8 vastausta artikkeliin “Pikkulinnut yms.”

  1. Tali- ja sinitiaisia on riittänyt sekä pikkuvarpusia mutta eipä juuri muuta. No pari hätäistä punatulkkua vieraillut. Poissa myös mustarastas jolle omenanpuolikkaita olen varannut, eikä käpytikallekaan ole nyt rasvapallot kelvanneet. Jotain outoa on ilmassa menneisiin vuosiin verrattuna.

    Syötän satunaisesti pihan perällä myös harakoita ja variksia aina jos joku eväs sattuu vanhentumaan, ne ovat luotettavia, mistä lie kyttäävät mutta tuskin olen selkäni kääntänyt kun jo joku lehahtaa lähikoivuihin.

  2. Itse en ole kyllä vastaavaa huomannut, lintuja käy koko kirjo ja oravat juoksentelevat iloisesti. Kauriitkin käyvät lähes päivittäin ja jotain syötävää nekin vaikuttavat edelleen pihasta löytävän.

  3. Kyllähän ne ainakin täällä maaseudulla elävät sillä ”kenttäravinnolla”, pelloilla ja metsissäkin on vaikka miten paljon syötävää. Niitä satunnaisia kulkijoita näkyy täällä meidänkin nurkissa ja oravat hyppivät tuolla rantapuissa. Lintulautaa ei ole vielä edes laitettu, kun ei ole pakkasia eikä lunta.

  4. Peurat tietysti ovat vakituisia vieraita, vaikka juuri luin lehdestä, että niitä on tämän kunnan alueelta kaadettu yli tuhat kappaletta.

  5. Kauriita meillä käy ihan pihassa miltei päivänvalonkin aikaan. Lintulaudan liikenne hiljeni pari kuukautta sitten.
    Noita oravia meillä kyllä on ja paljon.

Kommentoi