Rajat kiinni, paitsi ”turvapaikanhakijoilta”

Tässä asiassa kävi juuri niin, kuten jo päiviä sitten arvasin käyvän (kirjoittaessani siitä uutiskommentin).

Tämä punikkihallitus pistää kyllä Suomen rajat kiinni, mutta päästää Suomeen, jos tulija osaa sopertaa rajalla jotakin siihen tyylin kuin ”asulym”.

Se taikasana aukaisee rajan, vaikka tulijalla ei olisi minkäänlaisia matkustusasiakirjoja, ei tiedetä oikeaa nimeä, ei tiedetä mistä maasta on, eikä tiedetä minkä ikäinen on.

Sisäministeri korosti asiaa, että turvapaikkahakemus käsitellään – eli tyyppi tulee suomalaisten veronmaksajien elätiksi todennäköisesti moneksi vuodeksi – vaikka ei olisi mitään edellytyksiä saada turvapaikkaa.

Sellainen hallitus meillä nyt on.

13 Replies to “Rajat kiinni, paitsi ”turvapaikanhakijoilta””

  1. Rajat kiinni myös turvapaikan hakijoilta.tulee omastatakaa työttömiä koronan takia monelta menee asunto auttais suomalaisia hädän hetkellä.moni taistelee elannosta nyt

  1. Joo, ja rasistisia taipumuksia omaavat revitään jonon oh vaikka väkisin, jos näyttävät epäröiviltä.

   Yksi sana selittää nykyhallituksen toimintaa: kansallisvaltiovihamielisyys. Siinä vihasodassa kaikki keinot näyttävät olevan luvallisia.

 1. Siitä, että meillä on tällainen hallitus, saavat orpolaiset lipiraalit kantaa suuren vastuun. Valitettavasti orpolaiset eivät lue tätä sivustoa, taikka eivät osaa muodostaa selviä ajatuksia. Sanoinhan jo yli vuosi sitten syksyllä, ettei tunnettua lakkoheppua, Arvopohja-Anaa, saa päästää muodostamaan hallitusta.

  Kun hölmöyden huiput muodostivat hallituksen, niin mukana olivat tietenkin myös paatuneet ja mitään katumattomat luupäät eli freudentalistit.

  Hallitukseen olisi kaivattu isänmaanhalaajia: kristillisiä, kokoomuksen konservatiiveja, persujen parhaat, keskustan väyrys-linjaiset ja demarien Rajamäki.

  1. Maahanmuuttajien valtaisaa kapinointia on odotettavissa etenkin Saksassa. Nyt saattaa suurimpana syynä olevan koronan aiheuttama työttömyys. Olin varma, että jo Saksan viime vuosia harjoittama energiapolitiikka oli johtava taantumaan.

   Maahanmuutossa on aina mukana aina piiileviä komponentteja, joita päiväperhoset eivät huomaa tai noteeraa. Tuollainen piittaamaton kevytmielisyys on omiaan johtamaan vakaviin ongelmiin aina, siis aina, kun vaikeudet tulevat.

   Olisivat katsoneet vaikka noita paukapäitä, rotufreudentalisteja, jotka eivät ole sopeutuneet edes rauhan aikana, vaan ovat paskapuheineen ja varpaille hyppimisineen olleet aina käyttämässä vääriä mittojaan omaksi hyväksensä.
   Olisivat oppineet jotakin, ne päiväperhoset.

 2. Kuten olen aiemminkin kertonut, niin minun mielestäni kansallisvaltio on hyvä keksintö. Jokaisella kansalla pitäisi olla oma kansallisvaltio, jossa kansa saa elää omien perinteidensä ja tapojen mukaan ilman, että kukaan orjuuttaa – tai häiritsee niiden tapojen noudattamista.

  Suomalaisilla Suomi, virolaisilla Viro, juutalaisilla Israel, kurdeilla Kurdistan, tshetsheeneillä Tshetshenia, katalaaneilla Katalonia, jne.

  Suomi on hyvin pitkään ollut suomalaisten kansallisvaltio. Oli vielä Eila Kännön aikaan. Sittemmin maahan on tullut ainesta, joilla ei ole aikomustakaan integroitua, vaan hyppivät maan alkuperäisväestön silmille. Se on ihan perseestä.

  Punikit ovat internationalisteja – kansallisvaltioiden vastustajia.

 3. ”Kiina on punainen” – vai onko? Mielestäni se muistuttaa saksalaista kansallissosialismia, jonka lippu oli myös punainen.

  Kumpikaan noista sosialistisista malleista ei kunnioittanut maailman kansallisuuksia, vaan suhtautui muihin ylimielisen imperialistisesti. Samaa ylimielisyyttä on kettujen juonimassa multikulturalismi -opissa, jonka perimmäisenä tarkoituksena on kukistaa multikulturalismi Tellukselta.

  Me oikeaoppiset multikulturalistit eli persut emme halua valloittaa kannibaalien maita ja tuhota heidän vuosituhantista kulttuuriaan, mutta emme halua kannibalismia omien rajojemme sisäpuolelle.

  ————————

  Neuvostoliitto yritti pelastaa Afganistanin naiset alistamisen yöstä opin tielle. Tässä yhteydessä NL tuki ”edistysmielisiä” voimia maassa. Jos yritys olisi onnistunut olisi syntynyt kaksi keskenään ystävällismielistä valtiota. Mutta kaikki meni lopulta pieleen. Samoin kävi myös Somaliassa, jossa perheen suurimpia ilon aiheita on tyttären pillun pirstaaminen.

  ———————-

  Olen taipunut ajattelemaan, että kukin kansa elelköön tavallaan, kunhan elää omien rajojensa sisäpuolella. Rajojen ulkopuolella on eleltävä muiden tapoja kunnioittaen.

  Tämä ajatus on liian suuri mahtuakseen vihreisiin aivoihin. Mutta ”maassa maan tavalla” -Urpilainen kykeni ymmärtämään. Nykyisessä komissaarin tehtävässään hän siis tuskin pyrkii muuttamaan väkivalloin minkään maan kulttuuria.

 4. Tiedoksi, että Saksan Kansallissosialistisen Työväenpuolueen johtaja Adolf Hitler arvosti hyvin korkealle esimerkiksi helleenejä, roomalaisia, englantilaisia ja jopa amerikkalaisia.

  1. Näyttää arvostaneen muiden valtioiden harjoittamia alistamistekniikoita kunnioittamatta koskemattomuudella muita kansallisvaltioita. Ei siis ollut asiassa filosofi.

   Snellmanin päivä on myöhemmin julistettu myös suomalaisuuden päiväksi, Jahka kaappaan vallan PS-puolueessa, niin en kaappaa tuota päivää sinänsä myös perussuomalaisuuden päiväksi. Mutta vuosittaiset juhlat voidaan järjestää kyllä.

 5. .Jos ulkomaalainen, valmiuslain lain voimassa ollessa, välttämättä haluaa tulla Suomeen normaalin rajanylityspaikan kautta, niin se käy helposti lausumalla sanan asylum. Tulija pääsee maahan ja saa täyden ylläpidon pitkäksi aikaa. Mikäli ulkomaita tullut henkilö ei kuitenkaan ole tyytyväinen hänelle osoitettuun asuntoon ja palveluun, niin hän voi häippästä minne tahansa Suomessa. Helppoa kuin heinänteko.
  .
  Maailmassa on yli 7 miljardia ihmistä, joista puoli miljardia ihmistä ovat EU-kansalaisia. Mitkä maat noudattavat enää tai ovat yleensä koskaan noudattaneet n.s. kansainvälisiä sopimuksia? – ei monikaan
  .
  Ohisalo ja Pimiä voisivat kuvitella mitä tapahtuisi, jos joku EU-kansalainen hakisi turvapaikkaa joskin muslimimaassa tai Afrikan valtiosta. Maahan voisi ehkä päästä, muta ylläpitoa olisi turha odottaa.

  ************************************************************************

  Kansliapäällikkö Pimiä, Ohisalon valitsema

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/6f87b1d0-c38f-48ce-bc02-db7d1218b339
  Jos henkilö tulee Suomen rajalle sulun aikana ja kertoo haluavansa hakea turvapaikkaa Suomesta, hänet ohjataan Pimiän mukaan normaaliin turvapaikkaprosessiin eli hän saa jäädä maahan prosessin ajaksi.

  – Silloin sovellettaisiin samoja säännöksiä kuin muihinkin eli asetettaisiin 14 päivän vapaaehtoiseen karanteeniin. Heille tehtäisiin myös alkuterveystarkastus.

  Kansliapäällikkö toteaa, että turvapaikanhakemisoikeus kuuluu Suomen kansainvälisiin velvoitteisiin. Hän korostaa, että hallituksen linjauksilla ja valmiuslain käyttöönotolla tavoitellaan ratkaisuja kansanterveydelliseen ongelmaan sekä Suomen terveydenhuoltojärjestelmän turvaamiseen.
  – Hallitus ei ole keskustellut siitä, että rajattaisiin turvapaikanhakuoikeus pois, koska sillä ei olisi merkitystä täällä asuvien ihmisten terveyden suojelemisessa, Pimiä sanoo.

Kommentoi