Onko virus ratkaisu eläkkeiden maksuun…

Suomessa on 850 000 yli 70-vuotiasta. Jos virus tappaa näistä suurimman osan on eläkepotti taas jaossa nuoremmille. Ei sillä että se olisi oikein vaan entäpä jos luonto hoitaa asiat näin, ei voi tietää.

Tässä on THL laatima ennuste tulevista tappioista jonka virus aiheuttaa, muualla maailmassa koronavirus on tappanut keskimäärin n 3% tartunnan saaneista. Miksi Suomen kohdalla sama prosentti on 0,05 %- 0,1 %.

Siksi, koska todellisuus on pakokauhua ja ahdistusta.

Tässä tämä THL:n ennuste tulevista kuolemista:

 

 

7 Replies to “Onko virus ratkaisu eläkkeiden maksuun…”

 1. Noinhan ei tule olemaanmutta aika sennäyttää moniko kuoli ja sen mukaan mennään eteenpäin sanoisi mummo lumessa
  THL määritteet on kuitenkinvain olettamuksia elämää eteenpäin kun ei kukaan tiedä ei edes seuraaavaa miuuttia
  Hämenkadulla voi jäädä auton alle ja kuolla sellasta se elämä on oikeasti terv tepivaari

 2. Mutta tämä koronasta ja nyt meillä on laki onko se oikea sen näyttää tulevat asiat ja moniko kuolee siihen terv tepivaari

 3. Ettei nyt vaan sitten, kun on neljän seinän sisällä, hallitus pistä kmminkin koronvirusta postiluukusta…

  Meinaan kun se on nin ssaatana epäluulonen ton Venäjänkin suhteen – ja siitähän just, mit itte tehrään, pruukataan epäillä kaikka muitakin…

 4. Vanhukset edellyttävät usein tehohoitoa ja kuolevat lopulta keuhkikseen. Keuhkokuume ei ole välttämättä ikävin tapa heittää hyvästit.
  30 vuotta sitten iski karmee keuhkis rasitettuani liikaa keuhkoputkentulehduspotilaana. Olin yksin kotona ja lämpö nousi yli 41:n. Siinä olisi ollut tuskaton siirtymä vajaan asteen päässä.

  Nyt, kun yksin elävät vanhukset saavat keuhkiksen, niin ei ole ehkä ketään kuittaamassa heidän lähtöään. Vainaita saattaa löytyä vielä vuoden päästä, vaikka tarkkailua luultavasti lisätään.

  Vanhuksien kannattaisi viivyttää eristäytymällä tartunnan saamista, jotta kerkiävät tehdä testamenttinsa ja muutenkin järjestellä asioitaan johonkin malliin.

  Jos pystyvät pidättelemään naimahalujaan ja muita intohimojaan vaikka ensi maaliskuuhun saakka, niin silloin saattaa olla jo käytettävissä rokote koronaa vastaa.

 5. Tuskaton? 40 asteen kuume ja hengitysvaikeudet ei minusta kuullosta kovin tuskattomalta. Ehkä joku hypotermia voisi olla sellainen.

Kommentoi