallista muuria siksi rakenneta, että se olisi kivaa. Mutta koska hamasin terroristit ovat kaivaneet tunneleita ja yrittäneet päästä niiden kautta tekemään terrori-iskuja Israeliin, on Israel alkanut suunnitella uutta muuria joka estäisi sen. Naivi Kontula ja muut näkevät muurin jonain ”vankilan muurina”. Terroristien pitäisi päästä liikkumaan vapaasti. Kontula yhtyy selvästi sellaiseen ajatteluun, jossa Israelilla ei ole oikeutta puolustautua eikä siis olla edes olemassa. ”En minä teitä vihaa, mutta teillä ei ole oikeutta puolustautua jos joku haluaa murhata teidät!”

 2. Kontula on vassarinatsi, ethän Juhani lukeudu samaan kategoriaan?:O

  Heräsit kyllä minunkin antisemitisti-epäilyyn! :O:O

 3. Tämä on sitä samaa soopaa kuin 1970-luvulla kun metelöitiin kyllä jostain Chilestä ja Etelä-Afrikasta, mutta Neuvostoliiton ja muiden kommunististen maiden ihmisoikeusloukkauksista ei puhuttu mitään. Tai kun rauhanliike vastusti ”euro-ohjuksia” eli sitä että Nato aikoi tuoda Länsi-Saksaan uusia ohjuksia vastauksena Neuvostoliiton ohjusten sijoittelulle.

 4. Eihän kukaan kiellä Hamasin rikollisuutta . Ei kukaan kieltänyt myöskään asten pelastamista isisiltä. Turhaa asenteellista politikointia, vaikka Kontula on vasuri.

  1. Tossa edellä o sulle tarjoiltuna infoa mistä kysymys.

   Se jää ihmetyttämään miksi kontula haluaa tuhota juutalaiset??

    1. Eli et ole tutustunut aiheeseen lainkaan. Lue Juhan ja Norpan juttuja ja opi mistä kyse.
     Hamas ei paljoa tarvitse kannatusta kun alkaa pommit paukkumaan.
     Ja ruumiita tulee jne

   1. Venäjä on ollut kimpassa arabien kanssa, jotka ovat halunneet tuhota Israelin ja heittää juutalaiset mereen. Venäjä on aseistanut Israelin viholliset enemmän kuin hampaisiin saakka. Nekin Hamasit ja Hizbollahit on aseistettu nimenomaan venäläisin asein.

    Kommunistit (kuten Kontula) taas ovat ryssien kätyreitä. Ei siis mitään outoa.

    1. Varmaan juurikin vasemmistolaisiin usein vaikuttaa se että Neuvostoliitto asettui tukemaan arabeja niiden yrityksissä tuhota Israel ja USA taas aseisti Israelia. ”Palestiinalaisparat” ovat olleet vasemmistolaisten lemmikkejä. Kontula jatkaa perinnettä asiaa sen enempää tajuamatta. Älykkyys ja viisaus eivät aina asu samassa päässä.

  2. Kumman syytä Gazan ahdinko on, Hamasin vai Israelin? Ja eikö Egyptillä ole mitään osuutta asiaan? Kontula asettuu Hamasin kannattajaksi kun syyttää asiasta Israelia. On sanottu, että Lähi-itään saadaan rauha vasta sitten, kun arabit oppivat rakastamaan lapsiaan enemmän kuin vihaavat Israelia. Kontulan tempaus on samanlainen kuin menisi Itä-Ukrainaan ja syyttäisi ukrainalaisia sodasta esitellen kärsiviä ihmisiä joihin ukrainalaisten ammukset ovat osuneet. Hätähän sielläkin on, mutta jos sodan aloittaja edes lopettaisi niin voitaisiin päästä parempaan tilanteeseen. Kuten jo kirjoitin, Hamas ja Israel neuvottelevat juuri Egyptin välityksellä. Israel vaatii rakettitulituksen lopettamista ja raja-aidalla riehumisen myös. Vastineeksi se voisi lieventää Gazan kaupan rajoituksia. Luin, että gazalaiset kauppiaat pääsisivät Israeliin myymään tuotteitaan. Käsittämätöntä, että alueelta, joka hautoo toisen maan tuhoa sitten tullaan muina miehinä myymään tavaraa. ”Yritimme juuri tappaa teidät, mutta kun emme onnsituneet niin ostakaa perunoita!” Ja kertoo se Israelista jotain, jos sellaisen sallii. Rakettien ampumisen lopettamisessa on se ongelma, että vaikka Hamas siihen väliaikaisesti suostuisikin, niin on muitakin ryhmiä, esimerkiksi Islamilainen Jihad, jotka eivät välttämättä sopimuksista välitä.

   Gazassa on tiukka islamistinen komento, esimerkiksi elokuvateatterit on kielletty. Iran pyrkii joka suunnasta Israelin rajoille, se on aseistanut Libanonin Hizbollahia, jolla on yli 100 000 ohjusta valmiina ammuttavaksi Israeliin. Jos Israel vapauttaisi Gazan kaupan ja reitit, on vaara, että Iran aseistaisi Hamasin ja Islamilaisen Jihadin uudenaikaisemmilla ohjuksilla, joita Israelin olisi vaikeampi torjua.

   Gazan asema paranisi heti, jos Gazan terroristijärjestöt lopettaisivat hyökkäyksensä. Gazan rajoitukset eivät ole itse tarkoitus, vaan vastatoimi. Israelilla ei ole Gazan suhteen muuta tavoitetta kuin lopettaa sieltä tuleva terrori. Israelhan nimenomaan purki siirtokuntansa sieltä ja jätti alueen arabien haltuun.

 5. Juu, en ole ikinä pitänyt Anna Kontulan ulostuonneista, mutta en osaa tähän avaukseen kommentoida enempää, koska olen pari päivää pitänyt itseni uutispimennossa syventyen lukemaani kirjaan.

   1. Lainasin kirjastosta videon, jossa kaksi kaveria vie auton katolla kevätkelien aikaan Kilpisjärvelle Saanan kulmille ja sitten vetelevätten kanootin lihasvoimalla hankia pitkin erämaihin koskivesien lähteille ja meinaavatten lumien sulaessa laskea enot ja Lätäsenot kohden Muonionjokea. Sen verran olen koskella talvella kanootilla kaatuillut, että mielenkiinnosta rupean seuraamaan, kuinka äijien ja kanootin käy sikäläisessä kivikossa…

    1. Et siis löytänyt kirjaa Irjasta mutta sen sijaan sellaisen jossa pari miestä vie Saanan autonkatolla jonnekin kulmille ja sitten alkavat laskea enoja. Aika erikoinen juoni.

 6. Tuntui kuitenkin päättyvän onnellisesti, jättivät kuitenkin enoilivaiheen myöhemmäksi, heinäkuulle. Poikkesivat vielä ennen enoiluaan Saijalle. Minä olisin alkanut heti, mitäs sitä hyvää enempää lykkäämään ja odottelemaan sulamisia. Olisi alku ollutki

  1. Olisi alku ollut helpompikin lumessa. Saivat punasävyistäkin, jota sitten kypsyttelivätten nuotion loistressa, vaikka olisi saattanut kelvata luomunakin.
   Jaa niin, eihän se ollunnakkaa Saija, vaan pelkkä Sai, jossa äijät ennen enotteluaan poikkesivatten. Tahtoo nimet sekaantua.

 7. En minäkään saa mennä naapurin tontiille sanomaan, että siirräppä sata metriä rajaa.
  Ainakaan sen ei ole pakko totella.

 8. Kontula valittaa Aamulehdessä, että Israel rakentaa ”ilmatiivistä muuria Gazan ympärille” ja että siellä ihmiset sitten ovat kuin vankilassa”.

  Ilmatiivistä? Missä joku muuri ei olisi ilmatiivis? Jätetäänkö niihin yleensä jotain aukkoja?

  Gazan ympärille? Miten se on mahdollista, kun Israelin alue ei ole Gazan ympärillä? Tekeekö Israel muurin Egyptinkin alueelle? Ilmeisesti tekee tai sitten Kontula valehtelee.

  Ja ihmiset ovat kuin vankilassa? Siksi, että eivät pääse Israeliin? Ensin yritetään tappaa ja sitten pitäisi päästä kylään?? Ottaisitko kahville tyypin joka juuri yritti murhata sinut ja perheesi ja aikoo yrittää kohta uudelleen? Israelin pitäisi Kontulan mielestä. Jos kerran Israelia niin vihataan, niin luulisi luonnollisemman suunnan olevan Egyptiin päin. Kontuka syytää valhetta ja propagandaa.

  Jollakin arabien kanavalla YouTubessa Kontula nyt esiintyy arabiaksi tekstitettynä.

Kommentoi