Pikkumirri kotiutuu.

Pikkumirri on nyt meillä asustellut, ts siis vakiinnuttanut asumisensa, pari viikkoa sitten ilmaantumisestaan. Näkyy viihtyvän tuolla mökissään ja yöksi kaivautuu tuonne rutirexin sisään.

Aamusella kun saa aamiaisensa syötyä, alkaa leikkinsä, olisikohan aamujumppa; välillä seisoo kahdella jalalla ikään kuin nyrkkeilijä, huitoo etutassuillaan, siis varjonyrkkeilee. Välillä heittelee hurjia voltteja, välillä hyökkää kurittamaan saunan terassilla olevaa lattiaharjaa. Välillä saa kyytiä saunan seinällä roikkuva köysinippuni.

En ole koskaan tullut seurailleeksi pentukissan askareita ja touhuilua.

Huomenissa sitten ilmoituksen mukaan saapuu Pikkumirrin lämpöpatja, eikä yhtään liian aikaisin, tänään aamusella näytti mittari +6,9, näyttää syksyltä.

6 Replies to “Pikkumirri kotiutuu.”

 1. Tänä aamuna sitten sain taas ilokseni katselle tuon Pikkumirrin aamujumppaa.
  No, sitten lähdin laittamaan kanoille ja molemmille Mirreille aamiaista.
  Sitten Pikkumirri tuntui hävinneen jonnekkin.
  Tuntiin ei näkynyt; lähdin saunakamarille ja siellä tyhjien vesipullojen kasa oli hajonnut, apropoo, laitoin saunanoven raolleen ja sieltähän se Pikkumirri ilmestyi syönnökselleen.
  Näin sitä oppii eläinten käyttäytymisestä, jos sitten oppii.

 2. Voi että on söpö mirri. Ei tuollaisesta henno luopua, upeaa kun olette antaneet pikkimirrille kodin.

 3. Eipähän tuosta söpöliinistä luopumassa ollakkaan, on se sellainen tapaus. Melkoisen hyvin on minuun leimautumassa, toisaalta aivan pentuhan tuo vielä onkin.
  Taas sitä minulle alkoi uusi ”tosi-tv”; Pikkumirrin aamuvoimistelunäytös.
  Uskomattoman hyvin pysyttelee tuossa mökkinsä tietämissä, ei edes kahtakymmentä metriä poistu.
  Saa sitten nähdä jatkossa.

 4. Mage, unohdit erään asian ketun suhteen; Pikkumirri kun asustelee aivan täysin pihapiirissä ja kun se osan pienestä elämästään on oppinut selviytymään omin avuin, oli siitä kehittymässä varovainen villieläin, siis ei kovinkaan helppo saalis.

 5. Tuosta Pikkumirrin kotiutumisesta; nykyisellään tuo Mirri ei enää häädä Pikkumirriä kupiltaan; odottelee kärsivällisesti kun pikkuinen on ruokaillut, sitten menee kupille.
  Aivan uskomaton tuo Mirri on käytökseltään; pikkulinnut eivät kiinnosta, kaikki pihan sulalliset ja karvalliset saavat polla rauhassA; pl jyrsijät ja vieraagt kissat, joihin Pikkumirrinkin luokitteli.

Kommentoi