Rengashuoltoa.

Näyttäisi nykyään rengasliikkeillä  olevan melko toimiva systeemi; osta renkaat meiltä, kausirenkaiden säilytys ilmaista.

Ilmaista ja ilmaista? Kuitenkin olen tähän systeemiin olen lähtenyt; helppoa jos vähän maksaakin. Tänään vaimo menee kesärengasvaihtoon, talvirenkaat jäävät säilöön.

 

 

 

8 vastausta artikkeliin “Rengashuoltoa.”

  1. Minä juuri hetki sitten vaihdoin omaani ja vaimonkin autoon. Eihän se ole homma eikä mikään ja tilaa kun on säilytellä toisia.

    Kaupungissa se varmaan on ihan hyvä homma, kun se tila tahtoo olla kortilla. Renkaat on siitä hullu homma, kun ovat pelkästään tilaa vieviä ja otetaan taas käyttöön vasta puolen vuoden päästä.

    1. No, on siinä pesussa, kivien poistossa ja tasapainon tarkistuksessa ihan oma hommansa. Tampereella Euro Masterissa kaikki hiukan alle 100 € säilytyksineen.

      1. Täällä maalla se oma työ on ilmaista, vesi ei maksa kuin pumppusähkön ja painepesuri on pakko joka tapauksessa olla.
        Kompurat ja pulttipyssyt pitää koneiden huoltoon joka tapauksessa olla ja säilytyskin on ilmaista.
        En pidä tuota satasta n. vartin hommasta kannattavana.

        1. Palveluun kuului kulumien tarkistus ja tarjous uusista renkaista sopuhintaan, jos tarvitsi. Pesu, tasapainotus, vaihto, jarruhihnojen ja levyjen tarkistus ja rummun putsaus. Säilytys.
          Aluvanteiden kiristys momentilla heti alkuun ja sitten tarkistus 200 km:n jälkeen.
          On mulla tärkeämpääkin tekemistä kun ährätä paskaisten renkaiden kanssa vain hintaan 90 €.

          Kyllähän nuo maalla teki, kun oli pelit ja pensselit.

  2. Kerrostalon pihalla älytön urakka pestä likaiset talvipyörät eikä varastoonkaan mahdu. Siksi maksan siitä nykyisin. Missä rengashotelli ilmainen on?

  3. Maalla, maalla tietysti, täällähän me olemme. Kohta täällä on moni muu, etätyöntekijä ja saa renkaansakin tilavaan ”korjuun.”

  4. Kyllähän meilläkin löytyvät pulttipyssyt, jos painepesuritkin; se vaan on niin , että mukavuus maksaa ja kun sen maksan itse, ei kait liene kenelläkään asian suhteen valittamista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *