Virheiden paskanjauhanta vain pahenee

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000007678060.html

”HS:n tietojen mukaan Pitko lähetti tällä viikolla muiden hallituspuolueiden ryhmäjohtajille Whatsapp-viestin, jossa esitetään keskustelua perustuslakivaliokunnan valiokuntaneuvoksen ”roolista”. Samassa viestissä esitetään keskustelua valiokunnan toiminnasta ja toivotaan, että myös eduskunnan apulaispääsihteeri on läsnä. Apulaispääsihteeri on valiokuntaneuvoksen esimies.”

”Kolme viestit nähnyttä lähdettä sanoo HS:lle, että viesteissä ei ole kyse vuodoista. Lähteiden mielestä asiayhteydestä käy selvästi ilmi, että kyse on kritiikistä valiokuntaneuvosta kohtaan.”

Selkeästi käy ilmi, että virheet koittavat ajaa omaa agendaansa ja väärentää tosiasiat Haaviston suhteen ja vääntää perustuslakivaliokunnan ja sen virkamiehet poliittisiksi pelleiksi.

8 vastausta artikkeliin “Virheiden paskanjauhanta vain pahenee”

 1. Politiikkaa pitkään seuranneena en osaa yllättyä Vihreiden toiminnasta ja kuten aiemminkin, niin todennäköisesti Vihreät ovat uhanneet läheä hallituksesta mikäli Haavistoa ei tueta hallituksen sisällä.

  No hallituspuolueissa tehdään kuten parhaaksi nähdään ja mikä parhaiten sopii yhteiseen ”arvopohjaan”.

 2. Niin – suomalaiset mepit ovat moittimassa Puolaa ja Unkari tuomioistuinten riippuvuudesta politiikasta

  *****************************************************************************************
  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000007678060.html
  .
  HS:N tietojen mukaan [Vihreiden eduskuntaryhmän puheenjohtaja] Jenni Pitko lähetti tällä viikolla muiden hallituspuolueiden ryhmäjohtajille Whatsapp-viestin, jossa esitetään keskustelua perustuslakivaliokunnan valiokuntaneuvoksen ”roolista”.

  [ Siis vain hallituspuolueiden ryhmäjohtajille – miksei kaikkien puolueiden ryhmäjohtajille? ]
  .
  Tiettävästi vihreät katsoivat, että lausuntoja valmistellessa valiokuntaneuvos edisti liiallisesti valiokunnan varapuheenjohtajan Antti Häkkäsen (kok) sekä muiden jäsenten kriittisiä näkemyksiä.
  .
  [Valiokuntaneuvoksen valmistelu oli varmaan liian ’asiallista’.]

  *

  VIHREIDEN kritiikin perustuslakivaliokunnan valiokuntaneuvosta kohtaan tekee poikkeukselliseksi sekin, että kyseinen valiokuntaneuvos on yli puoluerajojen laajalti arvostettu.
  .
  Esimerkiksi entinen vihreä oikeusministeri Tuija Brax tuntee valiokuntaneuvoksen monen vuoden ajalta, niin oikeusministeriöstä kuin eduskunnasta. Brax sanoo, että kyseinen neuvos on ”todella hyvä” ja ”virkamieskunnan parhaimmistoa”.

  1. Saisi romahtaa, vaan eipä tuon kaupunkilaisten yliopistomuijien uskonnon kaatuminen taida olla nopeasti mahdollista.

 3. Aikooko Pekka Haavisto hyvittää Pasi Tuomisen kokeman haitan?

  Anteeksipyyntö olisi ainakin paikallaan.

  *****************************************************************************************
  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/342fc5d9-5ad5-4e53-abd2-00de5ba2dda4
  .
  Kuulustelun päätteeksi poliisi kysyi Tuomiselta, onko ulkoministerin aloittama siirtoprosessi aiheuttanut tälle haittaa tai vahinkoa.
  .
  – Olen joutunut tästä asiasta julkisuuteen hyvin rankasti. Perheeni on joutunut tästä myös kärsimään. Vaimoni, joka on toiminut kunnallispolitiikassa, hänen motiiviaan on kyseenalaistettu, vaikka hän ei ole toiminut kunnallispolitiikassa yli kymmeneen vuoteen. Minun omia poliittisia motiivejani on kyseenalaistettu ja minun on arveltu olevan persu, kokoomuslainen tai kepulainen.
  .
  – Ministeri Haavisto on julkisuudessa käsitellyt minua koskevia asioita tavalla, joka ei ole minun mielestäni asianmukaista.
  .
  .
  Tuominen arvioi poliisikuulustelussa, että Haaviston yritys siirtää hänet toisiin tehtäviin kilpistyi lopulta julkisuuteen sekä ulkoministerin toimista käynnistettyihin selvityksiin.

  1. Eipä tuo ”yksisarvinen” mikään CIA:n ex-agentti ollut ja tuo ”maan päivän” perustajiin lukeutuminen lienee aika hyvin kyseenalaistettu.
   Rikollinen mies kyllä oli.

Kommentoi