Pihapiirini kameravalvontaa.

Riistakamera 12 Mp / 1080p, 3G-malli

Kuva; Tokmanni..

Tämmöisiä Vaeltaja nimikkeellä myytäviä kameroita minulla on kaksi. Lähettävät yön tapahtumat joko kuvina tai videona kännykkääni.

Mainiosti ovat toimineet, kustannukset (dna) kuukaudessa 2×8,00€ ja kuvat tulevat melko välittömästi IR:n toimittua.

Nyt havaintoni useamman kerran on ollut, että kauriit ehkä jotenkin reagoivat tuohon mustasalamaan; perustelen sillä, että kuvissa pääsääntöisesti kauriin ”kasvot” ovat kameraan päin. Muut yöliikkujat eivät näytä huomaavan mitään.

19 Replies to “Pihapiirini kameravalvontaa.”

 1. Ei se oikeastaan heikkous liene kun se akkupatteristo kestää miltei kuukauden, sitten ladataan, akkuja minulla on.
  Niin ja muuten, en sillä seuraile yöaikaan pihalle ehkä tulevia ihmisiä vaan noita luonnon eläimiä.

 2. Ihmisiä on myös syytä tarkkailla.Minulla on käynyt neljän vuoden aikana varkaita viisi kertaa.Ostin kameran Tokmannilta ,mutten osaa käyttää. Pienimmät (peräkonttiin mahtuvat tavarat ) on jo viety .Traktori,lumilinko,maanmöyrijä,pari perämoottoria yms.vielä jäljellä.

 3. Pahus; koetin etsiä kamerastasi manuaaleja ja löysinkin mutta niin erilaiset kuin Vaeltajan vastaavat. Jos haluat ihan kunnollisen, se Vaeltaja on hieno vaihtoehto. Jos Sinulla on pakkausmateriaali ehjänä ja haluat hieman satsata lisää, kyllä ne siellä Tokmannilla hieman kalliimpaan vaihtavat ja sitten osaan opastaa Sinua kokemuksieni mukaan.

 4. Kiitos K.P ja J.K . On minullakin käyttöohjeet kyseiseen kameraan mutta,niin pientä pränttiä ettei saa mitään tolkkua vaikka katsoin silmälasien läpi suurennuslasilla.

 5. Kiitos teille. Sainkin uuden innostuksen tähän kamera valvontaan Luin jopa ohjeet (mitä en normaalisti tee)Sieltä sainkin neuvoja joilla luulen pärjääväni. Rakensin linnunpöntön (vanhoista puista,ei kiilu silmiin niin pahasti) Asensin sen sinne sen sinne ,minne itse olisin asentanut jos oilsin varas.Nyt odotellaan. Keväällä ne taas tulee.Valoisaan aikaan

 6. Ootkos Reijo jo kerinnyt katselemaan kamerasi otoksia? Jonkinlainen ongelma saattaa olla siinäkin kun PIR-ilmaisemisen ja kameran laajakulman suhteen ei ehkä löydy balanssia.

 7. Senverran olen edistynyt kamerani kanssa että, tuntuu toimivan .Täytyy vielä etsiä hyvä paikka.Kuvat ovat riittävän teräviä.Ainakin itseni tunnistin.

  1. Terve!
   Oliko tuo Vaeltajan manuaalia jollain?
   Mulla on ollut reilut puoli vuotta hyllyllä ja manuaali hukasss.

Kommentoi