Viruksista apua syöpiin, tulehduksiin ja tauteihin

Ennen antibioottien kehittämistä käytettiin hoidoissa hyväksi viruksia enemmän tai vähemmän analyyttisesti. Esimerkiksi tulevalla tädilläni oli sormi tulehtunut siinä määrin, että lääkäri suositteli amputaatiota. Mutta äitinsä haki hautuumaalta multaa, teki siitä tahtaan sormeen ja sormi parani. Luullakseni enemmän virusten kuin bakteerien ansiosta.
Kymmenkunta vuotta sitten alettiin Suomessa suunnitella syövän parantamista tai pikemminkin syövän tuhoamista viruksen avulla. Nyt on menetelmä edistynyt siinä määrin, että ehkä ensi vuonna menetelmä saadaan laajemmin käyttöön. (Baba Vanga ennusti läpimurtoa syöpähoidoissa ensi vuodelle)

Kehittelyn alkuvaiheita:

https://www.iltalehti.fi/syopa/a/2012091216068323

On arvioitu, että totunnaiset antibiootit olisivat menettämässä mutaatioitten takia tehonsa mikrobeihin. Viruksista löytyisi apu tähänkin vaivaan bakteereja vastaan. Virusten torjuntaa virusten avulla veikkaisin liian vaikeaksi.

Mikael Jungnerilla oli pahanlaatuinen eturauhassyöpä monta vuotta sitten. Veikkaisin hänen toimineen virushoidon koekaniinina.

Myöhempää tietoa:

Virukset, kuten papilloomavirus voivat aiheuttaa syöpää, mutta virukset voivat syövän myös hävittää.

https://www.hyvaterveys.fi/artikkeli/terveys/virushoito_kukistaa_syovan

4 vastausta artikkeliin “Viruksista apua syöpiin, tulehduksiin ja tauteihin”

  1. Katselin tänään ohjelmaa Israelissa tehdyistä keksinnöistä.
    Kerrottin määräajoin uusittavasta ruiskeesta, joka ymmärtääkseni auttaa inehmon puolustusjärjestelmää syöpäsoluja vastaan.
    Noita mutatioituneita solujahan syntyy syöpien siemeniksi. Mutta useimmiten elimistön tappajasolut nitistävät ne, jos tappajat tunnistavat ne vieraiksi.

    Koivussa loisivan pakurisienen ja koivun yhteistyöllä koivun kylkeen ilmestyvä musta karhea mötikkä sisältää yhdisteitä, joiden väitetään auttavan syövän torjunnassa.

    Minulla ei ole käsitystä, mikä sen vaikutus voisi olla olemassa olevaan syöpään.
    Siinä on antioksidantteja, jotka vähentäisivät solumutaatioita synnyttäviä radikaaleja. Tällöin olisi kysymys ennaltaehkäisystä.
    Kuitenkin pakurin auttavan myös olemassa olevan syövän torjunnassa.

    Mielestäni voisi olla mahdollista, että pakuri sisältäisi vaihtelevia määriä hyödyllisiä viruksia. Virukset saattaisivat kärsiä kuumassa pakuriteessä tai pakurin kuumakuivauksessa.
    Pakuri on siitä outo ilmiö, ettei se homehdu vuosien kuluessakaan ollessaan koivun kyljessä, mutta kosteana säilytettäessä kyllä.
    Pakuri sisältää sienirihmastoa, mutta itiöemä se ei ole. Mahtaneeko kukaan tietää, mikä on pakurimötikän tehtävä. Yrittääkö koivu kenties työntää rihmaston rungostaan?
    Pakurin muutaman millin paksuinen levymäinen itiöemä kasvaa koivun kuoltua halkaisten tuohen. Ei ole tietoa, voisiko tuota itiöemää hyödyntää mitenkään. Saisiko siitä vaikka hyvät hallusinaatiot?

  2. Kiinalaiset, venäläiset ja suomalaiset ovat käyttäneet pakuria vuosisatoja ilman merkittäviä haittavaikutuksia.

    Tukan harventumista epäillään, mutta se harventuminen on voinut johtua pakurin käyttäjien ikääntymisestä.

    Koivun kaarnassa esiintyvä betuliini on myös pakurin aineosa. Eräässä kokeessa havaittiin betuliinin heikentävän kasvannaisia, mutta miten se yksinkertaisena yhdisteenä pystyisi erottamaan terveen solun sairaasta?

    https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Betuliini

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *